RANGE ROVER SV KUPÉ

RANGE ROVER SV KUPÉ

MIRË SE VINI NË RRALLËSI. MIRË SE VINI TE RANGE ROVER CV KUPÉ

E lindur nga filozofia e dizajnit modernist, Range Rover SV Kupé është kremtim i trashëgimisë Range Rover. Montuar dhe punuar me dorë nga Operacionet e Veçanta të Automjeteve, ky është automjet me model të kufizuar, i pakrahasueshëm në klasën e tij.

Secila pjesë është planifikuar me kujdes. Materiale të mrekullueshme, detaje magjepsëse dhe kombinime ngjyrash të personalizuara, të gjitha janë përdorur për të krijuar diçka që është dukshmërisht e koleksionueshme. Prezantimi zyrtar i debutimit botëror të Range Rover SV Kupé do të zhvillohet në 6 mars gjatë eventit 2018 Geneva Motor Show. Mirë se vini në rrallësi.

QËNDRO I PËRDITËSUAR

QËNDRO I PËRDITËSUAR

Range Rover SV Kupé padyshim do të tërheqë vëmendjen më të madhe, duke siguruar statusin si automjet koleksioni. Për të siguruar që të qëndroni të informuar, ju lutemi të regjistroheni më poshtë.
OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE (SVO)

OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE (SVO)

Operacione të Veçanta të Automjeteve (SVO) janë qendra jonë teknike e përsosmërisë, e cila lartëson automjetet në nivelet më kulmore të luksit, performancës dhe aftësive. Zbulo më shumë rreth SVO tani.