LAND ROVER DEFENDER I RI

SUV MË I GJITHANSHËM ME SHTATË NDENJËSE.

PAMJE KARROCERIE 360°

CO2 EMETIMET g/km
Nga 194


EKONOMIA E KARBURANTIT e kombinuar
I/100km

Nga 7,3

TOP
DIZAJNI
#component-4
SHKATHTËSIA
#component-7
AFTËSIA
#component-12
TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS
#component-14
VAZHDONI EKSPLORIMIN
#component-18
AKSESORËT LAND ROVER
#component-20
KRAHASONI MODELIN TUAJ
Përzgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah.
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Land Rover Discovery tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Land Rover pranë jush!
DIZAJNI
EKSPLORO KARROCERINË
FENERË MATRICË LED
EKSPLORO TAPICERINË
EKSPLORO KARROCERINË

Aktualizimet e dizajnit i japin Discovery qëndrim më të ulët e më të gjerë. Që nga fenerët dhe dritat e pasme të reja deri te grila e rafinuar dhe parakolpët e rinj. Harmonia vizuale e përmirësuar e pjesës së pasme dhe modelit të ri të rrotave 20-22” e lartëson joshjen bashkëkohore të automjetit.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**.jpg
Click to interact
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_00_M.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/L462_21MY/L462_21MY_**_M.jpg
Touch to interact
FENERË MATRICË LED

Drita të përpunuara rishtazi me grafikë simbol dallues dhe teknologji fenerësh me matricë LED për të maksimizuar shikimin.

NDËRTO VETË

SHIKO GALERINË

LAND ROVER DISCOVERY
Një dizajn i pagabueshëm dhe i qëllimshëm. Një mori rafinimesh delikate dhe të sofistikuara e bëjnë Land Rover Discovery tepër të gjithanshëm edhe më parësor.
SHIKO GALERINË
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC
Land Rover Discovery R-Dynamic paraqet një kombinim tërheqës me karakter sportiv dhe zhdërvjelltësi. Me dizajn unik të parakolpëve, rrotave dhe dritave të pasme.
SHIKO GALERINË
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
SHKATHTËSIA
7 NDENJËSE
7 NDENJËSE

258 litraRreshti i tretë opsional ju lejon të akomodoni me lehtësi deri në shtatë të rritur. Shifra e vëllimit të lagur që tregohet më sipër barazohet me kapacitetin e vëllimit të thatë prej 172 litrash.

6 NDENJËSE
6 NDENJËSE

698 litraHapni vetëm një ndenjëse në rreshtin e tretë dhe siguroni hapësirë për çantat tuaja. Shifra e vëllimit të lagur që tregohet më sipër barazohet me kapacitetin e vëllimit të thatë prej 547 litrash.

5 NDENJËSE
5 NDENJËSE

1.137 litraMerrni gjithë familjen në komoditet gjatë fundjavës, me shumë hapësirë ​​për të gjitha valixhet tuaj. Shifra e vëllimit të lagur që tregohet më sipër barazohet me kapacitetin e vëllimit të thatë prej 922 litrash.

4 NDENJËSE
4 NDENJËSE

1.639 litraPërdorni katër ndenjëse dhe krijoni më shumë hapësirë ​​për sende më të mëdha, të tilla si çanta për ski. Shifra e vëllimit të lagur që tregohet më sipër barazohet me kapacitetin e vëllimit të thatë prej 1,352 litrash.

3 NDENJËSE
3 NDENJËSE

1.889 litraMe tre ndenjëse të hapura, automjeti ju jep hapësirë të bollshme për ngarkesë në të cilën mund të sistemoni gjërat. Shifra e vëllimit të lagur që tregohet më sipër barazohet me kapacitetin e vëllimit të thatë prej 1,567 litrash.

2 NDENJËSE
2 NDENJËSE

2.391 litraMe pesë ndenjëse të palosura, pajisje sportive, çanta dhe shumë më tepër mund të futen në hapësirën e ngarkesës. Shifra e vëllimit të lagur që tregohet më sipër barazohet me kapacitetin e vëllimit të thatë prej 1,997 litrash.

Vëllimi i lagur është standardi i industrisë, i cili matet duke mbushur hapësirën e ngarkesës me lëng. Vëllimi i thatë matet me blloqe të ngurta (200 x 50 x 100mm), duke treguar madhësinë e hapësirës praktike brenda automjetit.

SHTATË NDENJËSE ME MADHËSI TË PLOTË
Nëse po planifikoni udhëtime me deri në shtatë persona, qofshin miqtë apo fëmijët tuaj, Land Rover Discovery me shtatë ndenjëse ofron zgjidhjen ditore të përsosur. Dhe me ndenjëset si stadium dhe ndenjëset me ngrohje në të gjitha rreshtat të gjithë mund të shijojnë pamjen e rrugës përpara me rehati absolute.
PRAKTIKA
Nga dyert deri ndarjet e fshehura, ka një vend për gjithçka në Land Rover Discovery. Karakteristikat praktike siç janë pikat e shumta të karikimit USB-C dhe aftësia për të konfiguruar ndenjëset e rreshtit të dytë dhe të tretë me prekjen e një butoni sigurojnë fleksibilitet të pakonkurueshëm.
FUNKSIONALITET I FUQISHËM
Land Rover Discovery ofron një larmi karakteristikash për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Hapni dhe mbyllni derën e bagazhit edhe kur i keni duart plot, me derën e bagazhit me gjest të fuqizuar. Dhe uluni në pjesën e brendshme të derës së bagazhit për ndonjë ngjarje ose thjesht për të ndërruar këpucët me baltë të fëmijëve.
SIGURIA
Land Rover Discovery ka vlerësim të sigurisë me pesë yje nga Euro NCAP. Një kombinim i deri në pesë pikave ISOFIX, një sërë veçorish të asistencës së shoferit që e bëjnë më të lehtë drejtimin dhe parkimin dhe deri në tetë jastëkë ajri të drejtuesit dhe pasagjerit ndihmojnë në mbajtjen e familjes tuaj të sigurt.
AFTËSIA
MOTORËT HIBRID MESATARË
MOTORËT HIBRID MESATARË

Më të pastër. Më efikasë. Motorët hibrid mesatarë kanë bateri për të akumuluar, ruajtur dhe rishpërndarë energjinë e humbur normalisht gjatë ngadalësimit. Disponohet në motorët D250, D300 dhe P360.

RIMORKIM
RIMORKIM

Kapaciteti i jashtëzakonshëm rimorkues i Land Rover Discovery deri në 3500 kg kombinohet me një sërë asistencash të rimorkimit - duke përfshirë Asistencën e Avancuar e Rimorkios - kështu që ju të mund të transportoni gjithçka me besim, nga grazhdet e lëvizshme deri te rimorkiot.

TË GJITHA RROTAT AKTIVE
TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Siguron lëvizje të sigurt mbi rrugë t shtruar ose të pashtruar. Në sipërfaqe të rrëshqitshme, të tilla si bari dhe bora, funksionet Të Gjitha Rrotat Aktive (AWD) dhe Reagim Terreni punojnë së bashku për të balancuar automatikisht momentin rrotullues midis rrotave të përparme dhe të pasme, duke maksimizuar tërheqjen.

TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS
PIVI PRO

Gjithmonë gati dhe gjithmonë aktiv, Pivi Pro është sistemi ynë më intuitiv i informacionit dhe argëtimit deri më tani. Karakteristikat standarde përfshijnë: 


- Ekrani me prekje 11,4"
- Radio dixhitale DAB
- Ndërfaqe e re e krijuar
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Telekomandë 3


Do të përfitoni gjithashtu nga karakteristikat parësore të mëposhtme:


- Ndezje e shpejtë
- Inteligjenca artificiale
- Navigimi i ri inteligjent4
- Harta 2D dhe 3D me aktualizime automatike
- Informacion i drejtpërdrejtë i trafikut

INFORMACION NË NJË VËSHTRIM

Zgjidhni nga një larmi skedarësh të ndryshëm, përfshirë navigimin 3D në ekran të plotë, informacionin e drejtimit ose shihni shpejt se çfarë audio po luhet, të gjitha në një ekran 12,3” interaktiv të ri me rezolucion të lartë.

Paraqitja opsionale e Afishimit Ballor5 projekton informacione kryesore në xhamin e përparmë. Shikoni me lehtësi shpejtësinë, pozicionin e marshit dhe navigimin e automjetit tuaj në ekranin me ngjyra.

SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™

Një përvojë me të vërtetë angazhuese, plotësisht autentike e sallës së koncerteve. Drejtuesi dhe pasagjerët janë të mbështjellë në plotësinë dhe qartësinë e një performance të hapur, të gjerë përmes një sërë altoparlantësh anësorë, të përparmë dhe të pasmë. Dhe është e gjitha e integruar pa probleme me teknologjinë Trifield, në mënyrë që të mund të qëndroni ulur dhe të thithni çdo detaj.

14 altoparlantë dhe një bas me dy kanale, fuqi amplifikatori 700W.

Karakteristika: Përpunim dixhital i sinjalit, korrigjimi i kabinës Meridian, formimi i digës dixhitale Meridian, Trifield.

PËRDITËSIMI I SOFTUERIT
Automjeti juaj qëndron i përditësuar përmes Përditësimi i Softuerit6. Infozbavitja, telematika dhe module të ndryshme të kontrollit të automjetit të gjitha mund të përditësohen nga distanca për të ndihmuar në sigurimin e performancës optimale. Do të thotë që automjeti juaj thjesht vazhdon të përmirësohet.
PAKETA E LIDHJES
Paketa Online7 8 ofron shërbime të lidhura më tej përmes një karte SIM të integruar, duke siguruar qasje në:

- Media transmetimi të pakufizuara11
- Parashikime të motit
- Sinkronizimi i kalendarit në internet
KARIKIMI ME VALË
Karikimi opsional me valë i pajisjes me përforcues të sinjalit të telefonit ju lejon të karikoni telefona inteligjentë të pajtueshëm pa pasur nevojë për tela ose një panel karikimi. Ndërsa jeni në makinë, telefoni juaj do të përdorë antenën e automjetit për sinjal të përmirësuar dhe thirrje më të qarta.
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS ME FILTRIN PM2,5
Jonizimi opsional Nanoe™ rrit mirëqenien e drejtuesit dhe pasagjerëve. Aktivizimi i butonit PURIFY në makinën tuaj, filtri i krijuar posaçërisht tërheq dhe kap grimcat e imëta nga ajri i jashtëm, PM2,5 dhe alergjenët e ajrit si pluhuri dhe poleni.
NDËRTO VETË

SUV jonë më e gjithanshme. Përdorni konfiguruesin për të krijuar Land Rover Discovery tuaj të përsosur.

NDËRTO VETË
VAZHDONI EKSPLORIMIN
ZGJIDHNI LAND ROVER DISCOVERY TUAJ
Gama e plotë e modelit të ri të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizenjove të shkëlqyeshme, ndihmave të performancës dhe teknologjive në dispozicion.
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
GALERIA
Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për automjetet tona. Land Rover Discovery vërtet del më vete. SHIKO GALERINË
VIEW GALLERY
SPECIFIKIM
Eksploro detaje të imëta. Zbuloni më shumë në lidhje me performancën e motorit, përmasat dhe konsumin e karburantit.
SHIKONI SPECIFIKIMET
VIEW SPECIFICATIONS
AKSESORËT LAND ROVER
AKSESORËT LAND ROVER

Elegant, i fortë dhe praktik: personalizoni Land Rover Discovery më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.

GJEJ PAJISJE
KOLEKSIONI LAND ROVER
KOLEKSIONI LAND ROVER

Koleksioni ynë ekskluziv i aksesorëve është frymëzuar nga automjetet tona dhe është bërë me një stil thelbësisht britanik.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
Përzgjidhni deri në tre automjete Discovery dhe krahasojini krah për krah.
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Land Rover Discovery tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Land Range Rover pranë jush!

The figures provided are manufacturer’s estimates and will be replaced with the official EU test figures as soon as they are available. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment and accessories.


Shifrat e ofruara janë të llogaritura NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet trajtimi i saktë tatimor


Shikoni shifrat WLTP..
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë testimi më kërkuese dhe profilin e drejtimit.


1 Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

2 Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

3 Land Rover Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Land Rover. Aplikacioni Land Rover Remote duhet të shkarkohet nga dyqani Apple App Store/Google Play.

4 Connected Navigation will require further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

5 Requires Solar attenuating windscreen in some markets.

6 Updates will require data connection.

7 Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

8 Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia e të dhënave dhe funksionaliteti në automjet mund të zvogëlohet për pjesën tjetër të muajit.Për detaje të Politikës së Përdorimit të Drejtë të lidhur me këtë veçori, ju lutemi referojuni kushteve të InControl Pivi Pro në www.landrover.com/pivi-pro-terms.Koha e riprodhimit varet nga ofruesi i transmetimit dhe përkufizimi i përmbajtjes së videos. Videoja HD rrit ndjeshëm përdorimin e të dhënave.


Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.


Tiparet brenda automjeteve duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e automjeteve duhet të sigurojnë se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.


Karakteristikat e Pivi dhe InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori kanë abonim që kërkon rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, përfshirë ekranet ose sekuencat, janë subjekt i aktualizimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të përzgjedhura.


Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.
Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Nanoe™ është një markë tregtare e Panasonic Corporation.