QENDRAT E LAND ROVER EXPERIENCE

QENDRAT E LAND ROVER EXPERIENCE

QENDRA EXPERIENCE NË KINË

<p><u></u>HUZHOU</p><p>KINË</p>

HUZHOU

KINË

Nga Resorti Naked Stables në Kodrat Moganshan, përshkoni Tracer Trail përmes fushave me bambu dhe çaj, dhe ngjisni Traverse Trail në faqen e malit.


Adresa Land Rover Experience, Fshati Shangxia, Qyteza Fatou, Qarku Deqing, Huzhou, Zhejiang, 313206, Kinë

Telefon +86 400 920 3880

Email Kontaktoni me ne  


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  

Xhirot Experience

1 orë xhiro Experience në terren

2 orë xhiro Experience eksplorimi

Tri orë xhiro Experience me ekspeditë


Grupe

Rezervime për grupe


Trajnim me profesionist

Trajnim me specialist sipas kërkesës