DISCOVERY SPORT

SUV KOMPAKTE E GJITHANSHME. TASHMË NË DISPOZICION SI HIBRID ELEKTRIK

PAMJE KARROCERIE 360°
EKSPLORO HIBRIDIN ELEKTRIK

CO2 EMETIMET g/km
Nga 46

EKONOMIA E KARBURANTIT e kombinuar I/100km
Nga 2,0

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
Krahasoni veçoritë dhe specifikimet krah për krah.
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Discovery Sport tuaj të përsosur
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
dizajni
EKSPLORO PAMJEN E JASHTME
EKSPLORO PAMJEN E JASHTME

Discovery Sport është një interpretim i guximshëm i ADN-së Discovery.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
TIPARE TË DIZAJNIT
TIPARE TË DIZAJNIT

Konture të dallueshme, raporte të balancuara në mënyrë të përkryer dhe aluzione karakteristike të dizajnit e dallojnë Discovery Sport.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

Finiturat ofrojnë mundësinë për të përshtatur edhe më tej brendësinë e Discovery Sport. Të disponueshme në një zgjedhje prej pesë finiturash.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
DISCOVERY SPORT
Discovery Sport është interpretim i pastër që thekson dizajnin e automjetit. Qoftë lëvizja nëpër xhunglën urbane ose nëpër luginë, Discovery Sport bën që ti afroheni aventurës tuaj të ardhshme në stil.
SHIKO GALERINË
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC
Discovery Sport R‑Dynamic është i guximshëm dhe sportiv. Krahas veçorive standarde, Discovery Sport R-Dynamic përfshin rrota 20” stili 5089 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 14 pozicione me kujtesë të drejtuesit.
SHIKO GALERINË
VARIANTI I ZI P290
Për ata që kërkojnë më shumë fuqi. Discovery Sport P290 Black Edition përmban një motor me benzinë 2,0 litra dhe, ekskluzive për P290 Black Edition, kollodok aktiv për manovrim edhe më të madh.
SHIKO GALERINË
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
SHKATHTËSIA
5+2 NDENJËSE
5+2 NDENJËSE

157 litraMe hapësirë të mjaftueshme për ju dhe gjashtë miq, vëllimi i lagur, standard i industrisë, mundëson deri në 157* litra. Kjo është e barabartë me kapacitetin e thatë prej 115* litrash, të matur përmes blloqeve të ngurta.


5 NDENJËSE
5 NDENJËSE

1179 litraPaketoni të gjitha pajisjet shtesë që ju nevojiten. Konfigurimi standard i pesë ndenjëseve siguron vëllim të lagur 1179* litra, me kapacitet të përdorshëm të thatë 963* litra.


4 NDENJËSE
4 NDENJËSE

1302 litraPalosni njërën nga ndenjëset e pasme dhe përfitoni nga vëllimi shtesë i lagur prej 1302 * litrash. Duke ju lejuar të paketoni edhe ato pak artikuj shtesë, kapaciteti i arritur i thatë bëhet 1085* litra.


3 NDENJËSE
3 NDENJËSE

1548 litraUdhëtoni me dy miq pa kompromentuar gjërat e askujt, ky konfigurim i Discovery Sport ofron vëllim të lagur 1548** litra, me një kapacitet të përdorshëm të thatë 1330** litra.


2 NDENJËSE
2 NDENJËSE

1794 litraMe rreshtin e dytë të palosur, ju lehtë mund të merrni sende më të mëdha me vete. Kapaciteti i hapësirës ruajtëse rritet në 1794* litra. Kapaciteti i thatë arrin 1574 * litra.


Vëllimi i lagur është standardi i industrisë, i cili matet duke mbushur hapësirën e ngarkesës me lëng. Vëllimi i thatë matet me blloqe të ngurta (200 x 50 x 100mm), duke treguar madhësinë e hapësirës praktike brenda automjetit.

PASQYRË E PASME CLEARSIGHT
Hapësira e ngarkesës së bagazhit, kryesuese në klasën e vet, është ideale për gjërat bazike të familjes suaj, por si të shihni përtej pasagjerëve dhe të gjitha pajisjeve të tyre? Me pasqyrë të brendshme të pasme ClearSight, ju mund të shijoni pamje pa pengesa, pavarësisht se kush ose çfarë ndodhet prapa jush.
STIL JETESE AKTIVE
Shijoni aktivitetet tuaja të preferuara në natyrë pa pasur nevojë të merrni çelësat. Aksesori opsional Çelësi i Aktivitetit është një rrip dore i fortë dhe plotësisht i papërshkueshëm nga uji. Thjesht lini çelësat të sigurta brenda automjetit të kyçur dhe përdorni Çelësin e Aktivitetit për të kyçur dhe zhbllokuar Discovery Sport.
FENERË MATRICË LED
Pjesë e gamës së teknologjive tona, fenerët matricë LED ofrojnë rreze përshtatëse që zbehet dhe përshtatet për të mundësuar shikueshmëri maksimale pa e verbuar automjetet që vijnë përballë.
ASISTENCA E DREJTUESIT
Zgjidhni nga një sërë karakteristikash të dizajnuara për të bërë drejtimin dhe parkimin më të thjeshtë dhe më të sigurt. Me shumë teknologji novatore në dispozicion, do të zbuloni se të gjitha karakteristikat janë projektuar për të përmirësuar përvojën tuaj të drejtimit duke mundësuar më shumë siguri.
TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS
PIVI DHE PIVI PRO

Veçoritë standarde në Pivi përfshijnë:

- Ekrani me prekje 10"
- Radio dixhitale DAB
- Ndërfaqe e re e krijuar
- Apple CarPlay ®
- Android Auto TM
- Telekomandë 4

Aktualizojeni në Pivi Pro5 dhe do të shoqëroheni nga inteligjenca artificiale më e fundit brenda makinës që ofron veçori të tilla si sistemi i lundrimit vetë-mësues, për një udhëtim plotësisht të lidhur.

INFORMACION NË NJË VËSHTRIM

Zgjidhni nga një larmi skedarësh të ndryshëm, përfshirë navigimin 3D në ekran të plotë, informacionin e drejtimit ose shihni shpejt se çfarë audio po luhet, të gjitha në një ekran 12,3” interaktiv të ri me rezolucion të lartë.


Paraqitja opsionale e Afishimit Ballor6 projekton informacione kryesore në xhamin e përparmë. Shikoni me lehtësi shpejtësinë, pozicionin e marshit dhe navigimin e automjetit tuaj në ekranin me ngjyra.

SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN

Një përvojë me të vërtetë angazhuese, plotësisht autentike e sallës së koncerteve. Drejtuesi dhe pasagjerët janë të mbështjellë në plotësinë dhe qartësinë e një performance të hapur, të gjerë përmes një sërë altoparlantësh anësorë, të përparmë dhe të pasmë. Dhe është e gjitha e integruar pa probleme me teknologjinë Trifield TM, në mënyrë që të mund të qëndroni ulur dhe të thithni çdo detaj.

14 altoparlantë dhe një bas me dy kanale, fuqi amplifikatori 650W.

Karakteristika: Përpunim dixhital i sinjalit, korrigjimi i kabinës Meridian, formimi i digës dixhitale Meridian, Trifield.

PËRDITËSIMI I SOFTUERIT
Automjeti juaj qëndron i përditësuar përmes Përditësimi i Softuerit7. Infozbavitja, telematika dhe module të ndryshme të kontrollit të automjetit të gjitha mund të përditësohen nga distanca për të ndihmuar në sigurimin e performancës optimale. Do të thotë që automjeti juaj thjesht vazhdon të përmirësohet.
PAKETA E LIDHJES
Paketa e Lidhjes 8 ofron shërbime të lidhura më tej përmes një karte SIM të integruar, duke siguruar qasje në:

- Media e pakufizuar e transmetimit
- Parashikimet e motit
- Sinkronizimi i kalendarit në internet
KARIKIMI ME VALË
Karikimi opsional me valë i pajisjes me përforcues të sinjalit të telefonit ju lejon të karikoni telefona inteligjentë të pajtueshëm pa pasur nevojë për tela ose një panel karikimi. Ndërsa jeni në makinë, telefoni juaj do të përdorë antenën e automjetit për sinjal të përmirësuar dhe thirrje më të qarta.
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS ME FILTRIN PM2,5
Jonizimi opsional NanoeTM e drejtuesit dhe pasagjerëve. Aktivizimi i butonit PURIFY në makinën tuaj, filtri i krijuar posaçërisht tërheq dhe kap grimcat e imëta nga ajri i jashtëm, PM2,5 dhe alergjenët e ajrit si pluhuri dhe poleni.
aftësia
TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Siguron lëvizje të sigurtë në ose jashtë rrugës së shtruar. Në sipërfaqet e rrëshqitshme, si bari dhe dëbora, momenti mund të balancohet midis rrotave të përparme dhe të pasme për të maksimizuar tërheqjen.

REAGIM TERRENI 2
Përshtatjuni kërkesave të terrenit duke optimizuar Discovery Sport në një nga katër mënyrat e drejtimit. Reagim Terreni 2 monitoron kushtet e lëvizjes dhe e ngre këtë sistem të vlerësuar me çmime në nivelin tjetër duke përzgjedhur sistematikisht mënyrën më të përshtatshme të lëvizjes për ju.
TERREN ZHYTËS
Qëndroni të sigurt dhe spontan, madje edhe kur lëvizni në terren ujor. Ndjesimi i Terrenit Zhytës mund t'ju ndihmojë të kaloni përrenj mënyrë të sigurtë, pasi Discovery Sport ju lajmëron nëse niveli i ujit arrin thellësinë maksimale të zhytjes së automjetit.
RIMORKIM
Discovery Sport mund të tërheqë deri në 2,500kg. Gjithashtu mund të pajiset me një çengel rimorkimi opsional me shkëputje ose një me hapje elektrike. Ju mund të zgjeroni më tej shkathtësinë e automjetit duke zgjedhur nga një përzgjedhje e aksesorëve të transportit dhe rimorkimit.
PAMJE TERRENI CLEARSIGHT
Ideale për dalje jashtë rrugës së shtruar dhe përballimin me terrene të thyera. Disponohet vetëm me Kamera Rrethuese 3D ClearSight9 ju mund të shihni në mënyrë efikase “përmes” kofanos dhe të shfaqni shumë pamje të jashtme, duke përfshirë edhe pjesën e poshtme të automjetit dhe rrotat, ndërsa jeni në lëvizje.
PERFORMANCA
HIBRID ELEKTRIK

I përkryer për udhëtime urbane si dhe për aventura familjare, Discovery Sport Hibrid Elektrik mundëson lëvizje të gjithë-elektrike pa emetime dhe mund të karikohet plotësisht duke përdorur karikim të shpejtë (DC Rapid Charging).

EKSPLORONI HIBRIDIN ELEKTRIK
TËRHEQJET MOTORIKE
Nga fuqia dhe kënaqësia e pastër e drejtimit deri në ekonominë e karburantit dhe rafinimin, ekziston një gamë e motorëve të disponueshëm për Discovery Sport, duke përfshirë opsionin Hibrid Elektrik.
DINAMIKË E KONFIGURUESHME
Karakteristikat e zgjedhura, të tilla si suspensioni dhe drejtimi, mund të konfigurohen individualisht përmes ekranit me prekje të Discovery Sport sipas specifikimeve tuaja personale.
KOLLODOKU AKTIV
Disponohet ekskluzivisht në Discovery Sport P290 Black Edition. Jashtë rrugës së shtruar, Kollodoku Aktiv siguron nivele edhe më të larta të tërheqjes, stabilitetit dhe vetëpërmbajtjes. Ndërsa në rrugë, sistemi ofron aftësi të përmirësuar në marrjen e kthesave.
SHIKONI SPECIFIKIMET
NDËRTO VETË

SUV kompakte e gjithanshme. Përdorni konfiguruesin për të krijuar Land Rover Discovery Sport tuaj të përsosur.

NDËRTO VETË
VAZHDONI EKSPLORIMIN
ZGJIDHNI DISCOVERY SPORT TUAJ
Gama e plotë e modelit të ri të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizenjove të shkëlqyeshme, ndihmave të performancës dhe teknologjive në dispozicion.
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
GALERIA
Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për automjetet tona. Nuk mund të mos e vini re Discovery Sport e ri.
SHIKO GALERINË
SPECIFIKIME
Eksploro detaje të imëta. Zbuloni më shumë në lidhje me performancën e motorit, përmasat dhe konsumin e karburantit.
SHIKONI SPECIFIKIMET
AKSESORËT LAND ROVER
AKSESORËT LAND ROVER

Elegant, i fortë dhe praktik, personalizoni Discovery Sport më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.

GJEJ PAJISJE
KOLEKSIONI LAND ROVER
KOLEKSIONI LAND ROVER

Koleksioni ynë ekskluziv i aksesorëve është frymëzuar nga automjetet tona dhe është bërë me një stil thelbësisht britanik.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
Krahasoni veçoritë dhe specifikimet krah për krah.
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Discovery Sport tuaj të përsosur
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Land Rover pranë jush.
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover

†Shifrat e ofruara janë të llogaritura nga NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.

Shikoni shifrat WLTP

WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë testuese më kërkuese dhe profilin e drejtimit.

*Figura është përfaqësuese e ndenjëseve plotësisht të shtyra përpara dhe jo të pjerrësuara.

1I nënshtrohet rregulloreve lokale. Nëse përdoruesit bifokal ose varifokal nuk mund të rregullojnë lehtësisht përqendrimin në imazhin dixhital të pamjes së pasme të ClearSight, ato mund të kthehen në mënyrën e pasqyrimit të pasëm në çdo kohë.

2Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

3Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

4Land Rover Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Land Rover. Aplikacioni Land Rover Remote duhet të shkarkohet nga dyqani Apple App Store/Google Play.

5Navigacion Profesional kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

6Kërkon xham të përparmë solar në disa vende. Drejtimet e navigimit në xhamin e përparmë shfaqen vetëm kur Pivi Pro është i pajisur në automjet.

7Përditësimet kërkojnë lidhje me të dhëna.

8Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

9Pamje Terreni ClearSight e varur nga Kamera Rrethuese 3D. Imazhi nuk është drejtpërsëdrejti. Kontrolloni rrethinat për siguri. I nënshtrohet rregulloreve lokale.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Karakteristikat e Pivi dhe InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbesin të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmërinë në tregun lokal dhe kushtet e plota. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Veçoritë brenda makinës duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen termat e përdoruesit fundorë të Apple Inc.Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja tri fusha është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

NanoeTM është markë tregtie e Panasonic Corporation.