ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

RANGE ROVER SPORT S

Çmimi nga € 69,990
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

3.0 LITRE 6‑CYLINDER 250PS TURBOCHARGED DIESEL MHEV (AUTOMATIC)

Shpejtësia maks. km/h

209

Përshpejtimi 0-100km/h

8.5

Kuaj fuqi (kW/PS)

183 / 249
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me Drita Ditore simbol
RROTA DHE GOMA
 • Rrota aliazhi 19" stili 5001 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me shkëlqim
TAPICERIA
 • Timon lëkure
 • Ndriçimi i ambientit të brendshëm
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme të grimcuar me 8 pozicione
INFO-ZBAVITJE
 • Touch Pro Duo
 • Sistem audio i përforcuar
SIGURIA
 • Kamera e pasme
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapsht
 • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Hyrje pa çelës

RANGE ROVER SPORT SE

Çmimi nga € 73,490
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

3.0 LITRE 6‑CYLINDER 400PS TURBOCHARGED PETROL MHEV (AUTOMATIC)

Shpejtësia maks. km/h

225

Përshpejtimi 0-100km/h

5.9

Kuaj fuqi (kW/PS)

294 / 400
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me Drita Ditore simbol
 • Fenerë anti-mjegull
RROTA DHE GOMA
 • Rrota aliazhi 19" stili 5001 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me shkëlqim
TAPICERIA
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
 • Ndriçimi i ambientit të brendshëm
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme të grimcuar me 14 pozicione
INFOZBAVITJA
 • Touch Pro Duo
 • Sistemi i përforcuar i audios
SIGURIA
 • Kamera e pasme
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapsht
 • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Hyrje pa çelës

RANGE ROVER SPORT HSE

Çmimi nga € 79,390
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

3.0 LITRE 6‑CYLINDER 400PS TURBOCHARGED PETROL MHEV (AUTOMATIC)

Shpejtësia maks. km/h

225

Përshpejtimi 0-100km/h

5.9

Kuaj fuqi (kW/PS)

294 / 400
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Fenerë anti-mjegull
RROTA DHE GOMA
 • Rrota aliazhi 20" stili 5084 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me shkëlqim dhe xixëllim
TAPICERIA
 • Pragje alumini me shkrim Range Rover
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
 • Ndriçimi i ambientit të brendshëm
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme kujtese prej lëkure Windsor me 16 pozicione
 • Ndenjëse të parme me ngrohje
INFO-ZBAVITJE
 • Touch Pro Duo
 • Sistemi i përforcuar i audios
SIGURIA
 • Kamera e pasme
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapsht
 • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Hyrje pa çelës

RANGE ROVER SPORT HSE ME PAKETËN DINAMIKE

Çmimi nga € 84,890
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

5.0 LITRE 525PS V8 SUPERCHARGED PETROL (AUTOMATIC)

Shpejtësia maks. km/h

250 / 225‡

Përshpejtimi 0-100km/h

5.3

Kuaj fuqi (kW/PS)

386 / 525
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Fenerë anti-mjegull
RROTA DHE GOMA
 • Rrota aliazhi 21" stili 5085 me 5 këmbë ngjyrë argjendi me shkëlqim dhe xixëllim
TAPICERIA
 • Pragje alumini me shkrim Range Rover
 • Pedale metalike me shkëlqim
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme kujtese prej lëkure Windsor me 16 pozicione
 • Ndenjëse të parme me ngrohje
INFO-ZBAVITJE
 • Touch Pro Duo
 • Sistemi i përforcuar i audios
SIGURIA
 • Kamera e pasme
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapsht
 • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Hyrje pa çelës

RANGE ROVER SPORT HST

Çmimi nga € 101,990
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

3.0 LITRE 6‑CYLINDER 400PS TURBOCHARGED PETROL MHEV (AUTOMATIC)

Shpejtësia maks. km/h

225

Përshpejtimi 0-100km/h

5.9

Kuaj fuqi (kW/PS)

294 / 400
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Çati kontrasti me ngjyrë të zezë
 • Çati panoramike fikse
RROTA DHE GOMA
 • Rrota aliazhi 21" stili 9001 me 9 këmbë të zeza me shkëlqim
TAPICERIA
 • Pragje alumini me shkrim Range Rover
 • Pedale metalike me shkëlqim
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
 • Ndriçimi i Konfigurueshëm i Ambientit të Brendshëm
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme kujtese prej lëkure Windsor me 16 pozicione me mbështetëse kamoshi
 • Ndenjëse të përparme me ngrohje dhe ftohje me ndenjëse të pasme me ngrohje
INFO-ZBAVITJE
 • Touch Pro Duo
 • Sistem Audio Rrethues Meridian™
SIGURIA
 • Monitorimi i Këndit të Vështirë
 • Monitorimi i Daljes së Hapur
 • Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit
 • Ndihma e Parkimit 360°
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë
 • Kontrolli i klimës me tre zona

RANGE ROVER SPORT AUTOBIOGRAPHY ME PAKETËN DINAMIKE

Çmimi nga € 102,990
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

5.0 LITRE 525PS V8 SUPERCHARGED PETROL (AUTOMATIC)

Shpejtësia maks. km/h

250 / 225‡

Përshpejtimi 0-100km/h

5.3

Kuaj fuqi (kW/PS)

386 / 525
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Çati kontrasti me ngjyrë të zezë
RROTA DHE GOMA
 • Rrota aliazhi 21" stili 5085 me 5 këmbë, ngjyrë argjendi mesatare me shkëlqim me prerje diamanti
TAPICERIA
 • Pragje alumini me shkrim Range Rover
 • Pedale metalike me shkëlqim
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme prej lëkurë gjysmë-aniline me kujtesë në 22-pozicione me mbështetëse koke me krahë
 • Ndenjëse të përparme me ngrohje dhe ftohje me ndenjëse të pasme me ngrohje
INFO-ZBAVITJE
 • Touch Pro Duo
 • Sistem Audio Rrethues Meridian™
SIGURIA
 • Monitorimi i Këndit të Vështirë
 • Monitorimi i Daljes së Hapur
 • Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit
 • Ndihma e Parkimit 360°
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë

RANGE ROVER SPORT HSE SILVER

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

3.0 LITRE 6‑CYLINDER 400PS TURBOCHARGED PETROL MHEV (AUTOMATIC)

Shpejtësia maks. km/h

225

Përshpejtimi 0-100km/h

5.9

Kuaj fuqi (kW/PS)

294 / 400
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED me Drita Ditore simbol
 • Xham Privatësie
 • Çati panoramike fikse
RROTA DHE GOMA
 • Rrota aliazhi 21" stili 5007 me 5 këmbë, të zeza me shkëlqim me prerje diamanti
TAPICERIA
 • Pragje alumini me shkrim Range Rover
 • Ndriçimi i Konfigurueshëm i Ambientit të Brendshëm
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
 • Ngarkesë 60:40 nëpërmjet ndenjëseve të pasme
 • Rimeso Grand e zezë
 • Ftohës në panelin qendror përpara
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme kujtese prej lëkure Windsor me 16 pozicione
 • Ndenjëse të parme me ngrohje
INFO-ZBAVITJE
 • Touch Pro Duo
 • Sistem Audio Rrethues Meridian™
SIGURIA
 • Kamera e pasme
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapsht
 • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Hyrje pa çelës
 • Mbyllje e butë e derës

RANGE ROVER SPORT HSE DYNAMIC BLACK

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

5.0 LITRE 525PS V8 SUPERCHARGED PETROL (AUTOMATIC)

Shpejtësia maks. km/h

250 / 225‡

Përshpejtimi 0-100km/h

5.3

Kuaj fuqi (kW/PS)

386 / 525
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë matricë LED me drita ditore simbol
 • Xham Privatësie
 • Çati panoramike fikse
 • Paketa e karrocerisë së zezë
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 21" stili 9001 me 9 këmbë të zeza me shkëlqim
TAPICERIA
 • Pragje alumini me shkrim Range Rover
 • Ndriçimi i ambientit të brendshëm
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme kujtese prej lëkure Windsor me 16 pozicione
 • Ndenjëse të parme me ngrohje
INFO-ZBAVITJE
 • Touch Pro Duo
 • Sistem Audio Rrethues Meridian™
SIGURIA
 • Kamera e pasme
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Mbrapsht
 • Paralajmërimi i Daljes nga Korsia
 • Kontrolli i Udhëtimit dhe Kufizuesi i Shpejtësisë
 • Hyrje pa çelës

RANGE ROVER SPORT SVR

Çmimi nga € 137,990
SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

5.0 LITRE 575PS V8 SUPERCHARGED PETROL (AUTOMATIC)

Shpejtësia maks. km/h

283

Përshpejtimi 0-100km/h

4.5

Kuaj fuqi (kW/PS)

423 / 575
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë piksel LED me drita ditore simbol
 • Çati kontrasti me ngjyrë të zezë
RROTA DHE GOMA
 • Rrota aliazhi 21" stili 5091 me 5 këmbë ngjyrë gri saten të lëmuar
TAPICERIA
 • Pragje alumini me shkrim Range Rover
 • Pedale metalike me shkëlqim
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
 • Ndriçimi i Konfigurueshëm i Ambientit të Brendshëm
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të performancës SVR
 • Ndenjëse të para dhe të pasme me ngrohje
INFO-ZBAVITJE
 • Touch Pro Duo
 • Sistem Audio Rrethues Meridian™
SIGURIA
 • Monitorimi i Këndit të Vështirë
 • Monitorimi i Daljes së Hapur
 • Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit
 • Ndihma e Parkimit 360°
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë
 • Kontrolli i klimës me tre zona

RANGE ROVER SPORT VARIANTI SVR CARBON

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

SPECIFIKIMET NË NJË VËSHTRIM

5.0 LITRE 575PS V8 SUPERCHARGED PETROL (AUTOMATIC)

Shpejtësia maks. km/h

283

Përshpejtimi 0-100km/h

4.5

Kuaj fuqi (kW/PS)

423 / 575
KARAKTERISTIKAT KRYESORE

KARAKTERISTIKAT KRYESORE

TIPARE TË KARROCERISË
 • Paketa e karrocerisë prej fibrash karboni SVR me kofano fibrash karboni të ekspozuar
 • Kapak motori prej fibrash karboni
 • Çati kontrasti me ngjyrë të zezë
 • Fenerë piksel LED me drita ditore simbol
RROTA DHE GOMA
 • Rrota aliazhi 22" stili 5083 me 5 këmbë të zeza me shkëlqim
TAPICERIA
 • Shtresë e zgjeruar prej fibrash karboni
 • Pragje alumini me shkrim Range Rover
 • Pedale metalike me shkëlqim
 • Pasqyrë e pasme me zbehje automatike
 • Ndriçimi i Konfigurueshëm i Ambientit të Brendshëm
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të performancës SVR
 • Ndenjëse të para dhe të pasme me ngrohje
INFO-ZBAVITJE
 • Touch Pro Duo
 • Sistem Audio Rrethues Meridian™
SIGURIA
 • Monitorimi i Këndit të Vështirë
 • Monitorimi i Daljes së Hapur
 • Monitorimi i Gjendjes së Drejtuesit
 • Ndihma e Parkimit 360°
 • Njohja e Tabelave të Trafikut dhe Kufizuesi Përshtatës i Shpejtësisë
 • Kontrolli i klimës me tre zona

*When fitted with optional 5+2 seating.

Ju lutem vini re se tiparet standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni variante të modelit. Tiparet standarde mund të ndryshojnë gjithashtu varësisht nga vendi i blerjes, varianti i motorit dhe transmisionit.

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.