OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

LUKSI, PERFORMANCA DHE AFTËSITË E NGRITURA NË NIVELE TË REJA PËR TË KRIJUAR AUTOMJETE UNIKE LAND ROVER.

Range Rover Sport SVR

Ky shtim i ri në linjë, bazohet në aftësitë e Range Rover Sport dhe krijon një SUV të performancës që është më i plotë dhe bindës. Kjo duket menjëherë në dizajn, me qëndrimin muskuloz, shpatullgjerë të automjetit, duke qenë plotësim i përsosur për performancën dhe manovrimin e rritur.

Ndërto vetë
Range Rover Sport SVR

Projektuar duke përdorur teknologjinë e strukturës trupore prej alumini të Land Rover, SVR është ndërtuar në një shasi të fortë, të ngurtë, megjithatë arkitektura me peshë të lehtë mundëson performancë më të mirë. I sigurt dhe vetëpërmbajtës, automjeti thjesht kërkon të drejtohet.

Shikoni filmin
Range Rover SVAutobiography

Një kombinim i pakrahasueshëm i luksit, projektimit dhe performancës në të gjitha terrenet.

Zejtari britanike

Tapiceria e SVAutobiography është materializimi i jetesës elegante dhe toleruese. Vetëm lëkurat më të mirë të grimcuar me gjysmë aniline janë përdorur për ndenjëset. E butë dhe i përkulshme, ato vijnë nga një fabrikë lëkurësh që përdor një proces organik i cili përmban ekstrakt lëvoreje nga pemët Black Wattle. Druri dhe rimesoja e qëndrueshme në panelin qendror dhe kroskot i shtojnë ndjesisë së artizanatit dhe përsosjes. Zejtarët tanë britanikë kanë krijuar një tapiceri që paraqet sofistikim, finesë dhe qetësi.

RANGE ROVER VELAR SVAutobiography DYNAMIC I RI

Materiale të shkëlqyera dhe shtresa luksoze - një strehë vërtet qetësuese.

Zbulo më shumë
Holland & Holland

Vetëm në dispozicion me ftesë nga Holland and Holland, çdo automjet kombinon inxhinierinë e saktësisë së Range Rover, dizajnin e veçantë dhe dekada ekspertizë me hollësitë unike të kompanisë Holland and Holland, kudo.

Zbulo më shumë
Holland & Holland

Punuar në jeshile të personalizuar nga Holland and Holland, të gjitha modelet përfshijnë një platformë dyshemeje të dislokueshme, duke dhënë akses te një kabinet me kyçje për armë prej alumini dhe fibrash karboni. Tapiceria përfshin rimeso të fortë me dru arre franceze - një referencë për qytat e armëve punuara me vaj për të cilat janë bërë të famshëm mjeshtrit e Holland & Holland, një mënyrë unike e zejtarisë me qepje të personalizuara, dhe detaje Holland and Holland mbi pragje, dyer dhe panelin qendror.

QENDRA TEKNIKE SVO

Qendra SVO në një strukturë të re prej 20 milionë paund ofron personalizim të mëtejshëm, modele halo dhe bojë të veçantë me automjete me specifike të larta që shfaqin më të mirën e Land Rover, duke përfshirë derivate me performancë të lartë, produktet ultra luksoze dhe variante automjetesh të kufizuara për koleksionistë.

Ndërsa nxjerrim InControl, disa karakteristika specifike të përshkruara mund të jenë opsionale dhe në varësi të tregut ose tërheqjes motorike. Ju lutemi të konsultoheni me shitësin tuaj të autorizuar të Land Rover për disponueshmërinë dhe kushtet e plota në vendin tuaj. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme të klientit me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria celulare nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet.