DISCOVERY

SPECIFIKAT
DISCOVERY
DISCOVERY
P360 AWD AUTOMATIC MHEV
DISCOVERY S

DISCOVERY S

P360 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANCA
Shpejtësia maksimale km/h 209
Përshpejtimi (sekonda) 0-100 km/h 6,5
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
RIMORKIM
TRANSPORTIMI NË ÇATI
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS
KTHESA RROTULLUESE

VAZHDONI TË EKSPLORONI

PERSONALIZIMI

PERSONALIZIMI

Përzgjidhni nga gama e opsioneve dhe aksesorëve.
MODELET DISCOVERY

MODELET DISCOVERY

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
  • Shifra e mësipërme në lagështi është e barasvlershme me një kapacitet në të thatë prej 922 litrash.

*Shifrat e dhëna janë të përllogaritura sipas NEDC2 nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me ato të testit të vjetër NEDC. Më pas mund të zbatohet trajtimi i duhur tatimor.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.

Kur vendosen rrota/disqe 21 inç.

Gjerësia e hapësirës së ngarkesës do të jetë 1.273 kur vendoset kontrolli i klimës me 4 zona. Kontrolli i klimës me 4 zona nuk është i disponueshëm në automjetet komerciale.

Përfshin lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Përfshin një drejtues mjeti 75 kg, lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Pesha maksimale në pikën e bashkimit kufizohet në 100kg kur vendosen disqe 20 inç Stil 5011, me 5 ndarje, në ngjyrë Argjendi me shkëlqim xixëllues.

Kapaciteti maksimal i rimorkimit kufizohet në 2.500kg kur vendosen disqe 20 inç Stil 5011, me 5 ndarje, në ngjyrë Argjendi me shkëlqim xixëllues.

Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.

Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Pajisjet opsionale shtesë rrisin peshën. Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.