RANGE ROVER EVOQUE

MODELET
RANGE ROVER EVOQUE

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Shprehje e pangatërrueshme e dizajnit të sofistikuar.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

Çmimi nga € 83,894
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P300e AWD AUTO PHEV

Shpejtësia maksimale mph (km/h)

213

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

6.4

I kombinuar l/100km

1,4 - 1,5 ††
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Nivelim automatik i fenerëve të përparmë
 • Tregues drejtimi të animuar të pasmë
 • Drita të përparme mjegulle
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e lëvizshme1
 • Hyrje pa çelës
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 21” Stil 5137, Gri e errët me shkëlqim me kontrast Diamond Turned2
 • Goma për të gjitha stinët
 • Nofulla frenash të kuqe
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Pasqyra e brendshme ClearSight3
 • Timon prej lëkure me strukturë Moonlight, me ngrohje
 • Bosht drejtimi i përshtatshëm elektrikisht
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin e markës
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
 • Sistemi Cabin Air Purification Plus
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor Extended - Ebony
 • Përmirësim i plotë me material prej lëkure
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi ‘memory’ elektrike me 14 pozicione dhe me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Ndenjëse të përparme me ngrohje dhe ftohje
 • Ndenjëse të pasme me ngrohje
 • Lustër Shadow Grey Ash
 • Veshje tavani me kamosh Ebony
 • Tapete tapicerie premium
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekran me prekje 11.4 inç
 • Remote4
 • Apple CarPlay®5
 • Android AutoTM6
 • Pivi Pro7
 • Paketa Online me plan interneti8
 • Ekran në xhamin e përparmë
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Sistem zanor MeridianTM
 • Karikim i pajisjes me valë14
SIGURIA
 • Secure Tracker9 (abonim 12-mujor)
 • Frenim emergjence
 • Asistenca për këndet e vdekura13
 • Kamera vëzhgimi 3D15
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe Kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
AFTËSITË
 • Configurable Dynamics
 • Adaptive Dynamics11

Luks që kërkon vëmendje.

RANGE ROVER EVOQUE DYNAMIC HSE

RANGE ROVER EVOQUE DYNAMIC HSE

Çmimi nga € 75,254
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P300e AWD AUTO PHEV

Shpejtësia maksimale (km/h)

213

Akselerimi (0-100 km/h) sekonda

6.4

I kombinuar l/100km

1,4 - 1,5 ††
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Nivelim automatik i fenerëve të përparmë
 • Tregues drejtimi të animuar të pasmë
 • Drita të përparme mjegulle
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Pjesë e sipërme kabine panoramike e palëvizshme
 • Hyrje pa çelës
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 20” Stil 1085, Gri e errët me shkëlqim me kontrast Diamond Turned
 • Goma për të gjitha stinët
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Pasqyra e brendshme për pamje prapa me errësim automatik
 • Timon prej lëkure me strukturë Moonlight
 • Bosht drejtimi i përshtatshëm elektrikisht
 • Pedane pragu Krom
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor - Ebony
 • Përmirësim i interierit me material prej lëkure
 • Ndenjëse të përparme drejtuesi ‘memory’ elektrike me 14 pozicione dhe me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione
 • Lustër dekoruese Dark Anodised
 • Veshje tavani Ebony prej Morzine
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekran me prekje 11.4 inç
 • Remote4
 • Apple CarPlay®5
 • Android AutoTM6
 • Pivi Pro7
 • Paketa Online me plan interneti8
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Sistem zanor MeridianTM
 • Karikim i pajisjes me valë14
SIGURIA
 • Secure Tracker9 (abonim 12-mujor)
 • Frenim emergjence
 • Asistenca për këndet e vdekura13
 • Kamera e pasme
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe Kufizuesi përshtatës i shpejtësisë

Një Range Rover Evoque që përcjell siguri.

RANGE ROVER EVOQUE DYNAMIC SE

RANGE ROVER EVOQUE DYNAMIC SE

Çmimi nga € 69,686
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P300e AWD AUTO PHEV

Shpejtësia maksimale (km/h)

213

Akselerimi (0-100 km/h) sekonda

6.4

I kombinuar l/100km

1,4 - 1,5 ††
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Asistencë automatike e dritave të gjata (AHBA)
 • Nivelim automatik i fenerëve të përparmë
 • Tregues drejtimi të animuar
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Hyrje pa çelës
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 19” Stil 5136, Gri e errët me shkëlqim me kontrast Diamond Turned
 • Goma për të gjitha stinët
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Pasqyra e brendshme për pamje prapa me errësim automatik
 • Pedane pragu Krom
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Veshje ndenjësesh prej lëkure me teksturë - Ebony
 • Ndenjëse elektrike drejtuesi ‘memory’ me 12 pozicione dhe ndenjëse e përparme pasagjeri me 10 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione dhe mbështetëse krahu në qendër
 • Lustër dekoruese Dark Anodised
 • Veshje tavani Ebony prej Morzine
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekran me prekje 11.4 inç
 • Apple CarPlay®5
 • Android AutoTM6
 • Remote4
 • Pivi Pro7
 • Paketa Online me plan interneti8
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Sistem zanor MeridianTM
 • Karikim i pajisjes me valë14
SIGURIA
 • Secure Tracker9 (abonim 12-mujor)
 • Frenim emergjence
 • Kontrolli i Asistencës për këndet e vdekura13
 • Kamera e pasme
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe Kufizuesi përshtatës i shpejtësisë

Range Rover Evoque në formën e tij më të pastër.

RANGE ROVER EVOQUE S
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

P300e AWD AUTO PHEV

Shpejtësia maksimale (km/h)

213

Akselerimi (0-100 km/h) sekonda

6.4

I kombinuar l/100km

1,4 - 1,5 ††
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë LED
 • Tregues drejtimi të animuar të pasmë
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 18" Stil 5074
 • Goma për të gjitha stinët
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Pasqyra e brendshme për pamje prapa me errësim automatik
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Veshje ndenjësesh prej lëkure me teksturë - Ebony
 • Ndenjëse elektrike drejtuesi ‘memory’ me 12 pozicione dhe ndenjëse e përparme pasagjeri me 10 pozicione, me mbështetëse koke manuale me 2 pozicione dhe mbështetëse krahu në qendër
 • Lustër dekoruese Light Anodised16
 • Veshje tavani Ebony prej Morzine
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Paketë prizash 2
 • Ekran me prekje 11.4 inç
 • Apple CarPlay®5
 • Android AutoTM6
 • Remote4
 • Pivi Pro7
 • Paketa Online me plan interneti8
 • Karikim i pajisjes me valë14
SIGURIA
 • Secure Tracker9 (abonim 12-mujor)
 • Frenim emergjence
 • Kamera e pasme
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm10
 • Monitorues i gjendjes së drejtuesit
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe Kufizuesi përshtatës i shpejtësisë

VAZHDONI TË EKSPLORONI

EKSPLORONI RANGE ROVER EVOQUE

EKSPLORONI RANGE ROVER EVOQUE

I veçantë dhe i sigurt në çdo aspekt.
HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

Aktivizoni shqisat tuaja me Range Rover Evoque.

Nëse automjetit i vendosen disqe 18”, shpejtësia maksimale do të jetë 221km/h.

‡‡E kombinuar me motor elektrik.

1Përzgjedhja e alternativës së pjesës së sipërme panoramike të lëvizshme do të reduktojë hapësirën për kokën në pjesën e përparme dhe të pasme.
2Disqet 20” Stil 1085, Gri e errët me shkëlqim me kontrast Diamond Turned vijnë standarde me motorin P300e.

3Klientët që mbajnë lente varifokale ose bifokale mund të kenë vështirësi me përshtatjen e modalitetit digjital të pasqyrës. Megjithatë, mund të përdoret modaliteti normal i pasqyrës në çdo kohë.

4Land Rover Remote përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover. Aplikacioni Land Rover Remote do të duhet të shkarkohet nga Apple App Store/Google Play Store.

5Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

6Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

7Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

8Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover. Vetëm telefonat inteligjentë të përshtatshëm. Në varësi të tregut, rrjetit dhe sinjalit telefonik dhe llogarisë së përdoruesit. Kërkon internet në telefon ose lidhje Wi-Fi. Do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

9Shërbimet Secure Tracker dhe Secure Tracker Pro kërkojnë aktivizim dhe duhet të jenë në zonë me mbulim rrjeti. Përfshihet abonimi në shërbim për 12 muaj dhe mund të zgjatet deri në periudhën e garancisë ose të rinovohet pas afatit fillestar, sipas sugjerimit të Shitësit tuaj të Land Rover.

10Vetëm transmision automatik.

11Nuk ka të dhëna për motorin P300e.

12Lustra dekoruese Light Anodised vjen standarde me transmisionin automatik.

13Asistenca për këndet e vdekura mund t’ju ndihmojë për parandalimin e përplasjeve. Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në këndin e vdekur kur filloni të ndryshoni korsinë, atëherë timonit i aplikohet automatikisht forcë rrotulluese, çka tregon se duhet të rrotulloni timonin për të ndryshuar drejtim.

14Vetëm telefonat inteligjentë të përputhshëm.

15Kamera vëzhgimi 3D. Imazhi nuk është i drejtpërdrejtë. Kontrolloni mjedisin për siguri. Në varësi të rregulloreve vendore.

16Lustra dekoruese Cosmic gri e disponueshme në S Manual.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data) që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e Apple Inc për përdoruesin fundor.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja three fields/tri fushat është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.