PPSH PËR CONNECT PRO

JU LUTEMI, ZGJIDHNI NJË KATEGORI MË POSHTË
PPSH PËR CONNECT PRO

I disponueshëm vetëm me InControl Touch Pro, InControl Connect Pro përfshin Wi-Fi Hotspot, InControl Apps, dhe Pro Services (shërbimet profesionale) dhe është projektuar për t’ju përmirësuar përvojën brenda dhe jashtë automjetit tuaj, duke garantuar që ju dhe pasagjerët tuaj do ta shijoni udhëtimin ndërsa qëndroni lidhur me botën.

TË PËRGJITHSHME

HAPINI TË GJITHA
Si mund ta ndryshoj se cili informacion shfaqet në panelin e veprimeve të shumëfishta?
Përse më kërkohet data e lindjes gjatë procesit të regjistrimit të Llogarisë Navigation?
A mund ta përdor shfletuesin e internetit kur automjeti është në lëvizje?
Zmadhimi me gishta është i disponueshëm gjatë navigacionit, por nuk funksionon në shfletues?
Si mund ta aksesoj faqen e internetit Route Planner?
Gjatë qëndrimit në anën e një rruge të ngarkuar, përse më vijnë ndonjëherë njoftime që automjeti është në lëvizje dhe më shkëputet aksesi te veçoritë?

NAVIGACIONI

HAPINI TË GJITHA
Cili është dallimi ndërmjet një profili navigation (navigacioni) dhe një Llogarie Navigation?
Si ta krijoj një Llogari Navigation?
Si ta shpërndaj kohën e parashikuar të mbërritjes (ETA)?
Si përditësohet baza e të dhënave e kamerës së sigurisë?
A mund ta përdor listën e kontakteve nga telefoni im inteligjent i lidhur për të shpërndarë kohën time të parashikuar të mbërritjes (ETA)?
A duhet ta shkruaj numrin tim të telefonit apo adresën time të email-it për të dërguar njoftime për ETA/vendin/vendndodhjen?
Çfarë është Arrival Mode (Modaliteti i mbërritjes)?
Pasi e kam parkuar automjetin, si mund ta vijoj rrugëtimin nga telefoni im inteligjent?

LIDHJA

HAPINI TË GJITHA
Çfarë është Connect Pro?
Cilat veçori kërkojnë një abonim të vlefshëm?
Për sa kohë është i vlefshëm abonimi im?
Si mund ta shoh se sa kohë më ka mbetur në abonimin tim aktual?
A do të mund ta rinovoj abonimin tim?
Cilat veçori dhe shërbime përfshihen me Connect Pro?
A më nevojitet një kartë SIM për ta lidhur automjetin tim me internetin?
Cilat janë përparësitë e lidhjes së internetit në automjetin tuaj krahasuar me lidhjen e internetit në telefonin tim inteligjent?
Përse ka një periudhë vonese ndërmjet momentit të ndezjes së motorit dhe lidhjes së sistemit me internetin?
Cilat veçori kërkojnë lidhje me internetin?
Cili është ndryshimi ndërmjet Hotspot dhe Wi-Fi në menunë Connectivity settings (Cilësimet e lidhjes)?
A ekzistojnë cilësime që mund të më ndihmojnë të menaxhoj roaming-un me internet celular gjatë udhëtimeve jashtë vendit tim?
Ikona 3G është shfaqur në këndin e sipërm të Ekranit me prekje, po përse disa nga veçoritë e lidhura janë të padisponueshme?
Për sa njësi interneti mund të tarifohem çdo muaj?
A mund ta monitoroj ose kufizoj përdorimin e njësive të internetit?
RRETH INCONTROL

RRETH INCONTROL

InControl është një gamë shërbimesh dhe aplikacionesh që ju mundëson të lidheni me automjetin tuaj dhe me botën përreth në mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt.
KONTAKTONI ME NE

KONTAKTONI ME NE

Jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë me pyetjet që mund të keni ose t’ju njohim më tej me InControl.
TERMAT DHE KUSHTET

TERMAT DHE KUSHTET

Kur regjistroheni për shërbimet Protect ose kur përdorni Touch Pro ose InControl Apps, do t’ju kërkohet të pranoni kushtet tona ligjore dhe politikat. Për informacion të mëtejshëm, këto kushte dhe politika mund t’i gjeni më poshtë: