RANGE ROVER EVOQUE
SPECIFIKIMET

RANGE ROVER EVOQUE
D165 FWD MANUAL
RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

D165 FWD MANUAL

PERFORMANCA
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
RIMORKIM
TRANSPORTIMI NË ÇATI
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
GROUND CLEARANCE - STANDARD
KTHESA RROTULLUESE
THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS

EMETIME TË KOMBINUARA TË CO2 (g/km)

Nga 32††


Në Range Rover Evoque P300e.

RROTAT

Deri në 21"


Nuk disponohet në Range Rover Evoque P300e, D165 ose P160.

HAPËSIRA E NGARKIMIT (Litra)

Deri në 1383✦


Në Range Rover Evoque.

EKONOMIA E KOMBINUAR E KARBURANTIT l/100 km (mpg)

Nga 1,4††


Në Range Rover Evoque P300e.

VAZHDONI EKSPLORIMIN

MODELET RANGE ROVER EVOQUE

MODELET RANGE ROVER EVOQUE

Gama e plotë e modelit të ri të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizenjove të shkëlqyeshme, ndihmave të performancës dhe teknologjive në dispozicion.
HIBRID ELEKTRIK

HIBRID ELEKTRIK

Range Rover Evoque Hibrid Elektrik kombinon një motor benzine me 3 cilindra, 1,5 litërsh me një motor elektrik për prodhuar në total 309 kuaj fuqi. Drejtojeni makinën qoftë në modalitetin paralel-hibrid ose elektrik.
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Elegant, i fortë dhe praktik: personalizoni Range Rover Evoque më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.

ZGJEDHJA ËSHTË JUAJA

Zgjidhni nga tre modele dhe pesë pako specifikimi, secila prej tyre ofron personalitet unik dhe veçori shtesë.

Shifrat e ofruara vijnë nga NEDC2 si rezultat i testeve WLTP të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO₂ dhe të ekonomisë së karburantit mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, pajisjen e rrotave dhe aksesorëve të pajisur. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP të barasvlershme me atë që do të kishte qenë sipas testit të vjetër të NEDC. Pastaj mund të zbatohet skema tatimore e saktë.

††Shikoni shifrat WLTP
The figures provided are as a result of official manufacturer's tests in accordance with EU legislation. For comparison purposes only. Real world figures may differ. CO2 and fuel economy figures may vary according to factors such as driving styles, environmental conditions, load, wheel fitment and accessories fitted.


Nëse automjeti pajiset me rrota 17"/18” shpejtësia maksimale është 221 km/orë.

With Large tank. 54 litres with Eco tank.

‡‡Kur kombinohet me motor elektrik.

Përfshin një drejtues 75 kg, plot me lëng dhe karburant 90%.

Përfshin plot me lëngje dhe karburant 90%.

Thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta që përputhen me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Lagur: Vëllimi siç matet duke simuluar hapësirën e ngarkuar të mbushur me lëng.

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikave standarde. Shtesat opsionale rrisin peshën