ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
DISCOVERY SPORT
R-DYNAMIC
ds21my-ds-ds
DISCOVERY SPORT
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-ds-s
DISCOVERY SPORT S
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-ds-se
DISCOVERY SPORT SE
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-ds-hse
DISCOVERY SPORT HSE
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-rd-rd
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-rd-s
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC S
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-rd-se
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC SE
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-rd-hse
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC HSE
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
GALERIA
Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për automjetet tona.
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover

[1] Shifrat e paraqitura janë vlerësimet e prodhuesit dhe do të zëvendësohen me shifrat zyrtare të testit të BE-së menjëherë pasi ato të jenë në dispozicion. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, pajisjen e rrotave dhe aksesorëve.

Nëse automjeti ka rrota 18", shpejtësia më e lartë është 221 km/h.

‡‡ Kur kombinohet me motor elektrik.

Nëse automjeti ka rrota 18", shpejtësia më e lartë është 221 km/h. If vehicle is fitted with 21” wheels the top speed will be 231km/h

1 Rrota 18 Stili 5075, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim është standard në P250 dhe P300e.

2 Rrota 18 Stili 5074, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim është standard në P250 dhe P300e.

3 Connected Navigacion kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

4Abonim 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Funksionaliteti në linjë dhe lidhshmëria Wi-Fi varen nga instalimi i një mikro-karte SIM me kontratë të dhënash të përshtatshme. Paketa e internetit Wi-Fi 4G përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

Meridian është markë e regjistruar tregtare e Meridian Audio Ltd.