LAND ROVER DEFENDER

SPECIFIKAT

RRËRKIMET (DERI)

3.500 KG


Merrni gjithçka që ju nevojitet.

KËNDI I QASJES

37,5°


Standard në Range Rover First Edition.

UDHËTARËT

DERI 8


Në Defender 130.

GAME ELEKTRIKE (EV).

51 KM ††


Me Defender Plug-in Hybrid.

SPECIFIKAT

90
3.0D I6 200 PS AWD Auto MHEV
90

90

3.0D I6 200 PS AWD Auto MHEV

PERFORMANCA
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
RIMORKIM
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
KTHESA RROTULLUESE
THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET e LAND ROVER DEFENDER

MODELET e LAND ROVER DEFENDER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Zbuloni drejtimin hibrid plug-in.
ZBULONI MË SHUMË
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizoni Land Rover Defender tuaj.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
PAKETAT E AKSESORËVE

PAKETAT E AKSESORËVE

Zgjidhni nga katër paketa.
EKSPLORONI PAKETAT E AKSESORËVE