Si udhëheqës i inxhinierisë dhe inovacionit britanik, Land Rover ndan përpjekjet e Meridian për cilësi, performancë dhe përkushtim për krijimin e tingullit më autentik dhe rrethues të jetë e mundur.

    RICHARD HOLLINSHEAD
    DREJTORI I TEKNOLOGJISË NË MERIDIAN

    • AKUSTIKË RRETHUESE NË MAKINË

      TrifieldTM* ndërthur kanalet pa ndërprerje për të shpërndarë audio të ngjashme me koncertet.

      *Trifield është i disponueshëm vetëm në disa sisteme audio, ju lutemi pyesni shitësin tuaj për detaje.

    • TEKNOLOGJI SUPREME E AUDIOS

      Meridian ju lejon të ndieni ritmin e muzikës, me qartësi të jashtëzakonshme, nota të larta të pastra kristal dhe bas të plotë e të thellë.

    • KORRIGJIMI NË KABINË

      Teknologji që përshtat audion me sipërfaqet e ndryshueshme për riprodhim muzike të besueshëm.

    • NJË EKSPERIENCË EMOCIONALE

      Sistemi audio dixhital britanik Meridian sjell një shije autentike të performancës origjinale në Land Rover tuaj.

    TEKNOLOGJIA E AUDIOS MERIDIAN

    Përjetoni ndryshimin. Meridian ka zhvilluar teknologji unike për të ofruar performancë muzikore 3D të besueshme në lëvizje.

    • DIGITAL SIGNAL PROCESSING
      PËRPUNIMI I SINJALIT DIXHITAL

      Bashkon të gjitha elementet e sistemit audio në një të vetëm, për performancë që përndryshe do të kërkonte altoparlantë shumë më të mëdhenj.

    • MERIDIAN CABIN CORRECTION
      KORRIGJIMI NË KABINË MERIDIAN

      Algoritmi i avancuar i korrigjimit të audios në kabinës nga Meridian përshtat eksperiencën muzikore me akustikën e saktë të brendisë së Land Rover.

    • MERIDIAN DIGITAL DITHER SHAPING
      FORMA OSHILUESE DIXHITALE MERIDIAN

      Forma Oshiluese Dixhitale Meridian siguron që konvertimet e sinjaleve dixhitale të bëhen në mënyrë të qetë dhe pa ndërprerje, duke ruajtur detajet më të imëta të performancës së audios. Rezultati është konvertimi muzikor autentik, duke ngjallur emocionet e regjistrimit origjinal.

    • TRIFIELD
      TRIFIELD†

      Ekskluzive për Meridian, Trifield ndërthur kanalet qendrore dhe rrethues me kanalet majtas dhe djathtas duke ofruar një eksperiencë konsistente, të ngjashme me koncertet për të gjithë brenda.

    • TRIFIELD 3D
      TRIFIELD 3D

      Duke u bazuar në teknologjinë audio të provuar Trifield nga Meridian - e para në makina në botë, Trifield 3D vërtet sjell shfaqje muzikore në jetë. Përmes shtimit të kanaleve të dedikuara të lartësisë, ndjesia e hapësirës së kabinës zgjerohet në një eksperiencë 3D, për një ndjenjë supreme të vëllimit dhe qartësisë së muzikës suaj.

    • RANGE ROVER
      Automjetet Sistemi Audio Meridian™ ( Touch) Sistemi Audio Meridian™ ( Touch Pro) Sistem Audio Rrethues Meridian Sistem Firmë Audio Meridian
      HSE - Standard, 380W Opsional, 825W -
      VOGUE - Standard, 380W Opsional, 825W -
      VOGUE SE - - Standard, 825W Opsional, 1700W
      AUTOBIOGRAPHY - - Standard, 825W Opsional, 1700W
      SVAUTOBIOGRAPHY DYNAMIC - - - Standard, 1700W
      SVAUTOBIOGRAPHY - - - Standard, 1700W
      SENTINEL - - - Standard, 1700W
    • RANGE ROVER SPORT
      Automjetet Sistemi Audio Meridian™ ( Touch) Sistemi Audio Meridian™ ( Touch Pro) Sistem Audio Rrethues Meridian Sistem Firmë Audio Meridian
      S - - Opsional, 825W -
      SE - - Opsional, 825W -
      HSE - - Opsional, 825W Opsional, 1700W
      HSE DYNAMIC - - Opsional, 825W Opsional, 1700W
      AUTOBIOGRAPHY DYNAMIC - - Standard, 825W Opsional, 1700W
      SVR - - Standard, 825W Standard, 1700W
    • RANGE ROVER VELAR
      Automjetet Sistemi Audio Meridian™ ( Touch) Sistemi Audio Meridian™ ( Touch Pro) Sistem Audio Rrethues Meridian Sistem Firmë Audio Meridian
      VELAR - Opsional, 380W Opsional, 825W Opsional, 1600W
      S - Standard, 380W Opsional, 825W Opsional, 1600W
      SE - - Standard, 825W Opsional, 1600W
      HSE - - Standard, 825W Opsional, 1600W
      R-DYNAMIC - Opsional, 380W Opsional, 825W Opsional, 1600W
      R-DYNAMIC S - Standard, 380W Opsional, 825W Opsional, 1600W
      R-DYNAMIC SE - - Standard, 825W Opsional, 1600W
      R-DYNAMIC HSE - - Standard, 825W Opsional, 1600W
      VARIANTI I PARË - - - Standard, 1600W
    • RANGE ROVER EVOQUE
      Automjetet Sistemi Audio Meridian™ ( Touch) Sistemi Audio Meridian™ ( Touch Pro) Sistem Audio Rrethues Meridian Sistem Firmë Audio Meridian
      PURE - - - -
      SE - Opsional, 380W Opsional, 825W -
      SE DYNAMIC - Opsional, 380W Opsional, 825W -
      HSE - Standard, 380W Opsional, 825W -
      HSE DYNAMIC - Standard, 380W Opsional, 825W -
      AUTOBIOGRAPHY - - Standard, 825W -
      SE DYNAMIC CONVERTIBLE - Standard, 380W Opsional, 660W -
      HSE DYNAMIC CONVERTIBLE - Standard, 380W Opsional, 660W -
    • DISCOVERY I RI
      Automjetet Sistemi Audio Meridian™ ( Touch) Sistemi Audio Meridian™ ( Touch Pro) Sistem Audio Rrethues Meridian Sistem Firmë Audio Meridian
      S - - - -
      SE - - - -
      HSE - Standard, 380W Opsional, 825W -
      HSE LUXURY - - Standard, 825W -
      VARIANTI I PARË - - Standard, 825W -
    • DISCOVERY SPORT
      Automjetet Sistemi Audio Meridian™ ( Touch) Sistemi Audio Meridian™ ( Touch Pro) Sistem Audio Rrethues Meridian Sistem Firmë Audio Meridian
      PURE - - - -
      SE Opsional, 380W - Opsional, 825W -
      HSE Standard, 380W - Opsional,, 825W -
      HSE LUXURY Standard, 380W - Opsional, 825W -

    MERIDIAN DHE LAND ROVER

    Partneriteti i Meridianit me Land Rover feston më të mirën në luksin britanik, aftësitë e rafinuara dhe audion e personalizuar të makinave. Tre sistemet audio dixhitale ofrojnë teknologji të përparuar për të krijuar audio stereo ose rrethuese të shkëlqyeshme brenda kabinës së Land Rover dhe për të rritur qartësinë dhe origjinalitetin muzikor.
    SHIKO FILMIN

    HISTORIA E MERIDIAN

    E themeluar në 1977 në Cambridgeshire të Britanisë së Madhe, Meridian Audio krijon sisteme të mira, me performancë të lartë dhe me transmetim cilësor të lartë në partneritet me Land Rover. Meridian ka qenë pionier i shumë njësive të para duke përfshirë altoparlantët aktivë dhe procesorin e parë dixhital të audios rrethuese në botë. Përpunimi teknologjik i audios nga Meridian ka ndihmuar që kabina e Land Rover të ofrojë hapësirën më të shkëlqyer brenda së cilës të shijohet muzika.
    SHIKO FILMIN

    1/2

    †Trifield dhe pajisja “tre fusha” është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.
    ††Meridian është markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd.
    *Numri i altoparlantëve dhe fuqia në vat varet nga cili Land Rover ju zgjidhni. Automjeti i treguar është Range Rover. Ju lutemi pyesni shitësin tuaj për detaje. Ky imazh i Land Rover është vetëm për qëllime përfaqësimi. Pozicioni i altoparlantëve mund të ndryshojë sipas automjeteve.