PREZANTIM I LAND ROVER DEFENDER I RI

I AFTË PËR GJËRA TË MËDHA

EKSPLORO QËNDRUESHMËRINË

CO2 EMETIMET g/km
Të ulëta deri 64


EKONOMIA E KARBURANTIT e kombinuar l/100km
Nga 2.8

-f2wX1CMyMQ
PREZANTIM I LAND ROVER DEFENDER I RI

NJË FAMILJE HERONJSH E TË GJITHA TERRENEVE

SHIKO GALERINË

CO2 EMETIMET g/km
Të ulëta deri 64


EKONOMIA E KARBURANTIT e kombinuar l/100km
Nga 2.8

KREU
QËNDRUESHMËRIA
#component-7
AFTËSIA
#component-9
DIZAJNI
#component-11
DUKSHMËRIA
#component-13
PAKETAT E AKSESORËVE
#component-15
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

Modeli i ri përfaqëson 70 vjet inovacion dhe përmirësim; duke nderuar historinë e automjetit për qëndrueshmëri të fortë, ndërsa mbetet plotësisht Defender në shekullin 21.

KRYESORE
QËNDRUESHMËRIA
Përbëhet nga materialet më të forta deri sot dhe testohet në kufijtë e tij. Defender është krijuar për qëndrueshmëri optimale.
ZBULO MË SHUMË
yt:CtJvhaymeyM
AFTËSIA
I aftë nga natyra. Defender mund të kapërcejë terrene ekstreme dhe me siguri ju largon nga xhungla urbane, në terrene ranore dhe mjedise të akullta.
ZBULO MË SHUMË
yt:FxJALxhIx8k
DIZAJNI
Ky është modeli me integritet të padyshimtë. Dhe qëllim të pakrahasueshëm.
ZBULO MË SHUMË
yt:5yzqt1R6opo
TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS
I pajisur për aventura të shekullit 21, teknologjitë tona më intuitive deri më tani sigurojnë komoditet, lidhje dhe dukshmëri.
ZBULO MË SHUMË
yt:dNbsM0EBHOw
KARROCERIA

Karroceria e Defender nuk ka të krahasuar. Silueta e saj dalluese tregon menjëherë karakterin e automjetit.

90
110
DEFENDER <br>HARD TOP
LAND ROVER DEFENDER HARD TOP

Me një ndarje fikse të hapësirës së ngarkesës me lartësi të plotë, pika të bashkimit dhe hapësirën e ruajtjes me kyçje nën dysheme, pajisjet tuaja janë të sigurta pavarësisht se çfarë terreni përshkoni.

SHIKO GALERINË
TAPICERIA

Një tapiceri me qëllim. Kabina e Defender mund të personalizohet që t’i përshtatet kërkesave tuaja.

90
110
DEFENDER<br> HARD TOP
LAND ROVER DEFENDER HARD TOP

Me një ndarje fikse të hapësirës së ngarkesës me lartësi të plotë, pika të bashkimit dhe hapësirën e ruajtjes me kyçje nën dysheme, pajisjet tuaja janë të sigurta pavarësisht se çfarë terreni përshkoni.

SHIKO GALERINË
ZGJIDH DEFENDER-IN

Madhështia vjen në të gjitha format, madhësitë dhe format e trupit.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
DEFENDER
I modeluar. Si asnjë tjetër. Defender është automjeti më i fortë dhe më i aftë që kemi krijuar ndonjëherë. Me Të Gjitha Rrotat Aktive1, transmision me dy shpejtësi dhe arkitekturë monokok, mund të përshkojë çfarëdo gjë. Dhe gjithçka.
SHIKO GALERINË
DEFENDER FIRST EDITION
Defender First Edition përmban rrota 20” stili 5098, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me xixëllim, simbole të Variantit të Parë dhe një mori karakteristikash të tjera, të tilla si Pasqyra e Pasme ClearSight dhe fenerë LED Premium me drita ditore simbol.
SHIKO GALERINË
DEFENDER X-DYNAMIC
E ndërtuar për kërkesat më të vështira. Me shiritin Robustek tepër të qëndrueshëm të theksuar te ndenjëset, pikat e zeza të ekspozuar të rimorkimit dhe stilimin e ashpër të karrocerisë.
SHIKO GALERINË
DEFENDER X
E pandalshme. Kudo. Defender X kombinon aftësinë me pamjen jashtë rrugës, që do të thotë që ju mund të shkoni përtej vendeve ku keni shkuar më parë. Ka të fortë. Dhe ka Defender X.
SHIKO GALERINË
DEFENDER HARD TOP
Merrni gjithçka që ju nevojitet me vete në Çatinë e palëvizshme të Defender. Me një ndarje fikse të hapësirës së ngarkesës me lartësi të plotë, pika të bashkimit dhe hapësirën e ruajtjes me kyçje nën dysheme, pajisjet tuaja janë të sigurta pavarësisht se çfarë terreni përshkoni.
SHIKO GALERINË
DEFENDER HIBRID ELEKTRIK
Aftësitë jashtë rrugës janë të pakompromentuara dhe, në disa rrethana, të përmirësuara. Land Rover Defender Hibrid Elektrik mund të përshkojë saktësisht të njëjtat terrene si një model me benzinë ose naftë dhe përputhet me thellësinë e zhytjes prej 900 mm.
SHIKO GALERINË
PAKETAT E AKSESORËVE

Mundësi të pakufizuara. Për të përfituar sa më shumë nga bota juaj, zgjidhni nga katër paketat më poshtë.

EKSPLORO PERSONALIZIMIN E FUNDIT
EXPLORER PACK
Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
ADVENTURE PACK
Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
COUNTRY PACK
Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
URBAN PACK
Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi. Zbuloni paketën tuaj të përsosur duke përdorur pyetësorin.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
PERSONALIZIMI I FUNDIT

Përfitoni më shumë botën tuaj. Me Defender, ju mund ta personalizoni plotësisht automjetin për t’iu përshtatur stilit të jetës tuaj.

EKSPLORO PERSONALIZIMIN E FUNDIT
VAZHDONI EKSPLORIMIN
ZGJIDH DEFENDER-IN
Gama e plotë e modelit të ri të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizenjove të shkëlqyeshme, ndihmave të performancës dhe teknologjive në dispozicion.
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
GALERIA
Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për automjetet tona. Defender vërtet del më vete.
SHIKO GALERINË
SPECIFIKIM
Eksploro detaje të imëta. Zbuloni më shumë në lidhje me performancën e motorit, përmasat dhe konsumin e karburantit.
SHIKONI SPECIFIKIMET
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.

Sekuencat jashtë rrugës së shtruar në tokë të dedikuar me leje të plota.

Lëvizja sfiduese jashtë rrugës së shtruar kërkon trajnim të plotë dhe përvojë. Rreziku lëndimi dhe dëmtimi. Asnjëherë mos ngini automjetin përtej aftësive tuaja.

Gjithmonë kontrolloni rrugëtimin, sipërfaqen, bazën dhe daljen përpara se të hyni në terren të ngrirë.