DISCOVERY SPORT I RI

SUV KOMPAKTE E GJITHANSHME

PAMJE 360° TË KARROCERISË

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km
Të ulëta deri 140 në versionin Manual
Të ulëta deri 144 në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km
Nga 5.3 në versionin Manual
Nga 5.5 në versionin Automatik

DISCOVERY SPORT I RI

PROJEKTUAR PËR FAMILJEN

EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km
Të ulëta deri 140 në versionin Manual
Të ulëta deri 144 në versionin Automatik

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km
Nga 5.3 në versionin Manual
Nga 5.5 në versionin Automatik

KREU
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
DIZAJNI
Konture të dallueshme, raporte të balancuara në mënyrë të përkryer dhe aluzione karakteristike të dizajnit e dallojnë Discovery Sport.
EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
yt:ZFUuFd8fgeM
SHKATHTËSIA
Me fleksibilitetin e ndenjëseve 5+2, zgjidhjeve të zgjuara për të ruajtjes dhe hapësirë të mjaftueshme për të gjithë, Discovery Sport është i gjithanshëm nga dizajni.
EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
yt:kEHm7H9GfMo
AFTËSIA
Aftësi dhe vetëpërmbajtje në raporte të barabarta. Gëzimi i Discovery Sport është zbulimi se asnjë aventurë nuk është e paarritshme.
EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
yt:0Af001I_1XU
DIZAJNI
EKSPLORO PAMJEN E JASHTME

Discovery Sport është një interpretim i guximshëm i ADN-së Discovery.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
E X T E R IOR : 3 6 0 °
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_**.jpg
Kliko për të ndërvepruar
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00_m.jpg
Desktop Background Image URL https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00.jpg https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00.jpg Desktop Mask https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_**.jpg Desktop start index 0 Desktop Quantity 35 Mobile Background Image URL https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00_m.jpg https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_00_m.jpg Mobile Mask https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l550/l550_**_m.jpg
Prek për të ndërvepruar
DY STILE DALLUESE

Gjeni lirinë dhe shprehni veten përmes dy stileve të ndryshme të trupit. Discovery Sport R-Dynamic është i guximshëm dhe sportiv. Discovery Sport, nga ana tjetër, është interpretim i pastër, që thekson dizajnin ikonë të automjetit.

NDËRTO VETË
Kliko për të ndërvepruar
Prek për të ndërvepruar
NEW FRONT BUMPER AND GRILL
NJË QASJE E RE

Qoftë lëvizja nëpër xhunglën urbane ose nëpër luginë, Discovery Sport bën që ti afroheni aventurës tuaj të ardhshme në stil.

NDËRTO VETË
yt:UxzYiKmfdKU
EKSPLORO PAMJEN E JASHTME
DY STILE DALLUESE
NJË QASJE E RE
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME

Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për tapicerinë e automjeteve tona. Sipërfaqet e pastra dhe materialet cilësore të kuruara me kujdes bashkohen për të krijuar një kabinë të sofistikuar dhe të dëshirueshme.

NDËRTO VETË
HAPËSIRË E SOFISTIKUAR

Tapiceria e Discovery Sport ofron dizajn dhe paraqitje që i shërben si drejtuesit edhe pasagjerëve. Me hijeshi, të bollshme e me theksime të reja cilësore, duke përfshirë sipërfaqet e kromuara.

NDËRTO VETË
yt:-RoePpKes3I
MATERIALE CILËSORE

Ndër materialeve cilësore të përdorura në të gjithë tapicerinë e rimodeluar të Discovery Sport janë rimesot e reja, të cilat ofrojnë mundësinë për të përshtatur tapicerinë e Discovery Sport edhe më tej. Të disponueshme në një zgjedhje prej katër variantesh.

NDËRTO VETË
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME
HAPËSIRË E SOFISTIKUAR
MATERIALE CILËSORE
SHKATHTËSIA
NDENJËSE 5+2
NDENJËSE 5+2

157 litra


Me hapësirë të mjaftueshme për ju dhe gjashtë miq, vëllimi i lagur, standard i industrisë, mundëson deri në 157 litra. Kjo është e barabartë me kapacitetin e thatë prej 115 litrash, të matur përmes blloqeve të ngurta.

5 NDENJËSE
5 NDENJËSE

1179 litra


Paketoni të gjitha aksesorët që ju nevojiten. Konfigurimi standard i pesë ndenjëseve siguron vëllim të lagur 1,179** litra, me kapacitet të përdorshëm të thatë 963** litra.

4 NDENJËSE
4 NDENJËSE

1302 litra


Palosni njërën nga ndenjëset e pasme dhe përfitoni nga vëllimi shtesë i lagur prej 1,302 litrash. Duke ju lejuar të paketoni edhe ato pak artikuj shtesë, kapaciteti i arritur i thatë bëhet 1,085** litra.

3 NDENJËSE
3 NDENJËSE

1548 litra


Udhëtoni me dy miq pa kompromentuar gjërat e askujt, ky konfigurim i Discovery Sport ofron vëllim të lagur 1,548** litra, me një kapacitet të përdorshëm të thatë 1,330** litra.

2 NDENJËSE
2 NDENJËSE

1794 litra


Me rreshtin e dytë të stivosur, ju mund të merrni me lehtësi sende më të mëdha. Kapaciteti i hapësirës ruajtëse rritet në 1,794 litra. Kapaciteti i thatë arrin 1,574 litra.

Vëllimi i lagur është standardi i industrisë, i cili matet duke mbushur hapësirën e ngarkesës me lëng. Vëllimi i thatë matet me blloqe të ngurta (200 x 50 x 100mm), duke treguar madhësinë e hapësirës praktike brenda automjetit.

PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

Hapësira e ngarkesës së bagazhit, kryesuese në klasën e vet, është ideale për gjërat bazike të familjes suaj, por si të shihni përtej pasagjerëve dhe të gjitha pajisjeve të tyre? Me pasqyrë të brendshme të pasme ClearSight, ju mund të shijoni pamje pa pengesa, pavarësisht se kush ose çfarë ndodhet prapa jush.

EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
yt:ekTZu2pQNCc
AFTËSIA
TË GJITHA RROTAT AKTIVE
TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Siguron lëvizje të sigurtë, në ose jashtë rrugës së shtruar. Në sipërfaqet e rrëshqitshme, si bari dhe dëbora, momenti mund të balancohet midis rrotave të përparme dhe të pasme për të maksimizuar tërheqjen.

REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
PAMJE TERRENI CLEARSIGHT
PAMJE TERRENI CLEARSIGHT

Ideale për dalje jashtë rrugës së shtruar dhe përballimin me terrene të thyera. Me Pamje Terreni ClearSight³ ju mund të shihni në mënyrë efikase “përmes” kofanos së Discovery Sport dhe të shfaqni shumë pamje të karrocerisë, duke përfshirë edhe pjesën e poshtme të automjetit dhe rrotat, ndërsa jeni në lëvizje.

SHKARKO NJË BROSHURË
yt:g1_naKnySQU
REAGIM TERRENI 2
REAGIM TERRENI 2

Përshtatjuni kërkesave të terrenit duke optimizuar Discovery Sport në një nga katër mënyrat e drejtimit. Reagim Terreni 2 monitoron kushtet e lëvizjes dhe e ngre këtë sistem të vlerësuar me çmime në nivelin tjetër duke përzgjedhur sistematikisht mënyrën më të përshtatshme të lëvizjes për ju.

REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
yt:Qy2NrTzOd20
TEKNOLOGJIA
INFO-ZBAVITJE
INFO-ZBAVITJE

Me teknologji të tilla si Wi-Fi Hotspot 4G, pasagjerët tuaj mund të shpërndajnë me lehtësi shfaqje, klipe dhe këngë të preferuara, ndërsa ndërfaqja intuitive InControl ju lejon të qëndroni të informuar dhe të fokusoheni në rrugë.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
LIDHSHMËRIA
LIDHSHMËRIA

Qëndroni të lidhur kudo që të jeni. Me Paketën e Lidhjes mund të siguroni që pasagjerët të argëtohen vazhdimisht, ndërsa ju të qëndroni i informuar me Paketën e Telefonit Inteligjent, duke integruar pa ndërprerje pajisjet e lidhura me Discovery Sport tuaj.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
ASISTENCA E DREJTUESIT
ASISTENCA E DREJTUESIT

Teknologjitë tona opsionale zgjerohen mbi aftësitë bazë të Discovery Sport. Gama jonë e ndihmave standarde të drejtuesit përfshin Asistencën e Ruajtjes së Korsisë dhe Kamera e Pasme. Shtoni funksionalitet shtesë, siç është Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit me Asistencën e Drejtimit, me një nga katër paketat e opsioneve.

EKSPLORO TEKNOLOGJITË
PERFORMANCA
MOTORËT
MOTORËT

Motorët e rinj me benzinë dhe naftë janë projektuar për djegie të pastër dhe efikase. Duke ndihmuar në reguktimin e konsumit të karburantit dhe të shkarkimeve të CO2, sistemi Hibrid Mesatar (MHEV) mbledh dhe ruan energjinë normalisht të humbur gjatë ngadalësimit dhe rishpërndan atë.

SHIKONI SPECIFIKIMET
KOLLODOKU AKTIV
KOLLODOKU AKTIV

Jashtë rrugës së shtruar, Kollodoku Aktiv siguron nivele edhe më të larta të tërheqjes, stabilitetit dhe vetëpërmbajtjes. Ndërsa në rrugë, sistemi ofron aftësi të përmirësuar në marrjen e kthesave dhe maksimizon ekonominë e karburantit.

REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
DINAMIKË E KONFIGURUESHME
DINAMIKË E KONFIGURUESHME

Karakteristikat e zgjedhura, të tilla si suspensioni dhe drejtimi, mund të konfigurohen individualisht përmes ekranit me prekje të Discovery Sport sipas specifikimeve tuaja personale.

REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
DISCOVERY SPORT
R-DYNAMIC
DISCOVERY SPORT


Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
DISCOVERY SPORT S


Karakteristika të tjera në Discovery Sport S përfshijnë rrota 18” stili 5075 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 12 pozicione.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
DISCOVERY SPORT SE


Rrota 19” stili 1039 dhe fenerë premium LED janë ndër veçoritë shtesë në Discovery Sport SE.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
DISCOVERY SPORT HSE


Krahas veçorive standarde, Discovery Sport HSE përfshin rrota 20” stili 5076 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 14 pozicione.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
R-DYNAMIC


Discovery Sport R-Dynamic është një interpretim i guximshëm i ADN-së së Discovery.

EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
R-DYNAMIC S


Karakteristika të tjera në Discovery Sport R-Dynamic S përfshijnë rrota 18” stili 5074 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 12 pozicione.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
R-DYNAMIC SE


Rrota 19” stili 1039 dhe fenerët premium LED janë ndër veçoritë shtesë të Discovery Sport R-Dynamic SE.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
R-DYNAMIC HSE


Krahas karakteristikave standarde të Discovery Sport R-Dynamic, HSE përfshin rrota 20” stili 5089 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 14 pozicione.
EKSPLORO KËTË MODEL
NDËRTO VETË
LAND ROVER GEAR - AKSESORË
LAND ROVER GEAR - AKSESORË

Elegant, i fortë dhe praktik, personalizoni Discovery Sport më tej me një zgjedhje paketash, opsionesh dhe aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.

SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
MALLRA MARKE
MALLRA MARKE

Hidhni një sy në koleksionin tonë të mallrave të markës që ju ndihmon të përgatiteni për çdo aventurë. Që nga dhurata, veshje dhe aksesorë të markës, të gjitha frymëzohen nga automjetet tona.

/* Shifrat e ofruara vijnë nga NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.

Shikoni shifrat WLTP.

WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes. 


**Shifra është përfaqësuese e ndenjëseve të shtytura plotësisht përpara dhe jo të palosura. Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.