RANGE ROVER SPORT I RI

RANGE ROVER SPORT I RI

Na vjen keq, për momentin lloji P400 i motorit nuk është i disponueshëm për t’u porositur. Do t’ju njoftojmë menjëherë sapo të jetë sërish në dispozicion.

Performancë e fuqishme elektrizuese, e krijuar për të përballuar çdo sfidë. Hybridi ynë Elektrik ofron efikasitet të optimizuar dhe distancë më të gjatë të ngasjes tërësisht elektrike (EV). Një Range Rover Sport plotësisht elektrik do t'i bashkohet familjes në vitin 2024.

DIZAJNI I EKSTERIERIT

Një evolucion i sigurt ku moderniteti dhe përsosja takohen me dëshirën e thellë. Range Rover Sport ripërcakton luksin sportiv.

DIZAJNI MINIMALISTIK

Sipërfaqet e tendosura të trupit përcjellin fuqi dhe performancë, ndërsa fenerët, grila dhe parakolpi i poshtëm me formësim skulpturor nxjerrin vetëbesim dhe qëndrim. Grafika e pandërprerë e dritës së pasme e veçon pjesën e pasme.

QËNDRIM I FUQISHËM

Prania mbresëlënëse në rrugë e Range Rover Sport të ri rrjedh nga qëndrimi i tij i fuqishëm, përmasat dramatike dhe lakimet e shkurtra. Disponon kapakë të rrotave 23” në një sërë shtresash fundore. Profili i automjetit është i pagabueshëm.

DETAJE EKSKLUZIVE

Range Rover Sport Dynamic sjell prekje të veçanta të dizajnit. Me detaje të Satenit të bakrit të djegur, parakolpë unike dhe shkronjat Matte Grafit, qëndrim përforcues dhe prani të sigurt.
Klikoni për të bashkëvepruar

DIZAJNI I INTERIERIT

Moderniste, e sofistikuar dhe dinamike. Pozicioni i qëllimshëm i drejtimit i ngjashëm me kabinë e vendos theksin tek interieri i fokusuar.

MATERIALET BASHKËKOHORE

MATERIALET BASHKËKOHORE

Riimagjinimi i konceptit të luksit të qëndrueshëm modern, duke ofruar materiale teknike bashkëkohore duke përfshirë Ultrapëlhura të lehta, pa kompromis në cilësi ose performancë.
ULËSE E FORMËSUAR SKULPTURORE

ULËSE E FORMËSUAR SKULPTURORE

Ulëset e formësuara skulpturore ofrojnë rehati të jashtëzakonshme dhe stabilitet dinamik. Zgjedhja e Range Rover Sport Dynamic të ri ofron elemente unike interieri duke përfshirë ngjyrat Duo Tone.
LËKURAT LUKSOZE

LËKURAT LUKSOZE

Një kombinim i takticitetit të materialit dhe qepjes i jep interierit një ndjesi dinamike dhe luksoze, me një zgjedhje të opsioneve prej lëkure të kokërrzuar Windsor dhe lëkure të butë gjysmë-Aniline që janë në dispozicion.
DETAJET E KROMIT

DETAJET E KROMIT

Interieri është ngritur me detaje me Noble dhe Moonlight Chrome. Gjeni edhe më shumë elementë të fshehtë të Moonlight Chrome brenda atmosferës së pasur dhe komode të New Range Rover Sport Dynamic.

ELEMENTET KRYESORE

PERFORMANCA

PERFORMANCA

Një makinë instinktive me dinamikë tërheqëse në rrugë dhe gjakftohësi të lehtë.
SHIKONI GALERINË
LUKS SPORTIV

LUKS SPORTIV

Kombinimi i personalitetit dinamik sportiv me përsosjen e pashoqe që prisni.
SHIKONI GALERINË
TEKNOLOGJIA

TEKNOLOGJIA

Luks i vërtetë modern me teknologjitë më të fundit për rehati dhe komoditet.
SHIKONI GALERINË
INOVACIONI

INOVACIONI

Range Rover Sport i ri është i mbushur me dizajn dhe teknologji inovative.
SHIKONI INOVACIONIN

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Mishërimi i luksit sportiv SUV. Gjeni Range Rover Sportin tuaj të Ri.

RANGE ROVER SPORT S

RANGE ROVER SPORT S

– Fenerët Premium LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
– Kapakët e rrotave 20" Style 5125
– Paketa e internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
– Ulëse lëkure të kokërrzuar
– Kamera rrethuese 3D me paketë ndihmëse për këndet e vdekura
RANGE ROVER SPORT SE

RANGE ROVER SPORT SE

– Fenerët Pixel LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
– Kapakët e rrotave 21" Style 5126
– Paketa e internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
– Ulëse lëkure të perforuar Windsor
– Kamera rrethuese 3D me paketë ndihmëse për shoferin
RANGE ROVER SPORT DYNAMIC S

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC S

– Fenerët Premium LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
– Kapakët e rrotave 20" Style 5125 Saten gri e mbylltë me kalipera frenash ngjyrë të zezë
– Paketa e internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
– Ulëse lëkure të kokërrzuar
– Kamera rrethuese 3D me paketë ndihmëse për kënde të vdekura
RANGE ROVER SPORT DYNAMIC SE

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC SE

– Fenerët Pixel LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
– Kapakët e rrotave 21” Style 5126 Saten gri me kalipera frenash ngjyrë të zezë
– Paketa e internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
– Ulëse lëkure të perforuar Windsor
– Kamera rrethuese 3D me paketë ndihmëse për shoferin
RANGE ROVER SPORT DYNAMIC HSE

RANGE ROVER SPORT DYNAMIC HSE

– Fenerët dixhital LED me dritat dalluese të ditës (DRL) dhe Projeksion imazhi
– Kapakët e rrotave Saten gri 5127 22” me kalipera frenash ngjyrë të zezë
– Paketa e internetit me plan të të dhënave1 dhe Amazon Alexa
– Ulëse lëkure të perforuara gjysmë aniline
– Kamera rrethuese 3D me paketë Asistence për Parkim
RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY

Maja e luksit sportiv.

– Fenerët dixhital LED me dritat dalluese të ditës (DRL) dhe Projeksion imazhi
– Kapakët e rrotave 22" Style 5127 Diamond Turned me kontrast Saten në gri të errët
– Kulm me kontrast të zi me çati panoramike rrëshqitëse
– Përmirësim lëkure i plotë i zgjatur me porosi SV Bespoke me ulëse lëkure gjysmë-aniline të kokrrizuar
– Ndriçim Premium i kabinës dhe pragje alumini të ndriçuara me shenjëzim Autobiography.
RANGE ROVER SPORT FIRST EDITION

RANGE ROVER SPORT FIRST EDITION

Range Rover Sport, e krijuar nga kuratori për ju.

– Fenerët dixhital LED me dritat dalluese të ditës (DRL) dhe Projeksion imazhi
– Kapakët e rrota 23" Style 5135
– First Edition me Satenit karbon i farkëtuar të përpunuar
– Përmirësim lëkure i plotë i zgjeruar me porosi SV Bespoke me ulëse lëkure gjysmë-aniline të kokrrizuar
– Ndriçim Premium i kabinës dhe pragje alumini të ndriçuara me shenjëzim First Edition.

HIBRID ELEKTRIK

Me motor 440 PS ose 510PS. DISTANCA ELEKTRIKE (DERI) 113 km† KARIKIM I SHPEJTË DC (0-80%) <60 MIN.††

SFIDA E RRUGËS SË DERDHJES SË DIGËS

Shikoni New Range Rover Sport dhe shoferen avanturiere Jessica Hawkins duke ju hedhur derdhjes së digës Kárahnjúkar. Së bashku ata nisen në terrenin e pafalshëm të Islandës lindore, përballë akullit, shkëmbit dhe ujit. Shumë ujë. Range Rover Sport i ri nuk i shmanget sfidës.

SV BESPOKE

Ekskluzive dhe e personalizuar. Opsionet përfshijnë SV Bespoke me porosi, stilet e kapakëve të rrotave SV dhe materialet më të mira të interierit.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

ELEMENTET KRYESORE

ELEMENTET KRYESORE

I ngritur në një nivel tjetër.
SHIKONI GALERINË
INOVACIONI

INOVACIONI

Drejtoni sipas shembullit.
EKSPLORONI INOVACIONIN
MODELET RANGE ROVER SPORT

MODELET RANGE ROVER SPORT

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKAT

Shikoni të dhënat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Co2, shpenzimi ekonomik i karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

††Kohët e karikimit ndryshojnë në varësi të shumë faktorëve, duke përfshirë, por pa u kufizuar në moshën, gjendjen, temperaturën dhe ngarkesën ekzistuese të baterisë; mjedisin e përdorur për karikim dhe kohëzgjatjën e karikimit.

1Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonimin 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

2Të dhënat reale tregojnë distancën elektrike (deri në) 100 km

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet.

Karakteristikat në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e mjeteve duhet të sigurohen që të kenë gjithmonë kontroll të plotë mbi mjetin.

Veçoritë, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu i Pivi dhe InControl - kontrolloni me shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.