PPSH PËR CONNECT

JU LUTEMI, ZGJIDHNI NJË KATEGORI MË POSHTË
PPSH PËR CONNECT

INCONTROL APPS

HAPINI TË GJITHA
Çfarë është InControl Apps?
Si ta blej InControl Apps?
A mund ta blej InControl Apps për automjetin tim aktual?
Kam blerë një automjet Land Rover të përdorur që e ka të instaluar InControl Apps. A mund ta lidh telefonin tim inteligjent me të?
A mund të shkarkoj aplikacione të disponueshme për rajone të tjera?
Sa kushton InControl Apps?
A mund ta përdor InControl Apps në çdo automjet Land Rover?
Çfarë më nevojitet përpara se të përdor InControl Apps?
A pranohen pajisjet tabletë?
A është telefoni im i përputhshëm me InControl Apps?
A duhet ta përditësoj softuerin e iPhone tim?
Si ta instaloj InControl Apps në telefonin tim inteligjent?
A duhet ta shkarkoj InControl Apps dhe përditësimet nëpërmjet Wi-Fi?
Si mund ta kuptoj kur aplikacionet e reja bëhen të përputhshme?
Si ta instaloj një aplikacion të përputhshëm?
Përse në InControl Apps nuk janë të gjitha aplikacionet e mia të disponueshme?
Përditësova telefonin tim dhe InControl Apps nuk po funksionon.
A do të funksionojë InControl Apps kur automjeti është në lëvizje?
A duhet të krijoj një llogari për të përdorur disa nga aplikacionet?
Bëra një telefonatë dhe m’u desh ta shkyçja iPhone tim përpara se ta përdorja InControl Apps sërish. Përse?
Kur e lidh telefonin tim me automjetin, më shfaqet gjithnjë një mesazh në pajisje për të lejuar lidhjen. Si ta ndaloj shfaqjen e këtij mesazhi?
A përdor internet celular InControl Apps?
Kur përdor kontrollet zanore, përse më shfaqet se po kryhet një telefonatë?
Cili kabllo lidhjeje më nevojitet?
Cili kabllo lidhjeje më nevojitet?
Ku duhet ta mbaj pajisjen time gjatë kohës së lidhjes me InControl Apps?
A duhet ta hap aplikacionin përpara lidhjes me automjetin?
Telefoni im është lidhur dhe mund t’i shoh aplikacionet, por bokset në kabinë nuk nxjerrin tingull. Si të lidhem me Bluetooth-in?
InControl Apps është instaluar në pajisjen time, por nuk po lidhet me automjetin
A mund ta instaloj InControl Apps në më shumë sesa një telefon inteligjent?
Çfarë ndodh nëse nuk ka lidhje me internetin?
Çfarë mbështetjeje ofrohet për pyetjet rreth InControl Apps?
E kam përditësuar telefonin në iOS 9, përse më duhet të kryej proces miratimi përpara përdorimit të një aplikacioni të ri në automjet?
Çfarë ndodh nëse nuk e përditësoj pajisjen në iOS 9?
RRETH INCONTROL

RRETH INCONTROL

InControl është një gamë shërbimesh dhe aplikacionesh që ju mundëson të lidheni me automjetin tuaj dhe me botën përreth në mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt.
KONTAKTONI ME NE

KONTAKTONI ME NE

Jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë me pyetjet që mund të keni ose t’ju njohim më tej me InControl.
TERMAT DHE KUSHTET

TERMAT DHE KUSHTET

Kur regjistroheni për shërbimet Protect ose kur përdorni Touch Pro ose InControl Apps, do t’ju kërkohet të pranoni kushtet tona ligjore dhe politikat. Për informacion të mëtejshëm, këto kushte dhe politika mund t’i gjeni më poshtë: