RANGE ROVER SPORT I RI

PERSONALIZIMI
RANGE ROVER SPORT I RI

OPSIONET E PAKETAVE TË EKSTERIERIT

PAKETË EKSTERIERI BLACK

Zgjidhni detajet e eksterierit në ngjyrë të zezë për një stil më të errët dhe fin:
  • Grilë në ngjyrë të Zezë me shkëlqim
  • Kornizë grile në ngjyrë Narvik të zezë
  • Pllakëz e hapjes së parakolpit/prapakolpit në ngjyrë Narvik të zezë*
  • Detaj mbishkrimi Range Rover në ngjyrë Narvik të zezë
  • Hapje kofanoje në ngjyrë të Zezë me shkëlqim
  • Pllakëz e hapjes anësore të ajrit në ngjyrë Narvik të zezë*
  • Panele të pasme ajri në ngjyrë Narvik të zezë*
  • Kapak ganxhe rimorkimi të pasme në ngjyrë Narvik të zezë
PAKETË EKSTERIERI BLACK

SV BESPOKE

Personalizoni automjetin tuaj Range Rover Sport me alternativat ekskluzive nga Operacionet e veçanta të automjetit.

KËRKESAT PERSONALE

KËRKESAT PERSONALE

Shërbimi i posaçëm i SV Bespoke Match-to-Sample na mundëson një aftësi thuajse të pakufizuar për të krijuar një automjet në ngjyrën e dëshiruar nga ju.
FINITURA UNIKE

FINITURA UNIKE

Disqet e SV Bespoke janë të disponueshme në një sërë madhësish dhe finiturash unike, që përfshijnë dhe detajet në ngjyrë të Zezë me shkëlqim dhe prej Karboni.
DETAJE FINE

DETAJE FINE

Alternativat e interierit për automjetin tuaj Range Rover Sport përfshijnë veshje tavani prej kamoshi ekskluzive SV Bespoke dhe një dekorim Satin Forged Carbon.

OPSIONET E EKSTERIERIT

Alternativa tërheqëse ngjyrash, disqesh dhe tavanesh.

Firenze e kuqe

OPSIONET E NGJYRAVE

Përzgjidhni nga 12 ngjyrat e disponueshme, që përfshijnë Varesine blu, Giola e gjelbër dhe Ostuni Pearl i bardhë.

Nuk janë paraqitur të gjitha opsionet.
OPSIONET E DISQEVE

OPSIONET E DISQEVE

Range Rover Sport është i rafinuar në të gjitha aspektet, me një sërë stilesh dhe finiturash për disqet, të cilat variojnë nga 20 deri në 22 inç, si dhe disqet tërësisht të reja 23 inç, që sigurojnë një performancë sportive dhe dinamike.
OPSIONET E PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

OPSIONET E PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

Pjesa e sipërme e palëvizshme e kabinës dhe ajo panoramike e lëvizshme i mundësojnë interierit të Range Rover Sport tuaj ndriçim natyral. E disponueshme në ngjyrën e zgjedhur për eksterierin ose me pjesë të sipërme në kontrast Narvik të zezë.

OPSIONET E INTERIERIT

Gamë opsionesh interieri për një përvojë udhëtimi të sofistikuar dhe moderne.

NDRIÇIM KABINE I KONFIGURUESHËM 

Me 30 alternativa ngjyrash, ndriçimi i kabinës nxjerr në pah veçoritë e dizajnit të Range Rover Sport dhe krijon një mjedis vërtet unik dhe çlodhës.

AKSESORËT

Një gamë e gjerë aksesorësh të sofistikuar që përshtaten në mënyrë të përsosur me natyrën dinamike të Range Rover Sport.

TAPETA GOME
KAMERA QENDRORE
SHUFRA SKARE
PEDANE ANËSORE TË LËVIZSHME

VAZHDONI TË EKSPLORONI

EKSPLORONI RANGE ROVER SPORT

EKSPLORONI RANGE ROVER SPORT

Drejtim i një niveli tjetër.
MODELET RANGE ROVER SPORT

MODELET RANGE ROVER SPORT

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE I RI

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE I RI

Emocionues, dinamik dhe i fuqishëm.

*I disponueshëm vetëm në modelet Range Rover Sport Dynamic.