DISCOVERY SPORT

OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONE TË KARROCERISË

Zgjidhni ngjyrën, përzgjidhni nga një gamë rrotash dhe shtoni detajet përfundimtare. Krijo Discovery Sport tënd.

PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË

PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË

Paketa e karrocerisë së zezë thekson dizajnin e konsideruar me kujdes të Discovery Sport me detaje të zeza, të tilla si shkronja mbi kofano dhe derën e bagazhit, grila dhe kapakët e pasqyrave.
NDËRTO VETË

OPSIONE TË TAPICERISË

Krijoni hapësirën perfekte për ju dhe familjen tuaj.

NGJYRAT

Një mori materialesh cilësore janë në dispozicion për të personalizuar tapicerinë tuaj. Discovery Sport R-Dynamic krenohet me një përzgjedhje të opsioneve të ndenjëseve DuoLeather me qepje kontrasti.
NGJYRAT
NDRIÇIM PREMIUM I KABINËS
SHTRESAT
PAKETAT E TAPICERISË

PAKETAT E TAPICERISË

Paketat tona të tapicerisë ndihmojnë në përshtatjen e Discovery Sport sipas nevojave tuaja, të tilla si Paketa Premium e Përmirësimit të Tapicerisë, e cila ka pedale metalike të ndritshme dhe ndriçim Premium të kabinës.
TAVAN PANORAMIK

TAVAN PANORAMIK

Zgjidhni tavanin panoramik dhe mbushni kabinën me dritë natyrale, duke përmirësuar përvojën e drejtimit për ju dhe pasagjerët tuaj, duke ju mbajtur të lidhur me botën jashtë.
NDENJËSE ME NGROHJE DHE FTOHJE

NDENJËSE ME NGROHJE DHE FTOHJE

Ngrini rehatinë dhe mirëqenien tuaj në nivel tjetër me ndenjëset me ngrohje dhe ftohje, duke siguruar që të arrini në destinacion duke u ndjerë i freskët dhe i relaksuar.

SIGURIA

Gama jonë e veçorive të asistencës së drejtuesit dhe parkimit është krijuar për të siguruar që çdo udhëtim të jetë po aq i sigurt sa edhe i këndshëm.

ASISTENCA E DREJTUESIT

ASISTENCA E DREJTUESIT

Zgjidhni nga një sërë karakteristikash të dizajnuara për të bërë drejtimin dhe parkimin më të thjeshtë dhe më të sigurt. Me shumë teknologji novatore në dispozicion, do të zbuloni se të gjitha karakteristikat janë projektuar për të përmirësuar përvojën tuaj të drejtimit duke mundësuar më shumë siguri.

PERSONALIZIMI

Përfitoni më shumë botën tuaj. Me Discovery Sport, ju mund ta personalizoni plotësisht automjetin për t’iu përshtatur stilit të jetës tuaj.

AKSESORËT LAND ROVER

AKSESORËT LAND ROVER

Elegant, i fortë dhe praktik, personalizoni Discovery Sport më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.
GJEJ PAJISJE

VAZHDONI EKSPLORIMIN

KRYESORE

KRYESORE

Aftësi dhe fleksibilitet në raporte të barabarta.
EKSPLORONI THEKSIMET
DISCOVERY SPORT MODELET

DISCOVERY SPORT MODELET

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKIMET
GALERIA

GALERIA

Tregohet ADN-ja e Discovery Sport.
SHIKO GALERINË