INCONTROL

PËRFITONI MAKSIMALISHT NGA SISTEMI JUAJ I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
INCONTROL

SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT

PIVI DHE PIVI PRO

PIVI DHE PIVI PRO

Zbuloni gjithçka që duhet të dini rreth sistemeve të reja, intuitive të informacionit dhe argëtimit të Land Rover, Pivi dhe Pivi Pro.1.
TOUCH, TOUCH PRO DHE TOUCH PRO DUO

TOUCH, TOUCH PRO DHE TOUCH PRO DUO

Njihuni me sistemet e informacionit dhe argëtimit Touch, Touch Pro dhe Touch Pro Duo për të shijuar maksimalisht përvojën me automjetin tuaj Land Rover.

1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.