DISCOVERY SPORT

MODELET

MODELET

Një grup karakteristikash unike përcaktojnë pamjen dhe ndjenjën e çdo modeli.

PAKETAT E SPECIFIKIMIT

Çdo paketë ofron nivele shtesë të finiturave dhe veçori ekskluzive.

VARIANTET

Një interpretim ekskluziv i automjetit. Kufizuar në kohë ose numër.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

DISCOVERY SPORT

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

209

Përshpejtimi 0-100km/h

6.6

Kuaj fuqi (kW/PS)

227 / 309
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED
 • Pasqyra dyersh me ngrohje e komandim
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 17" stili 1005, 10 këmbë në rrota ngjyrë gri e errët¹
TAPICERIA
 • Timon lëkure
 • Kontroll i klimës me dy zona ajërfryrëse në rreshtin e dytë
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 8 pozicione manuale
 • prej stofi Ebony
INFO-ZBAVITJE
 • Sistemi Audio
 • Touch Pro
FUNKSIONALITET
 • Kamera e pasme
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë

DISCOVERY SPORT S

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

209

Përshpejtimi 0-100km/h

6.6

Kuaj fuqi (kW/PS)

227 / 309
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 18" stili 5075 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
TAPICERIA
 • Timon lëkure
 • Kontroll i klimës me dy zona ajërfryrëse në rreshtin e dytë
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale
 • Ndenjëse lëkure ngjyrë abanozi të grimcuara
INFO-ZBAVITJE
 • Paketa e lidhjes në internet
 • Navigation Pro
FUNKSIONALITET
 • Kamera e pasme
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës të Shpejtësisë

DISCOVERY SPORT SE

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

209

Përshpejtimi 0-100km/h

6.6

Kuaj fuqi (kW/PS)

227 / 309
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerët LED premium me drita ditore simbol
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 19" stili 1039 me 10 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
TAPICERIA
 • Ekrani Interaktiv i Drejtuesit
 • Kontrolli i klimës me dy zona me ajërfryrëse të rreshtit të dytë
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me kujtesë me 12 pozicione manuale me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale
 • Ndenjëse lëkure ngjyrë abanozi të grimcuara
INFO-ZBAVITJE
 • Paketa e lidhjes në internet
 • Navigation Pro
FUNKSIONALITET
 • Asistenca e këndit të vështirë
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë

DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

209

Përshpejtimi 0-100km/h

6.6

Kuaj fuqi (kW/PS)

227 / 309
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED
 • Pasqyra dyersh me ngrohje e komandim
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 17" stili 5073 me 5 këmbë ngjyrë gri²
TAPICERIA
 • Timon standard lëkure me kornizë Atlas
 • Kontrolli i klimës me dy zona me ajërfryrës të rreshtit të dytë
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 8 pozicione manuale
 • prej stofi Ebony me qepje të kuqe Marsi
INFO-ZBAVITJE
 • Sistemi Audio
 • Touch Pro
FUNKSIONALITET
 • Kamera e pasme
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë

DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC S

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

209

Përshpejtimi 0-100km/h

6.6

Kuaj fuqi (kW/PS)

227 / 309
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 18" stili 5074 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me xixëllim
TAPICERIA
 • Timon standard lëkure me kornizë Atlas
 • Kontrolli i klimës me dy zona me ajërfryrës të rreshtit të dytë
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me kujtesë me 12 pozicione manuale me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale
 • Ndenjëse lëkure ngjyrë abanozi të grimcuar me qepje të kuqe Marsi
INFO-ZBAVITJE
 • Paketa e lidhjes në internet
 • Navigation Pro
FUNKSIONALITET
 • Kamera e pasme
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës të Shpejtësisë

DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC SE

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

209

Përshpejtimi 0-100km/h

6.6

Kuaj fuqi (kW/PS)

227 / 309
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerët LED premium me drita ditore simbol
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 19" stili 1039 me 10 këmbë ngjyrë gri
TAPICERIA
 • Ekrani Interaktiv i Drejtuesit
 • Kontrolli i klimës me dy zona me ajërfryrëse të rreshtit të dytë
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me kujtesë me 12 pozicione manuale me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale
 • Ndenjëse lëkure ngjyrë abanozi të grimcuar me qepje të kuqe Marsi
INFO-ZBAVITJE
 • Paketa e lidhjes në internet
 • Navigation Pro
FUNKSIONALITET
 • Asistenca e këndit të vështirë
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë

DISCOVERY SPORT R‑DYNAMIC HSE

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P300e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia maks. km/h

209

Përshpejtimi 0-100km/h

6.6

Kuaj fuqi (kW/PS)

227 / 309
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerët LED premium me drita ditore simbol
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 5089 me 5 këmbë ngjyrë argjendi
TAPICERIA
 • Ekran interaktiv i drejtuesi
 • Pasqyra e pasme e brendshme ClearSight
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me kujtesë me 14 pozicione manuale me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale
 • Ndenjëse lëkure Windsor ngjyrë abanozi të grimcuar me qepje të kuqe Marsi
INFO-ZBAVITJE
 • Sistem audio Meridian™
 • Lidhje Navigation Pro
FUNKSIONALITET
 • Paketa e Drejtimit
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë

DISCOVERY SPORT URBAN EDITION

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

P250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maks. km/h

225 / 224

Përshpejtimi 0-100km/h

7,8 / 8,1

Kuaj fuqi (kW/PS)

184 / 249
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Çati kontrasti e zezë
 • Paketa e karrocerisë së zezë
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 18” stili 5075
TAPICERIA
 • Pasqyrë e pasme Clearsight5
 • Kontrolli i klimës me dy zona me ajërmbledhëse të rreshtit të dytë
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale
 • Ndenjëse ngjyrë midhjesh të hapur/abanozi Luxtec dhe kamoshi me qepje ngjyrë midhjesh të hapur
INFO-ZBAVITJE
 • Sistem Audio
 • Pivi
SIGURIA
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Kamera e pasme

DISCOVERY SPORT BLACK

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM (5 NDENJËSE / 5 +2 NDENJËSE)

P290 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maks. km/h

233⬨ / 232⬨

Përshpejtimi 0-100km/h

7,4 / 7,5

Kuaj fuqi (PS/kW)

290/213
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me simbolin Drita Ditore
 • Fixed Panoramic Black Contrast Roof
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 5089, me 5 këmbë, Gloss Black
TIPARE TË KARROCERISË
 • Ekran interaktiv të drejtuesit
 • Pasqyrë e brendshme e pasme me zbehje automatike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 12 pozicione elektrike me mbështetëse koke me 2 pozicione manuale
 • Ebony Luxtec and suedecloth seats with Mars Red stitch
INFO-ZBAVITJE
 • Pivi Pro3
 • Online Paketa me Data Plan4
SIGURIA
 • Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit me Asistencën e Drejtimit
 • Kamera rrethuese 3D

VAZHDONI EKSPLORIMIN

HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

Eksploro elektrik
ZBULO MË SHUMË
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKIMET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizoni Discovery Sport tuaj.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT

[1] Shifrat e paraqitura janë vlerësimet e prodhuesit dhe do të zëvendësohen me shifrat zyrtare të testit të BE-së menjëherë pasi ato të jenë në dispozicion. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2 dhe shifrat e ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, pajisjen e rrotave dhe aksesorëve.

Nëse automjeti ka rrota 18", shpejtësia më e lartë është 221 km/h.

‡‡ Kur kombinohet me motor elektrik.

Nëse automjeti ka rrota 18", shpejtësia më e lartë është 221 km/h. If vehicle is fitted with 21” wheels the top speed will be 231km/h

1 Rrota 18 Stili 5075, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim është standard në P250 dhe P300e.

2 Rrota 18 Stili 5074, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim është standard në P250 dhe P300e.

3 Connected Navigacion kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

4Abonim 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Funksionaliteti në linjë dhe lidhshmëria Wi-Fi varen nga instalimi i një mikro-karte SIM me kontratë të dhënash të përshtatshme. Paketa e internetit Wi-Fi 4G përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

Meridian është markë e regjistruar tregtare e Meridian Audio Ltd.