LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

SUV MË I GJITHANSHËM ME SHTATË NDENJËSE
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ KERKESE PER OFERTE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

DIZAJNI

DIZAJNI

Dizajn cilësor dhe i qëllimshëm, me qëndrim më të ulët dhe më të gjerë.
SHIKO FILMIN
SHKATHTËSIA

SHKATHTËSIA

Discovery i ri e çon shkathtësinë në nivel të ri.
SHIKO FILMIN
AFTËSIA

AFTËSIA

Discovery i ri është ideal për ditët aventureske të familjes.
SHIKO FILMIN
TEKNOLOGJIA

TEKNOLOGJIA

Pivi Pro është sistemi ynë më i përparuar i info-zbavitjes deri më tani.
SHIKO FILMIN

DIZAJNI

Kliko për të ndërvepruar

EKSPLORO KARROCERINË

Aktualizimet e dizajnit i japin Land Rover Discovery qëndrim më të ulët e më të gjerë. Që nga fenerët dallues dhe dritat e pasme deri te grila e rafinuar dhe parakolpët. Harmonia vizuale e përmirësuar e pjesës së pasme dhe modelit të rrotave 20- 22” e lartëson joshjen bashkëkohore të automjetit.
NDËRTO VETË
FENERË MATRICË LED

FENERË MATRICË LED

Drita të përpunuara me grafikë simbol dallues dhe teknologji fenerësh me matricë LED për të maksimizuar shikimin.

NDËRTO VETË
SHIKO GALERINË
LAND ROVER DISCOVERY

LAND ROVER DISCOVERY

Një dizajn i pagabueshëm dhe i qëllimshëm. Një mori rafinimesh delikate dhe të sofistikuara e bëjnë Land Rover Discovery tepër të gjithanshëm edhe më parësor.
SHIKO GALERINË
LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

LAND ROVER DISCOVERY R‑DYNAMIC

Land Rover Discovery R-Dynamic paraqet një kombinim tërheqës me karakter sportiv dhe zhdërvjelltësi. Me dizajn unik të parakolpëve, rrotave dhe dritave të pasme.
SHIKO GALERINË
LAND ROVER DISCOVERY MODELI METROPOLITAN

LAND ROVER DISCOVERY MODELI METROPOLITAN

Modeli Metropolitan kombinon stilin, praktikën dhe komoditetin e pakrahasueshëm, duke rezultuar në Discovery-n tonë më premium deri më tani. Rrota 22” me prerje diamanti, diskofrena ekskluzive të zeza Land Rover, një grilë të ndritshme Atlas dhe shkrimi Discovery të gjitha plotësohen nga një mori karakteristikash luksoze të tapicerisë.
SHIKO GALERINË

SHKATHTËSIA

7 NDENJËSE

7 NDENJËSE

258 litra


Rreshti i tretë opsional ju lejon të akomodoni me lehtësi deri në shtatë të rritur. Shifra e vëllimit të lagur që tregohet më sipër barazohet me kapacitetin e vëllimit të thatë prej 172 litrash.

Vëllimi i lagur është standardi i industrisë, i cili matet duke mbushur hapësirën e ngarkesës me lëng. Vëllimi i thatë matet me blloqe të ngurta (200 x 50 x 100mm), duke treguar madhësinë e hapësirës praktike brenda automjetit.

SHTATË NDENJËSE ME MADHËSI TË PLOTË

SHTATË NDENJËSE ME MADHËSI TË PLOTË

Nëse po planifikoni udhëtime me deri në shtatë persona, qofshin miqtë apo fëmijët tuaj, Land Rover Discovery me shtatë ndenjëse ofron zgjidhjen ditore të përsosur. Dhe me ndenjëset si stadium dhe ndenjëset me ngrohje në të gjitha rreshtat të gjithë mund të shijojnë pamjen e rrugës përpara me rehati absolute.
PRAKTIKA

PRAKTIKA

Nga dyert deri ndarjet e fshehura, ka një vend për gjithçka në Land Rover Discovery. Karakteristikat praktike siç janë pikat e shumta të karikimit USB-C dhe aftësia për të konfiguruar ndenjëset e rreshtit të dytë dhe të tretë me prekjen e një butoni sigurojnë fleksibilitet të pakonkurueshëm.
FUNKSIONALITET I FUQISHËM

FUNKSIONALITET I FUQISHËM

Land Rover Discovery ofron një larmi karakteristikash për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Hapni dhe mbyllni derën e bagazhit edhe kur i keni duart plot, me derën e bagazhit me gjest të fuqizuar. Dhe uluni në pjesën e brendshme të derës së bagazhit për ndonjë ngjarje ose thjesht për të ndërruar këpucët me baltë të fëmijëve.
SIGURIA

SIGURIA

Land Rover Discovery ka vlerësim të sigurisë me pesë yje nga Euro NCAP. Një kombinim i deri në pesë pikave ISOFIX, një sërë veçorish të asistencës së shoferit që e bëjnë më të lehtë drejtimin dhe parkimin dhe deri në tetë jastëkë ajri të drejtuesit dhe pasagjerit ndihmojnë në mbajtjen e familjes tuaj të sigurt.

AFTËSIA

MOTORËT HIBRID MESATARË

MOTORËT HIBRID MESATARË

Më të pastër. Më efikasë. Motorët hibrid mesatarë kanë bateri për të akumuluar, ruajtur dhe rishpërndarë energjinë e humbur normalisht gjatë ngadalësimit. Disponohet në motorët D250, D300 dhe P360.

TEKNOLOGJIA BRENDA MAKINËS

Gjithmonë gati dhe gjithmonë aktiv, Pivi Pro është sistemi ynë më intuitiv i informacionit dhe argëtimit deri më tani. Karakteristikat standarde përfshijnë: 

- Ekrani me prekje 11,4"
- Radio dixhitale DAB
- Ndërfaqe e re e krijuar
- Apple CarPlay® 1
- Android Auto™ 2
- Telekomandë 3

Do të përfitoni gjithashtu nga karakteristikat parësore të mëposhtme:

- Ndezje e shpejtë
- Inteligjenca artificiale
- Navigimi i ri inteligjent4
- Harta 2D dhe 3D me aktualizime automatike
- Informacion i drejtpërdrejtë i trafikut
PIVI PRO
SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™
PËRDITËSIMI I SOFTUERIT

PËRDITËSIMI I SOFTUERIT

Automjeti juaj qëndron i përditësuar përmes Përditësimi i Softuerit6. Infozbavitja, telematika dhe module të ndryshme të kontrollit të automjetit të gjitha mund të përditësohen nga distanca për të ndihmuar në sigurimin e performancës optimale. Do të thotë që automjeti juaj thjesht vazhdon të përmirësohet.
PAKETA E LIDHJES

PAKETA E LIDHJES

Paketa Online7 8 ofron shërbime të lidhura më tej përmes një karte SIM të integruar, duke siguruar qasje në:

- Media transmetimi të pakufizuara11
- Parashikime të motit
- Sinkronizimi i kalendarit në internet
KARIKIMI ME VALË

KARIKIMI ME VALË

Karikimi opsional me valë i pajisjes me përforcues të sinjalit të telefonit ju lejon të karikoni telefona inteligjentë të pajtueshëm pa pasur nevojë për tela ose një panel karikimi. Ndërsa jeni në makinë, telefoni juaj do të përdorë antenën e automjetit për sinjal të përmirësuar dhe thirrje më të qarta.
JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS ME FILTRIN PM2,5

JONIZIMI I AJRIT TË KABINËS ME FILTRIN PM2,5

Jonizimi opsional Nanoe™ rrit mirëqenien e drejtuesit dhe pasagjerëve. Aktivizimi i butonit PURIFY në makinën tuaj, filtri i krijuar posaçërisht tërheq dhe kap grimcat e imëta nga ajri i jashtëm, PM2,5 dhe alergjenët e ajrit si pluhuri dhe poleni.
NDËRTO VETË

NDËRTO VETË

SUV jonë më e gjithanshme. Përdorni konfiguruesin për të krijuar Land Rover Discovery tuaj të përsosur.
NDËRTO VETË

VAZHDONI EKSPLORIMIN

ZGJIDHNI LAND ROVER DISCOVERY TUAJ

ZGJIDHNI LAND ROVER DISCOVERY TUAJ

Gama e plotë e modelit të ri të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizenjove të shkëlqyeshme, ndihmave të performancës dhe teknologjive në dispozicion.
ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
GALERIA

GALERIA

Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për automjetet tona. Land Rover Discovery vërtet del më vete.
SHIKO GALERINË
SPECIFIKIM

SPECIFIKIM

Eksploro detaje të imëta. Zbuloni më shumë në lidhje me performancën e motorit, përmasat dhe konsumin e karburantit.
SHIKONI SPECIFIKIMET
AKSESORËT LAND ROVER

AKSESORËT LAND ROVER

Elegant, i fortë dhe praktik: personalizoni Land Rover Discovery më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.
GJEJ PAJISJE SHIKO FILMIN


Shifrat e ofruara vijnë nga NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO₂ dhe të ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, pajisjen e rrotave dhe aksesorëve të pajisur. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.


Shikoni shifrat WLTP..
WLTP është testi zyrtar i ri i BE-së që përdoret për të llogaritur konsumin e standardizuar të karburantit dhe shifrat e CO2 për makinat e pasagjerëve. Kjo mat konsumin e karburantit dhe të energjisë, distancën dhe emetimet. Kjo është projektuar për të dhënë shifra më afër sjelljes reale të automjetit. Teston automjetet me pajisje opsionale dhe me një procedurë testimi më kërkuese dhe profilin e drejtimit.


1 Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

2 Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.

3 Land Rover Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Land Rover. Aplikacioni Land Rover Remote duhet të shkarkohet nga dyqani Apple App Store/Google Play.

4 Connected Navigation will require further subscription after the initial term advised by your Land Rover Retailer.

6 Updates will require data connection.

7 Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

8 Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia e të dhënave dhe funksionaliteti në automjet mund të zvogëlohet për pjesën tjetër të muajit.Për detaje të Politikës së Përdorimit të Drejtë të lidhur me këtë veçori, ju lutemi referojuni kushteve të InControl Pivi Pro në www.landrover.com/pivi-pro-terms.Koha e riprodhimit varet nga ofruesi i transmetimit dhe përkufizimi i përmbajtjes së videos. Videoja HD rrit ndjeshëm përdorimin e të dhënave.


Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.


Tiparet brenda automjeteve duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e automjeteve duhet të sigurojnë se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.


Karakteristikat e Pivi dhe InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori kanë abonim që kërkon rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, përfshirë ekranet ose sekuencat, janë subjekt i aktualizimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të përzgjedhura.


Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.
Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Nanoe™ është një markë tregtare e Panasonic Corporation.