QENDRAT E LAND ROVER EXPERIENCE

QENDRAT E LAND ROVER EXPERIENCE

9 QENDRA EXPERIENCE NË MBRETËRINË E BASHKUAR

SKOCI

SKOCI

Në qendër të Highlands (Malësisë) ju pret një aventurë epike automobilistike, nga rrugëkalimet e posaçme përmes pyjeve të gjelbra e deri te shqopishtat e thëllëzave të Perthshire-t.  


Adresa Butterstone Loch, Dunkeld, Perthshire, PH8 0HJ

Telefon 0844 848 4455

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Xhiro Experience gjysmëditore, Xhiro Experience ditore e plotë  


Grupe

Rezervime për grupe

YORKSHIRE I VERIUT

YORKSHIRE I VERIUT

Provojeni veten pas timonit nëpër terrenin sfidues të Yorkshire-t, nga kodrat me bar e deri te sipërfaqet shkëmbore dhe kalimet nëpër trupa ujorë: të gjitha me pamje marramendëse.  


Adresa Land Rover Experience, Yellison Farm Barns, Skipton BD23 3HS, MB

Telefon +44 (0) 1756 611 060

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Gjysmë dite, Ditë e plotë, Terren i avancuar, Aktivitete korporate  


Grupe

Rezervime për grupe

LIVERPOOL

LIVERPOOL

Shihni performancën e modeleve Discovery Sport dhe Evoque në Vizitën interesante te fabrikat e prodhimit, përpara se të testoni aftësitë tuaja në rrugëkalimet e pashtruara të krijuara posaçërisht.  


Adresa Land Rover Experience, Halewood Visitor Centre, South Road, Liverpool L24 9PZ, MB

Telefon + 44 (0) 1514 484023

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Xhiro argëtuese 1 orë, Gjysmë dite, Aktivitet ekipi, Aktivitete korporate, Vizita VIP  


Grupe

Rezervime për grupe

CHESHIRE

CHESHIRE

Eksploroni 500 akra sipërfaqe në Fushat e Cheshire-t dhe kaloni urën e fantazmave të Kështjellës së Peckforton-it drejt rrugëve rurale në guroren mesjetare që ndihmoi për fortifikimin e mureve të saj.  


Adresa Land Rover Experience, Peckforton Castle, Stone House Lane, Tarporley, Cheshire, CW6 9TN, MB

Telefon +44 (0) 1829 262 864

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Xhiro argëtuese 1 orë, Gjysmë dite, Ditë e plotë  


Grupe

Rezervime për grupe  


Trajnim me profesionist

Borda, Lantra

SOLIHULL

SOLIHULL

Eksploroni Lode Lane historik, qendra e Fabrikës së Prodhimit të Land Rover që prej vitit 1948 dhe provoni Pistën e xhunglës, Pistën e tokës dhe Zonën e aventurës.  


Adresa Jaguar Land Rover Experience, Block 66, Lode Lane, Solihull, West Midlands, B92 8NW, MB

Telefon +44 (0) 121 700 4070

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Gjysmë dite, Ditë e plotë, Xhiro argëtuese 1 orë, Vizita në fabrikat e prodhimit, Ekspozita e Historikut të Range Rover, Aktivitet ekipi, Vizita VIP 


Grupe

Rezervime për grupe

LINDJA E ANGLISË

LINDJA E ANGLISË

Përsosni aftësitë tuaja në Luginën e mrekullueshme të Welland-it. Në 300 akra sipërfaqe përreth Kështjellës së Rockingham-it, provoni terrenin pyjor, kaloni nëpër përrenj, “gjurmët e elefantëve” dhe guroren ranore.  


Adresa Land Rover Experience, Shire Farm, Rockingham Castle & Park, Uppingham Road, Market Harborough, LE16 8TP, MB

Telefon +44 (0) 8448 484 463

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Xhiro argëtuese 1 orë, Gjysmë dite, Ditë e plotë, E avancuar 


Grupe

Rezervime për grupe  


Trajnim me profesionist

Borda, Lantra

EASTNOR

EASTNOR

Balta sfiduese dhe 5000 akra terren në Kodrën e Malvern-it ju presin në mjediset përreth Kështjellës së Eastnor-it: një aventurë klasike angleze.  


Adresa Land Rover Experience, Eastnor Castle, The Bothy, Clencher's Mill Ln, Eastnor, Ledbury HR8 1RL, MB

Telefon + 44 (0) 1531 638777

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Gjysmë dite, Ditë e plotë, Xhiro argëtuese 1 orë, Drejtim i avancuar, Eksploruesi i Eastnor-it, Aktivitet ekipi, Aktivitete korporate


Grupe

Rezervime për grupe  


Trajnime

Manovrimi me rimorkio, Nxjerrja në rast ngecjeje, Tërheqja me çikrik  


Trajnim me profesionist

Borda, Lantra, Trajnim me specialist

LONDËR

LONDËR

Në panoramën piktoreske të Luton Hoo, eksploroni terrenet plot pengesa të ngritura brenda një lugine të fshehur për një efekt dramatik si amfiteatër.  


Adresa Land Rover Experience Londër, Luton Hoo Estate, Bedfordshire, LU1 4LF, MB

Telefon +44 (0) 1989 770 932

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Gjysmë dite, Ditë e plotë, Aktivitete korporate  


Grupe

Rezervime për grupe


Trajnim me profesionist

Borda, Lantra

KRAHINA PERËNDIMORE

KRAHINA PERËNDIMORE

Nga Ferma Wessington (një baxho viktoriane e ndërtuar në vitin 1897) - eksploroni 35 akra rrugë të pashtruara nëpër pyje natyrale në periferi të East Devon-it.  


Adresa Land Rover Experience, Wessington Farm, Awliscombe, Honiton, Devon, EX14 3NU, MB

Telefon +44 (0) 1404 549 333

Email Kontaktoni me ne


XHIROT E DISPONUESHME EXPERIENCE:  


Xhirot Experience

Xhiro argëtuese 1 orë, Gjysmë dite, Ditë e plotë  


Grupe

Rezervime për grupe 


Trajnim me profesionist

LANTRA, Manovrimi me rimorkio, Xhiro si pasagjer, Xhiro në ATV, BORDA