RANGE ROVER EVOQUE

SPECIFIKAT
RANGE ROVER EVOQUE
AUTOBIOGRAPHY
D200 AWD AUTOMATIC MHEV
AUTOBIOGRAPHY

AUTOBIOGRAPHY

D200 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANCA
Shpejtësia maksimale km/h 213
Akselerimi (sekonda) 0-100 km/h 8.5
SHPENZIMI EKONOMIK I KARBURANTIT
GRUPI I FUQISË
PESHAT
RIMORKIMI
NGARKESA E PJESËS SË SIPËRME
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E KËMBËVE
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
LARTËSIA NGA TOKA - STANDARDE
LARTËSIA NGA TOKA - JASHTË RRUGE
RREZJA E KTHIMIT
THELLËSIA E ZHYTJES NË UJË

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET RANGE ROVER EVOQUE

MODELET RANGE ROVER EVOQUE

Këtu mund të gjeni gamën e plotë të modeleve me një sërë alternativash të disponueshme të dizajneve të shkëlqyera, lehtësirave të performancës dhe teknologjive.
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Shtoni prekjen tuaj te Defender me një sërë opsionesh që zbulojnë personalitetin tuaj. Zgjidhni nga një gamë ngjyrash e frymëzuar, një sërë rrotash dhe tre opsione të ndryshme çati.

††Shihni shifrat WLTP të Range Rover Evoque.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

Nëse automjetit i vendosen disqe 17” ose 18”, shpejtësia maksimale do të jetë 221km/h.

Me serbator të madh. 54 litra me serbatorin Eco.

‡‡E kombinuar me motor elektrik.

Përfshin një drejtues mjeti 75 kg, lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Përfshin lëngjet të plota dhe 90% karburant.

I thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Vëllimi i matur deri në veshjen e tavanit.

I lagësht: Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng. Vëllimi i matur deri në veshjen e tavanit.

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Pajisjet opsionale shtesë rrisin peshën.