PERSONALIZIMI I FUNDIT

BËJENI TUAJËN

8J65Vbx4wXk
PAKETAT E AKSESORËVE
Kudo që udhëtimi juaj ju çon, rritni aftësinë dhe qëndrueshmërinë e Defender-it tuaj me Paketat e Aksesorëve. Dizenjuar për çdo mjedis.
EKSPLORO PAKETAT E AKSESORËVE
CILA PAKETË AKSESORËSH ËSHTË E DUHURA PËR JU?
Pavarësisht nëse po eksploroni territore të paeksploruara ose lundroni në xhungël urbane, përgjigjuni tre pyetjeve të shpejta në lidhje me stilin e jetës tuaj për të gjetur paketën tuaj ideale të aksesorëve.
FILLO
OPSIONE
Shtoni preferencat tuaja te Defender me një sërë opsionesh që zbulojnë personalitetin tuaj. Zgjidhni nga një paletë ngjyrash të frymëzuara, një gamë rrotash dhe tre opsione të ndryshme të çatisë.
SHIKO OPSIONET
KOLEKSIONI I STILIT TË JETËS
Koleksioni ynë Më Lart dhe Përtej përfshin veshje teknike dhe pajisje. Secili artikull mishëron me krenari karakterin e Defender.
EKSPLORO KOLEKSIONIN STILI I JETËS
ZGJIDH DEFENDER-IN

Madhështia vjen në të gjitha format, madhësitë dhe format e trupit.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.
The Autohome X Land Rover Roof Top Tent is a licensed product and compatible only with an official Land Rover Expedition Roof Rack on 110 only.