UDHËZUESI I PËRDORUESIT PËR LAND ROVER INCONTROL

UDHËZUESI I PËRDORUESIT PËR LAND ROVER INCONTROL

GJITHÇKA QË JU NEVOJITET PËR TË SHIJUAR PËRVOJËN ME VEÇORITË DHE APLIKACIONET E INCONTROL NË AUTOMJETIN TUAJ LAND ROVER

VEÇORITË DHE APLIKACIONET

InControl është themeli teknologjik i përvojës në kabinë të automjetit Land Rover, që ofron një kontroll preciz ndaj ambientit, navigacion, argëtim dhe siguri, si dhe lidhje të pakrahasueshme me botën. Në varësi të veçorive InControl që keni blerë, duhet të krijoni një llogari dhe të aktivizoni shërbimet tuaja InControl të përzgjedhura.

A JANË PAJISJET TUAJA TË PËRPUTHSHME?

A JANË PAJISJET TUAJA TË PËRPUTHSHME?

SI T’I AKTIVIZONI VEÇORITË E SISTEMIT INCONTROL

PËRDITËSIMET E HARTËS

Sigurohuni që sistemi i Navigacionit dhe informacionit e argëtimit të jetë përditësuar duke shkarkuar përditësimet më të reja të hartës

MBËSHTETJA PËR LAND ROVER INCONTROL

FAQJA E INTERNETIT MY LAND ROVER INCONTROL

FAQJA E INTERNETIT MY LAND ROVER INCONTROL

Regjistrohuni dhe hyni në My Land Rover InControl për të personalizuar preferencat tuaja dhe për të menaxhuar veçoritë tuaja të InControl.
MBËSHTETJA PËR LAND ROVER INCONTROL

MBËSHTETJA PËR LAND ROVER INCONTROL

Jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë me pyetjet që mund të keni ose t’ju njohim më tej me Land Rover InControl.
TERMAT DHE KUSHTET

TERMAT DHE KUSHTET

Aksesoni termat dhe kushtet dhe dokumentet e politikës së privatësisë së Land Rover InControl nga faqja e internetit e Land Rover për vendin tuaj.

Me lançimin e InControl, disa nga veçoritë e përshkruara mund të jenë fakultative dhe të varen nga tregu ose nga grupi i fuqisë së mjetit. Ju lutemi konsultohuni me Shitësin tuaj lokal të autorizuar të Land Rover lidhur me disponueshmërinë dhe kushtet e plota. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data), që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja celulare nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet.