PREZANTIMI I RANGE ROVER EVOQUE HIBRID ELEKTRIK I RI

68km PA EMETIME. KARIKIM I PLOTË NË AQ PAK SA 30 MINUTA

PAMJE 360° TË KARROCERISË

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km
Nga 43

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km
Nga 1.9

PREZANTIMI I RANGE ROVER EVOQUE I RI

KOHA PËR BËRË DEKLARATË

EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km
Nga 43

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km
Nga 1.9

ai6dZZfSO7s
PREZANTIMI I RANGE ROVER EVOQUE I RI

EKUILIBËR I PËRSOSUR I TEKNOLOGJISË DHE LUKSIT

EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE

EMETIME TË GAZIT CO2 në g/km
Nga 43

EKONOMI E KARBURANTIT e kombinuar l/100km
Nga 1.9

TOP
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
#component-4
DIZAJNI
#component-6
KARAKTERISTIKA
#component-8
AKSESORË
#component-10
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
#component-13
NDËRTO VETË

Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
DIZAJNI
Vazhdimi i filozofisë sonë të dizajnit. Me siluetën e veçantë si Kupé, Range Rover Evoque është një pasues konkurrues i automjetit që mbërtheu zemrat në të gjithë botën.
EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
yt:JRMDq52kgvY
TEKNOLOGJIA
Teknologjitë opsionale intuitive dhe novatore të Range Rover Evoque përfshijnë Touch Pro Duo, një ekran ndëraktiv me prekje 12.3”, Afishim Ballor dhe Audio Meridian™.
EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
yt:qZjDNVo_Rok
AFTËSIA
Gjatë manovrimit në dhe jashtë rrugës së shtruar, të kombinuara me aftësi në të gjitha kushtet atmosferike garantohet se ky SUV kompakt mundëson lëvizje besimplotë dhe të sigurt, pavarësisht kushteve.
EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
yt:ZjwZiq4xijc
DIZAJNI

Përmasa të jashtëzakonshme ofrojnë siluetë dhe qëndrim dramatik, duke rritur pamjen dalluese të Range Rover Evoque.

EKSPLORO PAMJEN E JASHTME
EKSPLORO PAMJEN E BRENDSHME
KARAKTERISTIKA
NDËRTO VETË
MODELET EVOQUE
Range Rover Evoque është minimalist dhe i rafinuar. Range Rover Evoque R-Dynamic shtyn kufijtë me dizajn më të guximshëm dhe më të spikatur që shton joshjen e padiskutueshme të automjetit.
EKSPLORO DIZAJNIN
MATERIALE CILËSORE
Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për tapicerinë e automjeteve tona. Kuruar me kujdes për kabinë të sofistikuar dhe të dëshirueshme.
EKSPLORO DIZAJNIN
INFO-ZBAVITJE
Ekrani Touch Pro jep një pasuri informacioni dhe argëtimi, me ekranin Touch Pro Duo që paraqet teknologjitë më intuitivet. Duke u siguruar që të shfrytëzoni sa më shumë çdo udhëtim.
EKSPLORO TEKNOLOGJINË BRENDA MAKINËS
TË GJITHA RROTAT AKTIVE
Siguron lëvizje të sigurtë, në ose jashtë rrugës së shtruar. Në sipërfaqet e rrëshqitshme, si bari dhe dëbora, momenti mund të balancohet midis rrotave të përparme dhe të pasme për të maksimizuar tërheqjen.
ZBULO MË SHUMË
HIBRID ELEKTRIK
I përkryer për udhëtime urbane si dhe për udhëtime në fundjavë, Range Rover Evoque Hibrid Elektrik mundëson 68km lëvizje pa emetime dhe karikim të plotë në 30 minuta duke përdorur karikim të shpejtë (DC Rapid Charging).
EKSPLORO PERFORMANCËN
PASQYRË E PASME CLEARSIGHT
Ofron pamje pa pengesa të rrugës prapa jush¹, pavarësisht nga pasagjerët e pasmë ose objektet në hapësirën e ngarkesës.
ZBULO MË SHUMË
AKSESORË
LAND ROVER GEAR - AKSESORË
LAND ROVER GEAR - AKSESORË

Elegant, i fortë dhe praktik: personalizoni Range Rover Evoque më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.

SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
MALLRA MARKE
MALLRA MARKE

Hidhni një sy në koleksionin tonë të mallrave të markës që ju ndihmon të përgatiteni për çdo aventurë. Që nga dhurata, veshje dhe aksesorë të rroba të gjitha frymëzohen nga automjetet tona.

ZGJIDHNI RANGE ROVER EVOQUE TUAJ

Zgjidhni nga katër modele dhe dy stile trupi të ndryshme, ku secila ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover

1Customers who wear varifocal or bifocal lenses may have issues adjusting to the mirror’s digital mode. The normal mirror mode, however, can be used at any time.

Meridian is a registered trademark of Meridian Audio Ltd.

Specifikimet e përshkruara si unike për Range Rover Varianti i Parë mund të jenë në dispozicion veçmas ose në kombinim gjatë vitit të dytë dhe të mëvonshëm të modelit.

Karakteristikat e InControl, opsionet dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Aplikacionet e InControl dhe Remote App duhet të shkarkohen nga dyqani Apple/Play. Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Shifrat e ofruara vijnë nga NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO₂ dhe ekonomia e karburantit mund të ndryshojnë sipas rrotave të vendosura dhe pjesëve shtesë opsionale. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.
Shikoni shifrat WLTP
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO₂ për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë më rigoroze të testimit dhe profilin e ngarjes

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.