PËRQAFONI RRUGËTIMIN DREJT LIRISË

Shijojeni më shumë botën tuaj me Discovery Sport.

I GJITHANSHËM FALË DIZAJNIT

I GJITHANSHËM FALË DIZAJNIT

NDENJËSE TË BOLLSHME

Me deri në 7 vende, dhe me hapësirën më të madhe të hapur të ruajtjes në konsolën e përparme në kategorinë e vet,1e gjithë familja mund të eksplorojë në elegancë dhe rehati.
TRANSPORTONI GJITHÇKA

TRANSPORTONI GJITHÇKA

Me kapacitet rimorkimi deri në 2.500kg*, transportoni gjithçka, nga rimorkiot e deri te kontejnerët për kuajt me Discovery Sport.
NGARKONI GJITHÇKA

NGARKONI GJITHÇKA

Gjeni hapësirë për kutitë në pjesën e sipërme, biçikletat dhe pajisjet e tjera, me një ngarkesë dinamike të pjesës së sipërme deri në 75kg.

PËR AVENTURËN TUAJ TË RADHËS

FOR YOUR NEXT ADVENTURE
DIZAJN I GUXIMSHËM

DIZAJN I GUXIMSHËM

Parvazet në ngjyrë të Zezë me shkëlqim dhe grila në ngjyrë të Zezë me shkëlqim, me motivin e hekzagonit karakteristik Discovery, shoqërohen nga pllakat mbrojtëse në ngjyrën e karrocerisë dhe nga mbishkrimi Discovery mbi kofano në ngjyrë Narvik të zezë me shkëlqim.
NGJYRË TËRHEQËSE
KONTROLLE INTUITIVE

KONTROLLE INTUITIVE

Kontrolloni lehtësisht çdo aspekt të drejtimit tuaj falë ekranit të ri me prekje 11,4 inç prej xhami të harkuar dhe të ngritur, të sistemit2 Pivi Pro. Ndërruesi i ri i marsheve mundëson kontroll të lehtë dhe komod.

TEKNOLOGJI INTUITIVE

TEKNOLOGJI INTUITIVE

PLOTËSISHT I LIDHUR

Nisni çdo aventurë familjare në çast nëpërmjet sistemit të informacionit dhe argëtimit2 Pivi Pro. 90 për qind e detyrave kryhen vetëm me dy prekje në ekranin e ri me prekje 11,4 inç prej xhami të harkuar dhe të ngritur.

DRIVER ASSIST

Projektuar për ta bërë drejtimin më të lehtë. Veçoritë intuitive të Paketës Driver Assist përfshijnë Kontrollin e përshtatshëm të drejtimit dhe Monitoruesin e pasmë për përplasjen.
DRIVER ASSIST
PASTRIMI I AJRIT

PASTRIMI I AJRIT

Me anë të teknologjive më të sofistikuara në kategorinë e vet për cilësinë e ajrit në interier,1Sistemi Cabin Air Purification Plus i automjetit Discovery Sport filtron dhe pastron ajrin e kabinës nga pluhuri dhe mikrobet, ndërsa monitoron2 nivelet e CO për të nxitur mirëqenien e familjes suaj.
PRAKTICITET I LIDHUR

PRAKTICITET I LIDHUR

Lidhje e thjeshtë për të gjithë familjen me Amazon Alexa, Cloud dhe Apple CarPlay®7 dhe me alternativën për WiFi hotspot me planin e internetit. Ndërveproni me automjetin tuaj në distancë nëpërmjet Land Rover Remote Skill8.
KARIKIM ME VALË

KARIKIM ME VALË

Karikimi i pajisjeve me valë3 dhe lidhja me valë ju mundëson karikimin e telefonave inteligjentë të përshtatshëm, ndërsa minimizon rrëmujën në kabinë.
ASISTENCA E DREJTUESIT

I REHATSHËM DHE I SIGURT

Me hyrjen pa çelës, të disponueshme si modalitet standard në modelet SE dhe HSE, dyert e automjetit tuaj do të kyçen automatikisht kur sinjali i çelësit të mos perceptohet më.

EFICIENCË E PËRMIRËSUAR

Gama ELEKTRIKE (DERI)

60KM††
WLTP. Gama e pritshme në botën reale deri në 46 km.

CO2 EMISIONET (NGA)

34G/KM††
Zero shkarkime të gazrave të gazit në modalitetin EV.

TARIMI PUBLIK (NGA)

30MINUTES
Karikimi i shpejtë DC nga 0 në 80 përqind në rreth 30 minuta.

KARIKU NË SHTËPI (NGA)

2HOURS 12 MINUTES
Deri në 100 përqind duke përdorur një karikues 7 kW AC në shtëpi.

HIBRID ELEKTRIK

Kryeni mbi 90 për qind të udhëtimeve ditore mesatare vetëm në modalitetin elektrik9. Hibridi elektrik me karikim (PHEV) mundëson drejtim plotësisht elektrik me zero emetime nga marmita.


Motori P270e i detajuar.

HIBRID ELEKTRIK

FUQIA MAKSIMALE

249PS
184 kW

RIMORKIMI MAKSIMAL (DERI)

2.200KG

0-100 KM/H

7,8SEKONA
0-100 km/h për 7,8 sekonda.

CO2 EMISIONET (NGA)

187G/KM±
Të kombinuara.

BENZINË HYBRID I LETË

Eficientë dhe të fuqishëm, motorët tanë hibridë me bateri grumbullojnë, ruajnë dhe rishfrytëzojnë energjinë që humbet zakonisht gjatë ngadalësimit.


Motori P250 i detajuar.

BENZINË HYBRID I LETË

FUQIA MAKSIMALE

204PS
150 kW

RIMORKIMI MAKSIMAL (DERI)

2.500KG

0-100 KM/H

8,6SEKONA
0-100 km/h in 8,6 seconds.

CO2 EMISIONET (NGA)

171G/KM††
WLTP e kombinuar.

HYBRID I LEHTE DIESEL

Eficientë dhe të fuqishëm, motorët tanë hibridë me bateri grumbullojnë, ruajnë dhe rishfrytëzojnë energjinë që humbet zakonisht gjatë ngadalësimit.


Motori D200 i detajuar.

HYBRID I LEHTE DIESEL

AFTËSI E SIGURT

TEKNOLOGJI PËRSHTATËSE
FORCË FËRKIMI OPTIMALE

OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT
Seti i aksesorëve dhe alternativave të eksterierit të kuruara ju mundëson ta personalizoni automjetin tuaj Discovery Sport për çdo aventurë.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

 MODELET DHE SPECIFIKACIONET

MODELET DHE SPECIFIKACIONET

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
PËRMBLEDHJE

Discovery Sport

Shijojeni më shumë botën tuaj me Discovery Sport.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

I lagësht: Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.

*Rimorkimi do të ndikojë ndjeshëm te distanca për karikim elektrik.

Koha e karikimit do të varet nga disa faktorë, ku përfshihen, por pa u kufizuar, koha e përdorimit (mosha), gjendja, temperatura dhe karikimi ekzistues i baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e karikimit.

1Matur kundrejt një klase të mbyllur konkurrentësh, e vlefshme më 03/03/23.

2Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

3Vetëm telefonat inteligjentë të përputhshëm.

4Kërkon xham të zbutjes së dritës së diellit në disa tregje. Udhëzimet e navigimit në xhamin e përparmë shfaqen vetëm kur Pivi Pro është i vendosur në automjet.

5Nëse përdoruesit bifokalë ose varifokalë nuk mund ta rregullojnë lehtësisht fokusin në imazhin digjital të pasqyrës së brendshme ClearSight, ata në çdo kohë mund të kthehen në modalitetin e pasqyrës së brendshme të zakonshme. Imazhi nuk është i drejtpërdrejtë. Kontrolloni mjedisin për siguri. Në varësi të rregulloreve vendore.

6Pamja tokësore ClearSight varet nga Kamera e vëzhgimit 3D. Imazhi nuk është i drejtpërdrejtë. Kontrolloni mjedisin për siguri. Në varësi të rregulloreve vendore.

7Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

8Land Rover Remote përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover. Aplikacioni Land Rover Remote do të duhet të shkarkohet nga Apple App Store/Google Play Store.

9Distanca e përditshme mesatare e udhëtimit (51km) është përllogaritur duke përdorur të dhëna nga InControl nga 30 tregje në nivel botëror për automjetet Discovery Sport ndërmjet viteve 2019 dhe 2022. Supozohet bateri e karikuar plotësisht.

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja three fields/tri fushat është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të modelit të motorit dhe transmisionit.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.