HIBRIDE ME KARIKIM (PHEV) DHE HIBRIDE ME BATERI (MHEV)

HIBRIDE ME KARIKIM (PHEV) DHE HIBRIDE ME BATERI (MHEV)

RIKONCEPTUAR PËR TË SOTMEN DHE TË NESËRMEN

Njihuni me automjetet tona hibride me karikim (PHEV) dhe hibride me bateri (MHEV), evolucionet më të reja të
luksit dhe kapacitetit të Land Rover.

HIBRID ME KARIKIM (PHEV)

HIBRID ME KARIKIM (PHEV)

Ndërthurja e një motori me benzinë dhe një motori elektrik. Kaloni nga udhëtimi plotësisht elektrik me zero emetime nga marmita, te një ndërthurje fuqie elektrike dhe benzine për emetime më të ulëta gjatë udhëtimeve më të gjata. Karikimi elektrik i automjetit tuaj PHEV mund të kryhet lehtësisht nga shtëpia ose në destinacionin tuaj.
HIBRID ME BATERI (MHEV)

HIBRID ME BATERI (MHEV)

Nuk nevojitet karikim. Me mbështetjen e një motori elektrik të vogël, MHEV-të nga Land Rover përmirësojnë eficiencën dhe rafinimin e motorëve me benzinë dhe naftë duke ripërdorur energjinë e grumbulluar nëpërmjet ngadalësimit dhe frenimit rigjenerues.
RANGE ROVER PLOTËSISHT ELEKTRIK

RANGE ROVER PLOTËSISHT ELEKTRIK

Modeli i ri plotësisht elektrik nga Range Rover do të jetë i disponueshëm për rezervim në disa tregje të caktuara duke filluar nga fundi i vitit 2023.
RANGE ROVER PHEV I RI

RANGE ROVER PHEV I RI

Range Rover udhëheq nëpërmjet shembullit duke shpalosur modernizëm marramendës, rafinim të pakrahasueshëm dhe kapacitetin e mirënjohur të Land Rover.
 • Distancë për karikim elektrik deri në 113km (70 milje)‡ ††
 • CO2 nga 18g/km††
RANGE ROVER SPORT PHEV I RI

RANGE ROVER SPORT PHEV I RI

Instiktiv, dramatik, i pakomprometuar.
 • Distancë për karikim elektrik deri në 115km (71 milje)‡††
 • CO2 nga 18††
RANGE ROVER VELAR PHEV

RANGE ROVER VELAR PHEV

Range Rover dramatik dhe i gjithanshëm. Modeli Velar kryeson dizajnin progresiv me siguri, individualitet dhe elegancë.
 • Distancë për karikim elektrik deri në 61km (38 milje)‡ †
 • CO2 nga 52g/km
RANGE ROVER EVOQUE PHEV

RANGE ROVER EVOQUE PHEV

Automjeti Range Rover kompakt urban për përdorim në qytet dhe më gjerë. Silueta e ngjashme me një coupé dhe interieri modern luksoz do të tërheqin vëmendje kudo.
 • Distancë për karikim elektrik deri në 62km (39 milje)‡ ††
 • CO2 nga 32g/km††
DISCOVERY SPORT PHEV

DISCOVERY SPORT PHEV

SUV kompakte e gjithanshme.
 • Distancë për karikim elektrik deri në 60km (37 milje)‡ ††
 • CO2 nga 34g/km††
DEFENDER PHEV

DEFENDER PHEV

Automjeti Land Rover më i përparuar. Me materialet tona më të forta deri më tani dhe i testuar deri në ekstrem, Defender është dizajnuar për qëndrueshmëri optimale.
 • Distancë për karikim elektrik deri në 51km (32 milje)‡ ††
 • CO2 nga 57g/km††
RANGE ROVER MHEV I RI

RANGE ROVER MHEV I RI

Range Rover udhëheq nëpërmjet shembullit duke shpalosur modernizëm marramendës, rafinim të pakrahasueshëm dhe kapacitetin e mirënjohur të Land Rover.
 • CO2 nga 198g/km
RANGE ROVER SPORT MHEV I RI

RANGE ROVER SPORT MHEV I RI

Instiktiv, dramatik, i pakomprometuar.
 • CO2 nga 194 - 211††
RANGE ROVER VELAR MHEV

RANGE ROVER VELAR MHEV

Range Rover dramatik dhe i gjithanshëm. Modeli Velar kryeson dizajnin progresiv me siguri, individualitet dhe elegancë.
 • CO2 nga 139g/km
RANGE ROVER EVOQUE MHEV

RANGE ROVER EVOQUE MHEV

Automjeti Range Rover kompakt urban për përdorim në qytet dhe më gjerë. Silueta e ngjashme me një coupé dhe interieri modern luksoz do të tërheqin vëmendje kudo.
 • CO2 nga 168g/km††
DISCOVERY MHEV

DISCOVERY MHEV

SUV e gjithanshme me madhësi të plotë, me hapësirë dhe prakticitet. E gatshme për aventura me deri në shtatë persona.
 • CO2 nga 217g/km††
DISCOVERY SPORT MHEV

DISCOVERY SPORT MHEV

SUV kompakte e gjithanshme.
 • CO2 nga 175g/km††
DEFENDER MHEV

DEFENDER MHEV

Automjeti Land Rover më i përparuar. Me materialet tona më të forta deri më tani dhe i testuar deri në ekstrem, Defender është dizajnuar për qëndrueshmëri optimale.
 • - CO2 nga 215g/km††

VAZHDONI TË EKSPLORONI AUTOMJETET ELEKTRIKE

DREJTIMI I NJË AUTOMJETI PHEV NGA LAND ROVER

DREJTIMI I NJË AUTOMJETI PHEV NGA LAND ROVER

Fuqia elektrike mundëson nivele të reja qëndrueshmërie, rafinimi dhe reagueshmërie për automjetet të cilave mund t’u besoni çdo udhëtim.
TË KUPTUARIT E DISTANCËS PËR KARIKIM NË AUTOMJETET PHEV

TË KUPTUARIT E DISTANCËS PËR KARIKIM NË AUTOMJETET PHEV

Në një automjet PHEV nga Land Rover, asnjë distancë nuk është e pamundur. Shihni se si mund ta maksimizoni distancën e përshkuar në çdo udhëtim.
KARIKIMI I NJË AUTOMJETI PHEV

KARIKIMI I NJË AUTOMJETI PHEV

Duke filluar nga koha e karikimit e deri te reduktimi i kostove, mësoni gjithçka ju nevojitet rreth karikimit të automjetit tuaj PHEV në shtëpi ose në destinacion.

Shifrat e distancës për karikim (EV) bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar. Distanca e përshkuar do të varet nga gjendja e automjetit dhe baterisë, itinerari konkret, mjedisi dhe stili i drejtimit.

Shifrat e dhëna janë përllogaritur sipas NEDC2 nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO2, shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, vendosja e rrotave dhe aksesorët e vendosur. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me ato të testit të vjetër NEDC. Më pas mund të zbatohet trajtimi i duhur tatimor.

††Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.