QENDRAT E LAND ROVER EXPERIENCE

QENDRAT E LAND ROVER EXPERIENCE

QENDRAT EXPERIENCE NË EVROPË

<p>LAND ROVER EXPERIENCE</p><p>AUSTRI</p>

LAND ROVER EXPERIENCE

AUSTRI

Përballuni me shkrepat dhe gjarpërimet e terrenit të pashtruar më unik dhe më të madh të Austrisë: gurorja e lashtë romake në Centre Stotzing.


Adresa Land Rover Experience, Triester Bundesstraße 120, 2524 Teesdorf, Austri

Telefon +43 (0) 2253 817 00 1948

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:


Xhirot Experience

1 ditë aventure me programin Jaguar Land Rover Austria Voucher


Grupe

Rezervime për grupe


Trajnim me profesionist

I kombinuar në rrugë të shtruara dhe të pashtruara, Trajnim personal

<p>BELUX</p><p>BELGJIKË</p>

BELUX

BELGJIKË

Eksploroni terrenin e thepisur, pjerrësitë e gjelbëruara dhe kalimet lumore në panoramën natyrore të mrekullueshme të Namur dhe Tournai-t; gjithashtu dhe xhiro nëpër terrenin ranor në dunat e Parc du Marquenterre.


Adresa Land Rover Experience, Rue Bourgambray 37, 7530 Tournai, Belgjikë

Telefon +32 (0) 69 84 54 34

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:


Xhirot Experience

2 orë, Gjysmë dite, Ditë e plotë


Grupe

Rezervime për grupe

<p>LAND ROVER EXPERIENCE</p><p>GJERMANI</p>

LAND ROVER EXPERIENCE

GJERMANI

62 pengesa përgjatë 15km rruge nëpër guroren e gëlqeres, që përfshin gropa uji, një shkretëtirë të vogël dhe një të tatëpjetë drithëruese: Përvoja më e madhe nëpër terren të pashtruar në Gjermani.  


Adresa Land Rover Experience, Flandersbacher Str., 42489 Wülfrath, Gjermani

Telefon +49 2058 77 809 67

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:


Xhirot Experience

Ditë e plotë, Gjysmë dite, 1.5 orë, Drejtues i ri, Terren i avancuar, Aktivitet ekipi, Aktivitete korporate  


Grupe

Rezervime për grupe  


Trajnim me profesionist

Nxjerrja në rast ngecjeje

<p>LES COMES</p><p>SPANJË</p>

LES COMES

SPANJË

Vetëm një orë larg Barcelonës në tokat e një banese të jashtëzakonshme të shekullit X, Les Comes ofron një terren sfidues dhe të larmishëm nëpër sipërfaqen e thyer të Katalonjës.  


Adresa Land Rover Experience, Les Comes de Sererols, El Cortés 12, 08262 Callús (BCN), Spanjë

Telefon +34 (0) 938 770 758

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Gjysmë dite, Ditë e plotë, Drejtim i avancuar, Aktivitete korporate  


Grupe

Rezervime për grupe  


Trajnime

Tërheqje, Përshtatje me Kërkesë

<p>LAND ROVER EXPERIENCE</p><p>VENDET E ULËTA</p>

LAND ROVER EXPERIENCE

VENDET E ULËTA

I shtrirë ndërmjet lumenjve Maas dhe Wall, eksploroni rrugët gjarpërushe dhe terrenin pyjor baltak në një nga peizazhet më të bukura të vendit.  


Adresa Land Rover Experience, Zandstraat 8, 5331 PG Kerkdriel, Vendet e Ulëta

Telefon +31 418 579615

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Gjysmë dite, Aktivitete korporate, Lojërat Aventureske të Land Rover duke përfshirë Drejtimin në terren të pashtruar, Lojëra në Natyrë, Konkursin Land Rover Challenge Competition, Programet e krijuara posaçërisht, Takimin Experience, Experience Mobile (DDE)  


Grupe

Rezervime për grupe 


Trajnime

Manovrimi me rimorkio, Tërheqja me çikrik, Nxjerrja në rast ngecjeje

<p>LAND ROVER EXPERIENCE</p><p>ITALI</p>

LAND ROVER EXPERIENCE

ITALI

I gjendur në një vendgërmimi të lashtë, përballuni me një sërë pengesash natyrore dhe të krijuara nga njeriu, duke përfshirë një Rrugë romake tradicionale.  


Adresa Land Rover Experience, Via Tommaso Mosca, 22 - 001166 Rome - Mobile Centre, Itali

Telefon +39 06 661 661 65

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:


Xhirot Experience

Itinerari në terren të pashtruar, Turi në terren të pashtruar, Incentive, Aktivitet ekipi, Takimet ditore të Land Rover  


Grupe

Rezervime për grupe  


Trajnim me profesionist

Trajnim me specialist sipas kërkesës