RANGE ROVER SPORT SVR

RANGE ROVER SPORT SVR

RANGE ROVER MË I SHPEJTË I TË GJITHA KOHËRAVE
"Range Rover Sport SVR jep fuqi të papërpunuar, të brendshme nga motori V8 me 575 kuaj fuqi. Performanca në të gjitha kushtet është elektrizuese.”
MICHAEL VAN DER SANDE
DREJTOR I MENAXHIMIT - OPERACIONET SPECIALE TË MAKINAVE

DRITHËRUES NË ÇDO KUPTIM

Duke u mbështetur në cilësitë e natyrshme të Range Rover Sport, Range Rover Sport SVR krijon një SUV të performancës që është edhe më emocionues.

Kjo duket menjëherë në dizajn, me qëndrimin muskuloz, shpatullgjerë të automjetit, duke qenë plotësim i përsosur për performancën dhe
manovrimin. Gryka ajërmbledhëse më të mëdha ekskluzive në parakolpin mbledhin më shumë ajër qarkullues te dy ftohësit me ajër dhe bishti rrit forcën shtypëse në
shpejtësi të lartë.

I SIGURT DHE I PËRMBAJTUR

Projektuar duke përdorur teknologjinë e strukturës trupore prej alumini të Range Rover Sport SVR është ndërtuar në një shasi të fortë dhe të ngurtë, megjithatë arkitektura me peshë të lehtë mundëson performancë më të mirë. I sigurt dhe vetëpërmbajtës, automjeti thjesht kërkon të drejtohet.

TINGULLI I DIÇKAJE SPECIALE

Gjithçka rreth Range Rover Sport SVR është ngritur në lartësi të reja. Sistemi aktiv i shkarkimit ka valvula me dy faza të kontrolluara elektronikisht. Ky
siguron një zhurmë të ngjirur që përfshin pulsimin e qëllimshëm të moduluar në hapje të lehta mbytëse dhe lejon një rrjedhje më të madhe përmes të katër tubave të marmitës pasi
valvulat hapen me rritjen e shpejtësisë së motorit. Range Rover Sport SVR me të vërtetë tingëllon po aq mirë sa ngitet.

PERFORMANCË GARASH

Range Rover Sport SVR arrin nga 0-60 mph në 4,3 sekonda (0-100kph në 4,5 sekonda). Ka një shpejtësi maksimale prej 176 mph* (283 km/orë). Motori i tij 5,0 litërsh V8
me benzinë me superkomprimues prodhon deri në 575 kuaj fuqi dhe 700 Nm.

Kjo rritje befasuese e performancës mundësohet nga rikalibrimi i motorit dhe sistemit të tij të menaxhimit për të rritur presionin maksimal
të disponueshëm. Një transmision i përmirësuar me tetë shpejtësi me ndërrime më të mprehta dhe më të shpejta të marsheve është vendosur gjithashtu për të krijuar lidhje më të menjëhershme me
automjetin.

PËRPUTHJE E FOKUSUAR RRETH DREJTUESIT

Duke mundësuar një shkalle supreme të mbështetjes me kontroll maksimum, ndenjëset e performancës SVR me peshë të lehtë në lëkurë Windsor janë me ngrohjen si standard dhe ofrojnë
ftohjen si opsion. Me një logo të stampuar SVR në mbështetëse, këto ndenjëse të hijshme disponohen në katër kombinime ngjyrash dhe modelin me thurje diamant
me vrima.

OPSION PËR OPTIMIZIM

Karroceria e Range Rover Sport SVR mund të theksohet me kofano opsionale prej fibrash karboni, e disponueshme në fibra karboni të ekspozuar ose në ngjyrën e trupit të automjetit.

Qëndrimi muskulor i SVR-së plotësohet më tej nga një grilë rrjetë me simbolin SVR dhe gryka anësore, të dyja në të zezë Narvik. Këto mund të përmirësohen më tej
me fibra karboni opsionale. Pamja plotësohet me fenerët Piksel LED dhe dritave ditore simbol.

TAKONI MË SHUMË NGA FAMILJA SVR

Njihuni me interpretimet më të fundit të Range Rover Sport SVR.

RANGE ROVER SPORT SVR MODELI ULTIMATE

RANGE ROVER SPORT SVR MODELI ULTIMATE

Njihni shprehjet përfundimtare të këtij SUV të performancës luksoze.
EKSPLORO KËTË AUTOMJET

ZOTËRO RANGE ROVER SPORT SVR TË RI

Kontaktoni qendrën tuaj rajonale të specialistëve SV për ta bërë tuajin Range Rover-in më të shpejtë të të gjitha kohërave.

*Në varësi të tregut