FAMILJA RANGE ROVER

TRASHËGIMI PA RIVALË

TAKO FAMILJEN
<div id="family">TAKO FAMILJEN</div>
RANGE ROVER

Range Rover më i fundit


– Një siluetë e pagabueshme, ikonë
– Tapiceri e bukur për rehati luksoze
– Bosht i gjatë opsional
– Një komplet i teknologjive të avancuara
– Thellësia e zhytjes 900mm

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
NDËRTO VETË

RANGE ROVER SPORT

Range Rover më dinamik


– Kabinë e fokusuar rreth drejtuesit– Dinamikë transformuese në rrugë
– Nga 0-100kph në 4,5 sekonda me LR-V8
– Ndenjëse opsionale 5+2
– Strukturë trupi të gjithë prej alumini

EKSPLORO KËTË AUTOMJET

NDËRTO VETË

RANGE ROVER VELAR

The avant-garde Range Rover


– Drejtim besimplotë, i rehatshëm dhe vërtet i këndshëm
– Fenerë opsionalë matricë-lazer LED
– Doreza të rrafshëta
– Një komplet i teknologjive të avancuara
– Tapiceri cilësore tekstile dhe kamoshi opsionale

EKSPLORO KËTË AUTOMJET

NDËRTO VETË

PREZANTIMI I RANGE ROVER EVOQUE I RI

Koha për bërë deklaratë.


– Siluetë dalluese si kupé
– Tapiceri bashkëkohore
– Teknologji intuitive dhe inovative
– Manovrim në rrugë të shtruar dhe të pashtuar
– Aftësi në të gjitha kushtet atmosferike

EKSPLORO KËTË AUTOMJET

NDËRTO VETË

ADN E RANGE ROVER
PËRSOSJE PA RIVALË

Me aluzione dizajni të pashoqe dhe nivele shembullore të rehatisë e aftësisë në thelb, çdo automjet në familjen Range Rover mundëson lëvizje tepër të rafinuar. Duke paraqitur atributet më të mira të SUV-it luksoz, ndjekja e pandërprerë e përsosmërisë shfaqet në gjithçka që shihni dhe prekni.

ELEGANCË BASHKËKOHORE

Çdo automjet në familjen Range Rover mundëson nivele optimale të rehatisë dhe aftësisë. Secili prej tyre ka trashëgimi të drejtpërdrejtë me automjetin e parë që kemi prodhuar ndonjëherë. Kohët dhe stilet mund të kenë ndryshuar, por artizanati dhe aftësitë e qenësishme jo.

LUKS I SOFISTIKUAR

Një Range Rover është i pagabueshëm. Tre linjat klasike të grafikut të ulët, linja lundruese e çatisë dhe linja e vazhduar e mesit i japin çdo automjeti pamje bashkëkohore. Të plotësuara me detaje dhe shtresa dizajni të punuara me kujdes, secila prej tyre ka karakter të qartë të rafinuar dhe të sofistikuar.

DIZAJN DHE PËRSOSMËRI INXHINIERIKE

Me aftësi në zemër, Range Rover është familja më e fundit e automjeteve që “shkon kudo”. Pavarësisht nëse dëshironi të merrni rrugën urbane më të ndërlikuar apo terrenin më sfidues në rrugë të pashtruar, mund ta bëni këtë me besimin maksimal. Cilindo automjet të zgjidhni, do ta zbuloni se është krijuar për tu dukur dhe për të lëvizur si asnjë tjetër.

Familja Range Rover përfaqëson përsosje dhe sofistikim, që nga eleganca e pashoqe e modelit kryesor, deri te karakteri dallues i Evoque.

GERRY MCGOVERN

DREJTOR I PROJEKTIMIT DHE DREJTOR I DIZAJNIT TË LAND ROVER