UDHËTIME TË AVENTURËS LAND ROVER

UDHËTIME TË JASHTËZAKONSHME TË RI-PËRFYTYRUARA

AVENTURA LAND ROVER
AKADEMIA E AKULLIT
Në skajin e rrethit arktik suedez, Arjeplog është një shkretëtirë surrealiste dhe joshëse, me temperatura nën zero. Po aq i qetë sa edhe ekstrem, ngado të hidhni vështrimin shikoni një panoramë të përmasave epike që do të thotë se nuk është vetëm ajri i ftohtë që ju lë pa frymë.
UDHËTIMI I AVENTURËS NË LAPONI
E ndodhur brenda shkretëtirave të ngrira të Rrethit Arktik, Laponia është mjedis ekstremesh. Me ekipin tonë të ekspertëve si udhërrëfyesit tuaj do të provoni më të mirën që mund të ofrohet.
UDHËTIMI I AVENTURËS NË NAMIBI
I fshehur në një pjesë pothuajse të harruar të Afrikës, Namibia ka arritur të ruajë sekretet e saj, deri tani. I gjerë dhe misterioz me shkretëtira bregdetare dhe rezervate lojërash të begata. Mund të prisni një eksplorim çudirash ndërsa eksploroni këtë tokë kureshtare nga pas timonit të Discovery-t të ri.
ZBULO MË SHUMË
UDHËTIMI I AVENTURËS NË MOAB
Qyteti i Moabit në Jutah ndodhet në jugperëndim të Amerikës. Një peizazh mahnitës dhe unik, me shkëmbinj të kuq që eksplorohet më së miri nga pas timonit të Discovery-t të ri. Destinacioni perfekt për këdo që kërkon sfidën përfundimtare jashtë rrugës së shtruar.
ZBULO MË SHUMË
PUSHTONI TERRITORE TË REJA

Kur drejtoheni jashtë pistës së shtruar në një Land Rover, zbuloni një botë çudirash. Bëhuni i pari që mëson për vendet e fundit të udhëtimit tonë të aventurave.

MË MBAJ TË INFORMUAR
MË MBAJ TË INFORMUAR
Qëndroni të përditësuar me lajmet dhe ofertat më të fundit nga udhëtimi i aventurës
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur