QENDRAT E LAND ROVER EXPERIENCE

QENDRAT E LAND ROVER EXPERIENCE

QENDRA EXPERIENCE NË SKANDINAVI

<p>LAND ROVER EXPERIENCE </p>
<p>FINLANDË</p>

LAND ROVER EXPERIENCE 

FINLANDË

Në brigjet e ngrira të Lumit Katumajärvi, përballuni me sfidat e peizazhit mbresëlënës finlandez, me ndihmën e instruktorëve specialistë të drejtimit në terren me dëborë dhe akull. 


Adresa Land Rover Experience, Vanajanlinnantie 4, 13210 Hämeenlinna, Finlandë

Telefon +35 0400 712385

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

2 orë, Gjysmë dite, Ditë e plotë  


Trajnime

Manovrimi me rimorkio, Tërheqja