Karakteristikat kryesore

  • DIZAJNI
   DIZAJNI

   Filozofia e dizajnit të Range Rover Velar është revolucionare. Raporte mahnitëse, dorezat dyersh të rrafshëta dhe një bisht i integruar përmirësojnë aerodinamikën. Karakteristikat përfshijnë grilën me fletë metalike të stampuar që i jep profilit të automjetit një prani të pamohueshme.
   SHIKO FILMIN

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  • TEKNOLOGJIA
   TEKNOLOGJIA

   Sistemi i info-zbavitjes së Touch Pro Duo integron bukur dy 10 ekranë me prekje me definicion të lartë. Mund të përdorni Touch Pro Duo së bashku me ekranin opsional me ngjyra të Afishimit Ballor dhe ekranit opsional interaktiv të drejtuesit; për të parë dhe bashkëvepruar njëkohësisht me shumë veçori.
   SHIKO FILMIN

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  • PERFORMANCA
   PERFORMANCA

   Nëse jeni duke udhëtuar në superstradë ose duke lëvizur në një rrugë fshati të vështirë, Range Rover Velar ka aftësi në esencën e saj. Të Gjitha Rrotat Aktive (AWD) me Dinamikën Inteligjente të Kollodokut (IDD) dhe Vektorizimin e Tërheqjes nga Frenimi ofrojnë një ngarje përfshirëse, emocionuese.
   SHIKO FILMIN

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  Dizajni

  Shkathtësia

  Teknologjia

  Aftësia

  Performanca