QENDRAT E LAND ROVER EXPERIENCE

QENDRAT E LAND ROVER EXPERIENCE

QENDRAT EXPERIENCE NË AMERIKËN E VERIUT

KALIFORNI

KALIFORNI

Sfidojeni veten me ngjitjen e kodrave, kalimin mbi trungje, ngjitjen e shpateve dhe sipërfaqeve shkëmbore në 4000 akra peizazh me terren të larmishëm.  


Adresa: Land Rover Experience, Quail Lodge, 8000 Valley Greens Dr. Carmel, CA, 93923, SHBA

Telefon +1 831 620 88 54

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:


Experience

1 orë, 2 orë, Gjysmë dite, Ditë e plotë, Gjysmë dite për Heritage, Ditë e plotë për Heritage


Grupe

Rezervime për grupe

KAROLINA E VERIUT

KAROLINA E VERIUT

Eksploroni terrenet pyjore, pirgjet me trungje dhe livadhet e gjelbra në tokat e vilës me 250 dhoma George Vanderbilts  


Adresa: Land Rover Experience, 1 Lodge St, Asheville, NC 28803, SHBA

Telefon +1 828 225 1541

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:


Xhirot Experience

Ditë e plotë, Gjysmë ditë, 1.5 orë, Land Rover Heritage Experience, Itinerari i aventurës


Grupe

Rezervime për grupe

VERMONT

VERMONT

Udhëtoni nëpër Malet e Gjelbra marramendëse dhe përsosni aftësitë tuaja nëpër shpatet e ngrira, shpatet anësore dhe terrenin shkëmbor.  


Adresa: Land Rover Experience, Equinox Resort, 80 Union Street, Manchester Village, VT 05254, SHBA

Telefon +1 802 362 06 87

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:


Xhirot Experience

Drejtim aventure 25 minuta, 1 orë drejtim në terren të pashtruar, Mësim 2 orësh, Gjysmë dite aventure, Ditë e plotë aventure


Grupe

Rezervime për grupe