rre-22my
RANGE ROVER EVOQUE<br> SPECIFIKIMET</br>
ZGJIDH MODELIN
ZGJIDH MOTORIN
ZGJIDH SPECIFIKIMIN
SHIKONI SPECIFIKIMET
PERFORMANCA
Shpejtësia maksimale km/h
Përshpejtimi (sekonda) 0-100 km/h
EKONOMIA E KARBURANTIT
Konsumi NEDC i barasvlershëm (NEDC2) - l/100km
Konsumi NEDC i barasvlershëm (NEDC2) Emetimet CO₂ - g/km
Konsumi WLTP i kombinuar TEL - l/100km
Konsumi WLTP i kombinuar TEH - l/100km
Konsumi WLTP CO₂ Emetimet TEL - g/km
Konsumi WLTP Emetimet CO₂ TEH - g/km
Kapaciteti i depozitës (litra afërsisht)
TËRHEQJA MOTORIKE
Fuqia maksimale (PS/kW/rpm)
Momenti maksimal (Nm/rpm)
Transmisioni
Kapaciteti (cc)
PESHAT
Pesha pa ngarkesë (BE) (kg) - Përfshin një drejtues 75kg, lëngje plot dhe 90% karburant
Pesha pa ngarkesë (DIN) (kg) - Përfshin lëngje plot dhe 90% karburant
Pesha bruto e automjetit (kg)
RIMORKIM
Rimorkio pa frena (kg)
Rimorkimi maksimal (kg)
Pesha maksimale e pikës së bashkimit/hundës (kg)
Kombinimi maksimal i automjetit dhe rimorkios/Pesha bruto e trenit (kg)
TRANSPORTIMI NË ÇATI
Ngarkesa maksimale në çati (përfshirë bazën e shinave)
PËRMASAT
Lartësia (mm)
Gjatësia (mm)
Gjerësia me pasqyra të palosura (mm)
Gjerësia me pasqyra të hapura (mm)
Gjurma e rrotës së parë (mm)
Gjurma e rrotës së pasme (mm)
Boshti qendror (mm)
HAPËSIRA E KOKËS
Hapësirë maksimale koke me çati standarde (mm)
Hapësirë maksimale koke me çati panoramike (mm)
HAPËSIRA E PARME
Hapësira e parme e këmbëve (mm)
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
Lartësia (mm)
Gjerësia (mm)
Gjerësia ndërmjet harqeve (mm)
Length behind first row (mm)
Vëllimi maksimal i hapësirës së ngarkesës - Thatë (litra)
Vëllimi maksimal i hapësirës së ngarkesës - Lagur (litra)
Length behind second row (mm)
Maximum loadspace volume behind second row - Dry (litres)
Maximum loadspace volume behind second row - Wet (litres)
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
Ride height (mm)
Approach Angle
Departure Angle
Ramp Angle
GROUND CLEARANCE - STANDARD
Ride height (mm)
Approach Angle
Departure Angle
Ramp Angle
KTHESA RROTULLUESE
Lartësi operimi (m)
Mur-më-mur (m)
Rrotullime timoni majtas-djathtas (nr. i rrotullimeve)
THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS
Thellësia në terren zhytës (mm)
EMETIME TË KOMBINUARA TË CO<sub>2</sub> (g/km)

Nga 32††


Në Range Rover Evoque P300e.
RROTAT

Deri në 21"


Nuk disponohet në Range Rover Evoque P300e, D165 ose P160.
HAPËSIRA E NGARKIMIT (Litra)

Deri në 1383✦


Në Range Rover Evoque.
EKONOMIA E KOMBINUAR E KARBURANTIT l/100 km (mpg)

Nga 1,4††


Në Range Rover Evoque P300e.
VAZHDONI EKSPLORIMIN
MODELET RANGE ROVER EVOQUE
Gama e plotë e modelit të ri të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizenjove të shkëlqyeshme, ndihmave të performancës dhe teknologjive në dispozicion.
EKSPLORONI MODELET
HIBRID ELEKTRIK
Range Rover Evoque Hibrid Elektrik kombinon një motor benzine me 3 cilindra, 1,5 litërsh me një motor elektrik për prodhuar në total 309 kuaj fuqi. Drejtojeni makinën qoftë në modalitetin paralel-hibrid ose elektrik.
EKSPLORO KËTË MODEL
OPSIONET DHE AKSESORËT
Elegant, i fortë dhe praktik: personalizoni Range Rover Evoque më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
ZGJEDHJA ËSHTË JUAJA

Zgjidhni nga tre modele dhe pesë pako specifikimi, secila prej tyre ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Range Rover Evoque tuaj të përsosur
GALERIA
Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për automjetin tonë.
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
Kërkoni një shitës të autorizuar Land Rover pranë jush.
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover

Shifrat e ofruara vijnë nga NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO₂ dhe të ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, pajisjen e rrotave dhe aksesorëve të pajisur. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.

††Shikoni shifrat WLTP
The figures provided are as a result of official manufacturer's tests in accordance with EU legislation. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment and accessories fitted.


Nëse automjeti pajiset me rrota 17"/18” shpejtësia maksimale është 221 km/orë.

With Large tank. 54 litres with Eco tank.

‡‡Kur kombinohet me motor elektrik.

Përfshin një drejtues 75 kg, plot me lëng dhe karburant 90%.

Përfshin plot me lëngje dhe karburant 90%.

Thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta që përputhen me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Lagur: Vëllimi siç matet duke simuluar hapësirën e ngarkuar të mbushur me lëng.

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikave standarde. Shtesat opsionale rrisin peshën