EKSPLORONI
DEFENDER 130

EKSPLORONI DEFENDER 130

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

Defender L663 130 23.5MY
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
DIZAJN PLOT KARAKTER

DIZAJN PLOT KARAKTER

Kofano e ngritur, grilë e gdhendur dhe detaje precize. Sipërfaqet minimaliste theksojnë më tej proporcionet moderne dhe tërheqëse të modelit Defender.
FORMË E VEÇANTË
HAPËSIRË E BOLLSHME

HAPËSIRË E BOLLSHME

Tri radhët e ndenjëseve ofrojnë hapësirë për deri në tetë persona të rritur, ndërkohë që sigurojnë dhe hapësirë për sendet. Paloseni radhën e tretë dhe të dytë të ndenjëseve për të krijuar një hapësirë shtesë prej 1,232 litrash* dhe 2,516 litrashpërkatësisht.

REHATI NË KAPACITET EFIKAS

RAFINIM PËR DREJTIM NË RRUGË TË SHTRUARA

RAFINIM PËR DREJTIM NË RRUGË TË SHTRUARA

Duke u përshtatur me cilësinë e rrugës dhe duke rregulluar forcën e kontaktit, Suspensioni i Ajrit dhe Adaptive Dynamics në modelin Defender 130 punojnë vazhdimisht për të siguruar një drejtim të qetë dhe përfshirës.

DEFENDER 130 OUTBOUND

Pamje më tërheqëse dhe hapësirë ngarkese për aventura bashkë me të tjerët.

I FUQISHËM

I FUQISHËM

Krahas mbulesës së gomës rezervë në ngjyrën e karrocerisë, Defender 130 Outbound vjen me një panel karakteristik që fsheh hapësirën e ngarkesës.

DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

TESTUAR DERI NË EKSTREM

TESTUAR DERI NË EKSTREM

Defender është projektuar dhe testuar deri në ekstrem në mbarë botën, me mbi 73,000 prova përgjatë 3.9 milionë kilometrash, nga Big Red në Dubai, në kalimet e Moab-it në Nevada dhe deri në Rrethin Arktik.

TEKNOLOGJI E POSAÇME

PIVI PRO I GJENERATËS SË RE

PIVI PRO I GJENERATËS SË RE

Qëndroni të lidhur me sistemin e informacionit dhe argëtimit Pivi Pro1, të vlerësuar me çmim, që vjen me një Ekran me prekje qendror 11.4 inç, që ju ofron kontroll intuitiv me vetëm një prekje.
SISTEM ZANOR GJITHËPËRFSHIRËS

SISTEM ZANOR GJITHËPËRFSHIRËS

Përjetoni cilësinë akustike të një salle koncertesh falë Sistemit zanor gjithëpërfshirës Meridian 700WTM që ofron tinguj të lartë të qartë si kristali dhe nota basi të plota.
PRAKTICITET I LIDHUR

PRAKTICITET I LIDHUR

Aksesoni Amazon Alexa dhe Spotify nëpërmjet Paketës Online,3me përditësimet e programeve nëpërmjet internetit (SOTA), që e mbajnë automjetin tuaj të përditësuar.
PASQYRA E BRENDSHME CLEARSIGHT

PASQYRA E BRENDSHME CLEARSIGHT

Pavarësisht nëse të trija radhët janë plot me pasagjerë, përditësimi me video në kohë reale nga pasqyra e brendshme ClearSight ju ofron gjithmonë pamje të papenguar.4
KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

Set the temperature and intensity of Përshtateni qarkullimin e ajrit sipas preferencës suaj, nëpërmjet kontrolleve të pavarura në të trija radhët e ndenjëseve.

PERFORMANCË E FUQISHME

DEFENDER 130 V8

DEFENDER 130 V8

Përqafoni fuqinë e vërtetë. Motori V8 me 500 kuaj fuqi supercharged është më i shpejti dhe i fuqishmi i disponueshëm në modelin Defender 130, duke ju ofruar shpejtësi nga 0-60 mph në vetëm 5.4  sekonda (0-100 km/h në 5.7 sekonda) ndërsa programi unik Terrain Response Dynamic siguron shkathtësi drejtimi mbresëlënëse.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

SPECIFIKAT

PASAGJERË (DERI NË)

8

Me tri radhë ndenjësesh fikse.

KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS*

2,516 LITRA

Simulim i hapësirës së ngarkesës të mbushur me lëng.

0-100 KM/H

5,4 SEKONDA

0-100 km/h në 5.7 sekonda.

LARTËSIA NGA TOKA

290 MM

Lartësia maksimale e drejtimit nga toka

PERSONALIZIM I GJITHANSHËM

MUNDËSI TË PAKUFIZUARA

MUNDËSI TË PAKUFIZUARA

Nga opsionet e eksterierit e deri te paketat e parakonfiguruara të aksesorëve, pajiseni automjetin Defender 130 për ta përshtatur me stilin tuaj të jetesës.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET DHE SPECIFIKAT

MODELET DHE SPECIFIKAT

Shikoni gamën e plotë të modeleve dhe specifikave.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER 90

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 90

Modeli Defender në formën e tij më të pastër.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER 110

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 110

Bëhuni gati dhe shkoni kudo.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER 130

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 130

Hapësirë për aventurë të rrallë me të tjerët.

*I lagësht: Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.

Shpejtësia maksimale është 191km/h (119mph) kur përdoren disqe 20 inç.

1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.
2Imazhi nuk është i drejtpërdrejtë. Kontrolloni mjedisin për siguri.
3Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
4Në varësi të rregulloreve vendore. Nëse përdoruesit bifokalë ose varifokalë nuk mund ta rregullojnë lehtësisht fokusin në imazhin digjital të pasqyrës së brendshme ClearSight, ata në çdo kohë mund të kthehen në modalitetin e pasqyrës së brendshme të zakonshme.