ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
DISCOVERY SPORT
R-DYNAMIC
ds21my-ds-ds
DISCOVERY SPORT
Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-ds-s
DISCOVERY SPORT S
Karakteristika të tjera në Discovery Sport S përfshijnë rrota 18” stili 5075 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 12 pozicione.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-ds-se
DISCOVERY SPORT SE
Rrota 19” stili 1039 dhe fenerë premium LED janë ndër veçoritë shtesë në Discovery Sport SE.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-ds-hse
DISCOVERY SPORT HSE
Krahas veçorive standarde, Discovery Sport HSE përfshin rrota 20” stili 5076 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 14 pozicione.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-rd-rd
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC
Discovery Sport R-Dynamic është një interpretim i guximshëm i ADN-së së Discovery.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-rd-s
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC S
Karakteristika të tjera në Discovery Sport R-Dynamic S përfshijnë rrota 18” stili 5074 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 12 pozicione.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-rd-se
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC SE
Rrota 19” stili 1039 dhe fenerët premium LED janë ndër veçoritë shtesë të Discovery Sport R-Dynamic SE.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
ds21my-rd-hse
DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC HSE
Krahas veçorive standarde, Discovery Sport R-Dynamic përfshin rrota 20” stili 5089 dhe ndenjëse të përparme me komandim në 14 pozicione.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)
top_speed_model_page
Shpejtësia maks. km/h
acceleration_model_page
Përshpejtimi 0-100km/h
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
SHIKO SPECIFIKIMET
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

1Rrota 18 Stili 5075, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim është standard në P250 dhe P300e.

2Rrota 18 Stili 5074, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim është standard në P250 dhe P300e.

**Nëse automjeti ka rrota 18", shpejtësia më e lartë është 221 km/h
‡‡Kur kombinohet me motor elektrik.

Meridian është markë e regjistruar tregtare e Meridian Audio Ltd.

[1] Të gjitha shifrat janë objektiva të prodhuesit dhe i nënshtrohen konfirmimit zyrtar. Vini re se emetimet e CO₂ për dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave dhe shifrat më të ulëta mund të mos jetë të arritshme me rrota standarde.
Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.
Funksionaliteti në linjë dhe lidhshmëria Wi-Fi varen nga instalimi i një mikro-karte SIM me kontratë të dhënash të përshtatshme. Paketa e internetit Wi-Fi 4G përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.