DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

SUV KOMPAKTE E GJITHANSHME. TASHMË NË DISPOZICION SI HIBRID ELEKTRIK
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ EKSPLORO HIBRIDIN ELEKTRIK KERKESE PER OFERTE

DIZAJNI I KARROCERISË

Discovery Sport është një interpretim i guximshëm i ADN-së së Discovery.

Kliko për të ndërvepruar

DIZAJNI I TAPICERISË

Kabina në Discovery Sport është po aq e gjithanshëm sa e kërkon jeta juaj.

MATERIALE CILËSORE

MATERIALE CILËSORE

Një gamë e gjerë ngjyrash dhe materialesh për sediljet, duke përfshirë alternativat jo prej lëkure, janë në dispozicion për t'iu përshtatur të gjitha shijeve. Një zgjedhje prej pesë dekoruesish ju lejon të përshtatni edhe më tej brendësinë tuaj.
NDENJËSE QETËSIMI

NDENJËSE QETËSIMI

Sediljet e Discovery Sport duken dhe ndjehen të shkëlqyera dhe me funksionalitetin opsional të rrëshqitjes dhe shtrirjes në rreshtin e dytë, janë më fleksibël se kurrë. Zhytuni në zgjedhjen tuaj të DuoLeather, lëkurës Windsor ose Luxtec dhe kamoshi dhe admironi vëmendjen ndaj detajeve në gjithçka.
HAPËSIRË RUAJTËSE INTELIGJENTE

HAPËSIRË RUAJTËSE INTELIGJENTE

Qoftë pazari apo bagazhe apo një komplet sportiv i një ekipi të tërë, hapësira e pasme e ngarkesës kryesuese e klasës mbart me lehtësi gjërat thelbësore të familjes suaj. Zgjidhjet e zgjuara të ruajtjes në të gjithë kabinën do të mbajnë çdo send të vogël që po sillni.

KRYESORE

SHKATHTËSIA

SHKATHTËSIA

Me shkathtësinë në thelb, pjesa e brendshme është projektuar për të përmbushur sfidat e një stili jetese aktive me një profil dinamik 5+2 vendesh.
TEKNOLOGJIA

TEKNOLOGJIA

Gjeni atë që kërkoni shpejt pa u humbur në meny. Sistemi i informacionit argëtues i Discovery Sport, Pivi Pro1, përmban një ndërfaqe intuitive me ekran me prekje, për efikasitet dhe kënaqësi më të madhe.
AFTËSIA

AFTËSIA

Aftësia e njohur e Discovery Sport do të thotë se mund t'i përgjigjet lehtësisht kërkesave më të vështira. Nga kapaciteti mbresëlënës i tërheqjes dhe aftësia pa mundim jashtë rrugës së shtruar, Discovery Sport shkon kudo.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Zbuloni një kombinim të gjithanshëm të dizajnit, performancës dhe teknologjisë.

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

Me këtë interpretim të pastër të Discovery Sport ju do të niseni në aventurën tuaj të ardhshme familjare me stil.
DISCOVERY SPORT S

DISCOVERY SPORT S

Ndërsa rrotat 18” stili 5075 shtojnë tërheqjen e jashtme atletike, tapiceria e zhdërvjellët DuoLeather e Discovery Sport S është përmirësuar me Pivi Pro1 dhe Paketën e Lidhjes me Planin e të Dhënave2.
DISCOVERY SPORT SE

DISCOVERY SPORT SE

Nga fenerët Premium LED me drita ditore simbol, te sistemi akustik MeridianTM, Paketa e Asistencës së Këndit të Vështirë dhe Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit, Discovery Sport SE ofron një përvojë drejtimi të optimizuar.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC S

Një interpretim sportiv, Discovery Sport R-Dynamic S ka rrota të detajuara dhe elegante 18" stili 5074, tapiceri DuoLeather dhe lidhje të përmirësuar falë Pivi Pro1 dhe Paketës së Lidhjes me Plan të Dhënash2.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC SE

Me më shumë individualitet, Discovery Sport R-Dynamic SE krenohet me detaje unike të stilit të karrocerisë dhe tapicerisë, një sistem akustik MeridianTM dhe Paketën e Asistencës së Këndit të Vështirë.
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC HSE

Krahas veçorive standarde të Discovery Sport R-Dynamic, HSE ka rrota 20” stili 5089, prerje diamant me kontrast gri të errët me shkëlqim dhe ndenjëse të përparme elektrike fleksibël në 14 pozicione me kujtesë të drejtuesit.
DISCOVERY SPORT BLACK

DISCOVERY SPORT BLACK

Për ata që kërkojnë më shumë fuqi. Discovery Sport Black ka motor benzine 2,0 litra dhe kollodok aktiv për më shumë manovrim, ekskluziv për Discovery Sport Black.
MODELI URBAN

MODELI URBAN

Discovery Sport Modeli Urban mbështetet nga dizajni dinamik. Në dispozicion në një përzgjedhje prej pesë ngjyrash, me rrota 18” stili 5075 dhe finiturë alumini të hijezuar.

E DISPONUESHME ME TEKNOLOGJINË HIBRID ELEKTRIK

I përkryer për udhëtime urbane si dhe për aventura familjare, Discovery Sport Hibrid Elektrik mundëson lëvizje tërësisht elektrike pa emetime dhe mund të karikohet plotësisht me karikim të shpejtë.

VAZHDONI EKSPLORIMIN

KRYESORE

KRYESORE

Aftësi dhe fleksibilitet në raporte të barabarta.
EKSPLORONI THEKSIMET
DISCOVERY SPORT MODELET

DISCOVERY SPORT MODELET

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKIMET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizoni Discovery Sport tuaj.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT

††Shikoni shifrat WLTP.

Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE me bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat, aksesorët e pajisur, rrugëtimi aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës së bazohen në automjetin e serisë në një rrugëtim standard.

1Navigacion i Lidhur kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
2Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1-vjeçar që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga koncesionari Land Rover.

Meridian është markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.