PËRDITËSIMET E HARTËS

Drejtojeni automjetin me siguri. Me akses te pikat më të reja të interesit, navigoni drejt pikave të karburantit, bankomateve dhe restoranteve.
PËRDITËSIMET E HARTËS

SHIJONI UDHËTIMIN TUAJ

Pavarësisht itinerarit që vendosni të ndiqni, ndihuni të sigurt se do të jeni gjithnjë në drejtimin e duhur. Zgjidhni sistemin tuaj të informacionit dhe argëtimit më poshtë dhe mësoni se si mund ta instaloni përditësimin.

MBËSHTETJA PËR LAND ROVER INCONTROL

FAQJA E INTERNETIT MY LAND ROVER INCONTROL

FAQJA E INTERNETIT MY LAND ROVER INCONTROL

Regjistrohuni dhe hyni në My Land Rover InControl për të personalizuar preferencat tuaja dhe për të menaxhuar veçoritë tuaja të InControl.
MBËSHTETJA PËR LAND ROVER INCONTROL

MBËSHTETJA PËR LAND ROVER INCONTROL

Jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë me pyetjet që mund të keni ose t’ju njohim më tej me Land Rover InControl.
TERMAT DHE KUSHTET

TERMAT DHE KUSHTET

Aksesoni termat dhe kushtet dhe dokumentet e politikës së privatësisë së Land Rover InControl nga faqja e internetit e Land Rover për vendin tuaj.

*Periudha e garancisë mund të varet nga tregu, ju lutemi të flisni me shitësin tuaj lokal të autorizuar për hollësi dhe për të konfirmuar nëse automjeti juaj kualifikohet.

Me lançimin e InControl, disa nga veçoritë e përshkruara mund të jenë fakultative dhe të varen nga tregu ose nga grupi i fuqisë së mjetit. Ju lutemi konsultohuni me Shitësin tuaj lokal të autorizuar të Land Rover lidhur me disponueshmërinë dhe kushtet e plota në vendin tuaj. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data), që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja celulare nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet.

Me lançimin e InControl, disa nga veçoritë e përshkruara mund të jenë fakultative dhe të varen nga tregu ose nga grupi i fuqisë së mjetit. Ju lutemi konsultohuni me Shitësin tuaj lokal të autorizuar të Land Rover lidhur me disponueshmërinë dhe kushtet e plota. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data), që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja celulare nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet.