ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

LAND ROVER DISCOVERY

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maks. km/h

194

Përshpejtimi 0-100km/h

8,1

Kuaj fuqi (kW/PS)

183 / 249
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
 • Drita të pasme LED
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 5122, me 5 këmbë, Gloss Silver1
 • Goma për të gjithë terrenin
TIPARE TË TAPICERISË
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Tavan ngjyrë midhjesh e hapur Morzine
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse stofi me ngjyrë Abanozi dhe tapiceri ngjyrë Abanozi
 • Shtresa e zezë me shkëlqim
 • Ndenjëse të përparme me 14 pozicione elektrike me mbështetëse krahu kapiteni
INFO-ZBAVITJE
 • Android AutoTM (në varësi të disponueshmërisë)
 • Apple CarPlay® (në varësi të disponueshmërisë)
 • Telekomandë
 • Gjurmues i sigurisë (pajtim 12 mujor)
 • Pivi Pro (i lidhur)
 • Ekran me prekje 11,4”
SIGURIA
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Frenimi në Rast Urgjence
 • Gjashtë jastëkë ajri përfshirë shoferin dhe pasagjerin, perden anësore dhe kraharorin
 • Asistenca e Ruajtjes së Korsisë
AFTËSIA
 • Të Gjitha Rrotat Aktive (AWD)
 • Suspension elektronik me ajër
 • Reagim Terreni
 • Dinamika Përshtatëse6

LAND ROVER DISCOVERY S

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maks. km/h

194

Përshpejtimi 0-100km/h

8,1

Kuaj fuqi (kW/PS)

183 / 249
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
 • Hyrje pa çelës
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 5122, me 5 këmbë, Gloss Silver
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 14 pozicione elektrike me centre mbështetëse krahu
 • Ndenjëse ngjyrë abanozi DuoLeather
SIGURIA
 • Ndenjëse e përparme e pasagjerit ISOFIX
 • Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit
 • Monitorimi i parandalimit të përplasjes prapa

LAND ROVER DISCOVERY SE

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maks. km/h

194

Përshpejtimi 0-100km/h

8,1

Kuaj fuqi (kW/PS)

183 / 249
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Premium Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Tavan panoramik para dhe prapa i fiksuar
 • Nivelim automatik i fenerëve
 • Asistenca e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA)
 • Tregues drejtimi të animuar
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 21" stili 5123 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me shkëlqim
TIPARE TË TAPICERISË
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 18 pozicione elektrike me mbështetëse krahu kapiteni
INFO-ZBAVITJE
 • Audio MeridianTM 400 vat me 12 altoparlantë plus bas, amplifikator 14 me kanale
SIGURIA
 • Paketa e Asistencës së Këndit të Vështirë e përbërë nga:

  - Asistenca e Këndit të Vështirë7
  - Monitorimi i Daljes së Hapur
  - Monitoruesi i Trafikut Prapa

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC S

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maks. km/h

194

Përshpejtimi 0-100km/h

8,1

Kuaj fuqi (kW/PS)

183 / 249
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
 • Desaturated Drita të pasme LED
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
 • Hyrje pa çelës
 • Çati kontrasti e zezë
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 5122 me 5 këmbë ngjyrë gri e errët
 • Goma për të gjithë terrenin
TIPARE TË TAPICERISË
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Tavan ngjyrë abanozi Morzine
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Light Oyster/Ndenjëse ngjyrë abanozi DuoLeather with Light Oyster stitch
 • Shadow Aluminium trim finisher
 • Ndenjëse të përparme me 14 pozicione elektrike me centre mbështetëse krahu
 • Pragje metalike me markën R-Dynamic
INFO-ZBAVITJE
 • Ekran me prekje 11,4” with Pivi Pro (i lidhur)
 • Android AutoTM
 • Apple CarPlay®
 • Telekomandë
SIGURIA
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë
 • Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit
 • Frenimi në Rast Urgjence
 • Gjashtë jastëkë ajri përfshirë shoferin dhe pasagjerin, perden anësore dhe kraharorin
 • Gjurmues i sigurisë (pajtim 12 mujor)
 • Monitorimi i parandalimit të përplasjes prapa
 • Asistenca e Ruajtjes së Korsisë
 • Frenimi në Rast Urgjence
AFTËSIA
 • All Wheel Drive (AWD)
 • Suspension elektronik me ajër
 • Terrain Response
 • Dinamika Përshtatëse

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC SE

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maks. km/h

194

Përshpejtimi 0-100km/h

8,1

Kuaj fuqi (kW/PS)

183 / 249
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Premium Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Nivelim automatik i fenerëve
 • Asistenca e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA)
 • Tregues drejtimi të animuar
 • Tavan panoramik para dhe prapa i fiksuar
RROTA DHE GOMA
 • 21" Style 5025, 5 split-spoke, Gloss Black
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 18 pozicione elektrike me mbështetëse krahu kapiteni
INFO-ZBAVITJE
 • Sistem audio MeridianTM 400W me 12 altoparlantë dhe një altoparlant bas me dy kanale
SIGURIA
 • Paketa e Asistencës së Këndit të Vështirë e përbërë nga:

  - Asistenca e Këndit të Vështirë7
  - Monitorimi i Daljes së Hapur
  - Monitoruesi i Trafikut Prapa

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC HSE

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maks. km/h

194

Përshpejtimi 0-100km/h

8,1

Kuaj fuqi (kW/PS)

183 / 249
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Matrix Fenerë LED me Drita Ditore simbol
RROTA DHE GOMA
 • 22" Style 5124, 5 split-spoke, Gloss Black
TIPARE TË TAPICERISË
 • Timon lëkure
 • Ndriçim premium i kabinës
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
 • Kolonë timoni me pozicionim elektrik
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me ngrohje dhe ftohje me 20 pozicione elektrike me mbështetëse krahu kapiteni
 • Ndenjëse lëkure Windsor ngjyrë midhjesh të hapur/abanozi me qepje ngjyrë midhjesh të hapur
 • Ndenjëse manuale të rreshtit të tretë
INFO-ZBAVITJE
 • MeridianTM Surround Sound System 700W with 14 speakers and a dual-channel subwoofer
SIGURIA
 • Paketa e Asistencës së Drejtuesit e përbërë nga:

  - Asistenca e Këndit të Vështirë7
  - Monitorimi i Daljes së Hapur
  - Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit
  - Monitorimi i parandalimit të përplasjes prapa
  - Monitoruesi i Trafikut Prapa

LAND ROVER DISCOVERY METROPOLITAN EDITION

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

D300 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maks. km/h

194

Përshpejtimi 0-100km/h

8,1

Kuaj fuqi (kW/PS)

183 / 249
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Pasqyra elektrike dyersh me ngrohje me palosje automatike me drita afrimi dhe zbehje automatike në anën e drejtuesit
 • Matrix Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Xham privatësie
 • Çati kontrasti e zezë
 • Tavan panoramik me rrëshqitje para dhe fikse prapa
 • Fenerë anti-mjegull
 • Nivelim automatik i fenerëve
 • Tregues drejtimi të animuar
 • Desaturated Drita të pasme LED
 • Powered gesture tailgate
 • Hyrje pa çelës
RROTA DHE GOMA
 • 22” stili 5124 me 5 këmbë, gri të errët me shkëlqim me prerje kontrasti diamanti
TIPARE TË TAPICERISË
 • Shtresa rrjete prej titani
 • Kolonë timoni me pozicionim elektrik
 • Timon lëkure
 • Timon lëkure
 • Pragje metalike me markën R-Dynamic
 • Ndriçim premium i kabinës
 • Ftohës në panelin qendror përpara
 • Hapje bagazhi e fuqizuar
 • Karikimi me valë i pajisjeve me përforcues të sinjalit të telefonit
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse lëkure Windsor ngjyrë midhjesh të hapur/abanozi me qepje ngjyrë midhjesh të hapur
 • Ndenjëse me palosje inteligjente
 • 60:40 ndenjëse të pasme elektrike me ngrohje dhe ftohje me rrëshqitje manuale dhe mbështetëse elektrike, mbështetëse koke qendrore dhe mbështetëse krahu
 • Ndenjëse elektrike e rreshtit të tretë me ngrohje
 • Ndenjëse elektrike të përparme me ngrohje dhe ftohje me 20 pozicione elektrike me mbështetëse krahu kapiteni dhe memorie drejtuesi
INFO-ZBAVITJE
 • MeridianTM Surround Sound System
 • Android AutoTM4 (subject to availability)
 • Apple CarPlay®4 (subject to availability)
 • Telekomandë
 • Gjurmues i sigurisë (pajtim 12 mujor)
 • Pivi Pro (i lidhur)3
 • Ekran me prekje 11,4”
SIGURIA
 • Afishimi Ballor
 • Frenimi në Rast Urgjence2
 • Kamera Rrethuese 3D
 • Asistenca e Ruajtjes së Korsisë2
AFTËSIA
 • All Wheel Drive (AWD)
 • Suspension elektronik me ajër
 • Dinamika Përshtatëse
 • Paketa e Asistencës së Drejtuesit e përbërë nga:

  - Asistenca e Këndit të Vështirë7
  - Monitorimi i Daljes së Hapur
  - Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit
  - Monitorimi i parandalimit të përplasjes prapa
  - Monitoruesi i Trafikut Prapa

1 Rrota 20” stili 5011, me 5 këmbë, ngjyrë argjendi me shkëlqim janë standarde në motorin P360.

2 Ndenjëset e rreshtit të tretë ofrohen në Luxtec premium kur përzgjidhen.

3 Connected Navigation will require further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

4 Compatible smartphones only.
Your car is prepared for Apple CarPlay. The services offered by Apple CarPlay depend on feature availability in your country, please see www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay for more information.

Your car is prepared for Android Auto. The services offered by Android Auto depends on feature availability in your country, please see www.android.com/intl/en_uk/auto/ for more information.
App Store is a trademark of Apple Inc. Google Play Store is a trademark of Google LLC.​

5 Secure Tracker services require activation and must be in an area with network coverage. Includes service subscription for 12 months and can be upgraded to the warranty period or renewed after the initial term as advised by your Land Rover Retailer.

6 Standard vetëm për D300, P300 dhe P360.

7 Blind Spot Assist can help prevent collisions. If your vehicle detects another car in your blind spot when you begin to change lanes, additional steering correction encourages you to guide your vehicle away if a potential collision is detected.


Please note that standard features may be replaced when selecting alternative trim levels. Standard features may also vary depending on country of purchase, engine variant and transmission.


In-car features should be used by drivers only when safe to do so. Drivers must ensure they are in full control of the vehicle at all times.


Karakteristikat Pivi e InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori kanë abonim që kërkon rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.


Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja tri fusha është markë tregtare e Trifield Productions Ltd.