PPSH RRETH TOUCH

JU LUTEMI, ZGJIDHNI NJË KATEGORI MË POSHTË
PPSH RRETH TOUCH

TË PËRGJITHSHME

HAPINI TË GJITHA
Çfarë është Map Updater në InControl Touch?
Çfarë është Aktivizimi?
Ku ndodhet Karta SD?
Përse Map Updater (Përditësuesi i hartës) nuk e njeh kartën SD?
Përse disa nga alternativat janë të padisponueshme?
Si ta kuptoj nëse ka përditësime të disponueshme?
A mund t’i ruaj të dhënat e mia personale në Kartën SD?
Ku mund t’i gjej të dhënat e regjistrimit?
Përse automjeti im nuk po e njeh Kartën SD?
A keni një qendër kontakti për mbështetje?
RRETH INCONTROL

RRETH INCONTROL

InControl është një gamë shërbimesh dhe aplikacionesh që ju mundëson të lidheni me automjetin tuaj dhe me botën përreth në mënyrë të thjeshtë dhe të sigurt.
KONTAKTONI ME NE

KONTAKTONI ME NE

Jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë me pyetjet që mund të keni ose t’ju njohim më tej me InControl.
TERMAT DHE KUSHTET

TERMAT DHE KUSHTET

Kur regjistroheni për shërbimet Protect ose kur përdorni Touch Pro ose InControl Apps, do t’ju kërkohet të pranoni kushtet tona ligjore dhe politikat. Për informacion të mëtejshëm, këto kushte dhe politika mund t’i gjeni më poshtë: