ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
EVOQUE
R‑DYNAMIC
EDITIONS
rre-21my-e-e
RANGE ROVER EVOQUE I RI
Luks bashkëkohor.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
top_speed
Shpejtësia maks. km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100km/h
SHIKO SPECIFIKIMET
rre-21my-e-s
RANGE ROVER EVOQUE S I RI
Luks i ngritur dhe teknologji e përmirësuar.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
top_speed
Shpejtësia maks. km/h
top_speed
Përshpejtimi 0-100km/h
SHIKO SPECIFIKIMET
rre-21my-e-se
RANGE ROVER EVOQUE SE I RI
Teknologji novatore dhe elegancë bashkëkohore.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
top_speed
Shpejtësia maks. km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100km/h
SHIKO SPECIFIKIMET
rre-21my-e-hse
RANGE ROVER EVOQUE HSE I RI
Ripërkufizimi i përsosjes.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
top_speed
Shpejtësia maks. km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100km/h
SHIKO SPECIFIKIMET
rre-21my-rd-e
RANGE ROVER EVOQUE R-DYNAMIC I RI
I guximshëm e me besim në vetvete.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
top_speed
Shpejtësia maks. km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100km/h
SHIKO SPECIFIKIMET
rre-21my-rd-s
RANGE ROVER EVOQUE R-DYNAMIC S I RI
Qëndrim dinamik i fortë.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
top_speed
Shpejtësia maks. km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100km/h
SHIKO SPECIFIKIMET
rre-21my-rd-se
RANGE ROVER EVOQUE R-DYNAMIC SE I RI
Pamje mbresëlënëse.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
top_speed
Shpejtësia maks. km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100km/h
SHIKO SPECIFIKIMET
rre-21my-rd-hse
RANGE ROVER EVOQUE R-DYNAMIC HSE I RI
Dramatik dhe dallues.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
top_speed
Shpejtësia maks. km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100km/h
SHIKO SPECIFIKIMET
rre-21my-fe-fe
RANGE ROVER EVOQUE FIRST EDITION I RI
Shprehja përfundimtare e Range Rover Evoque.
NDËRTO VETË
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM
power
Kuaj fuqi (kW/PS)
top_speed
Shpejtësia maks. km/h
acceleration
Përshpejtimi 0-100km/h
SHIKO SPECIFIKIMET
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete dhe krahasojini krah për krah
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Gjej shitësin e autorizuar më të afërt të Land Rover