KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  • PROJEKT I GJITHANSHËM

   Gjithanshmëria e kabinës theksohet nga paraqitja e lehtë e konfigurueshme me shtatë ndenjëse dhe shumë hapësirë ruajtëse, me përdorim inteligjent të hapësirës dhe rehati të rafinuar. Ndenjëse me Palosje Inteligjente ju lejon të konfiguroni radhën e dytë e të tretë duke kontrolluar komandat e vendosura në hapësirën e ngarkesës, nëpërmjet ekranit kryesor me prekje ose edhe në distancë nëpërmjet telefonit tuaj inteligjent.

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  • TEKNOLOGJIA INTELIGJENTE

   Sistemi i info-zbavitjes ofron nivelet më të larta të lidhshmërisë dhe informacionit. Nga drejtimi inteligjent i automjetit, parkimi dhe rimorkimi deri tek teknologjitë më të fundit, keni botën në majë të gishtave.

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  • AFTËSIA MË E MIRË NË KLASË

   Discovery jo vetëm që duket vërtet në shtëpi brenda në qytet, por gjithashtu udhëton pagabueshëm jashtë rrugës së shtruar. Ajo e çon aftësinë rimorkuese në një nivel të ri, me kapacitet deri në 3.500 kg dhe një sërë veçorish në dispozicion për të ndihmuar në rimorkimin e lehtë dhe të sigurt. Ndërkohë, gjeometria e saj e optimizuar e shoqëruar me teknologjitë unike të Land Rover siguron që ajo të ofrojë aftësi në të gjitha terrenet që udhëheqin në klasë.

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  DIZAJNI

  SHKATHTËSIA

  TEKNOLOGJIA

  AFTËSIA

  PERFORMANCA

  ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

  • S
  • SE
  • HSE
  • HSE LUXURY