EKSPLORONI DISCOVERY

EKSPLORONI DISCOVERY
Ultimate versality
REHATI E PADISKUTUESHME 

REHATI E PADISKUTUESHME 

Eksploroni ngado dhe me këdo. Me 7 ndenjëse në përmasë të plotë, të gjithë mund të udhëtojnë në rehati.
HAPËSIRË RUAJTJEJE E PAKONKURRUESHME 

HAPËSIRË RUAJTJEJE E PAKONKURRUESHME 

Ngarkoni sendet tuaja dhe lëvizni me gamën e gjerë të zgjidhjeve të ruajtjes inteligjente në të gjithë automjetin.
MBROJTJE E PAKRAHASUESHME

MBROJTJE E PAKRAHASUESHME

Aventurë e garantuar falë pesë pikave ISOFIX të mjetit Discovery, tetë airbag-et dhe vlerësimin me pesë yje nga Euro NCAP.

DISCOVERY I PANGATËRRUESHËM

Discovery L462 21MY
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR

NISNI AVENTURËN


Pasi të mbërrini në destinacionin tuaj, Pedanet anësore të lëvizshme lehtësojnë hyrjen dhe daljen nga automjeti, si dhe aksesimin e skarës në pjesën e sipërme.
Distinctly Discovery
Distinctly Discovery

KARIKIMI

Karikim me valë është i disponueshëm në ndenjëset e përparme me porta USB-je në të gjithë automjetin, për këdo.
Rezervo një test drive

RIMORKIMI


Kapaciteti i jashtëzakonshëm i rimorkimit deri në 3.500kg në modelet Discovery kombinohet me një gamë elementesh ndihmuese për rimorkimin, si Ndihma e avancuar për rimorkim, që ju mundëson rimorkimin e sigurt të gjithçkaje, nga rimorkiot e kuajve tek ato standarde.
Rezervo një test drive

PIVI PRO

Qëndroni të lidhur dhe të informuar me Pivi Pro, sistemin tonë më intuitiv të informacionit dhe argëtimit, ku informacioni kyç është vetëm dy veprime larg.
DREJTIM I LIDHUR

DREJTIM I LIDHUR

Qëndroni të lidhur me Paketën Online me plan interneti. Ofrim i më shumë shërbimeve të lidhura nëpërmjet një karte SIM të integruar, me akses në mediat me transmetim dhe parashikimet e motit.
KARIKIM ME VALË

KARIKIM ME VALË

Karikoni me karikimin me valë të pajisjeve dhe lidhjen që ju mundëson karikimin e telefonave inteligjentë të përshtatshëm, ndërsa minimizon rrëmujën në kabinë. Përforcuesi opsional i sinjalit telefonik mund të përmirësojë cilësinë e thirrjeve.
PASTRIMI I AJRIT TË KABINËS

PASTRIMI I AJRIT TË KABINËS

Jepini prioritet mirëqenies suaj me sistemin opsional të jonizimit nanoeTM X, me filtrin PM2.5 të projektuar për të filtruar grimcat e vogla, duke përfshirë alergjenët në ajër, si pluhuri dhe poleni.
ASISTENCA E DREJTUESIT

ASISTENCA E DREJTUESIT

Përzgjidhni nga gama e veçorive të projektuara për ta bërë drejtimin dhe parkimin më të lehtë, duke përfshirë Kamera vëzhgimi 3D dhe Kontrollin e drejtimit të përshtatshëm me Asistencë drejtimi.

PERFORMANCË EFICIENTE

MOTORËT
DINAMIKAT E DREJTIMIT
SISTEM SUSPENSIONI AJRI ELEKTRONIK
TRANSMISION TWIN-SPEED

PERSONALIZIM I POSAÇËM

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET DISCOVERY

MODELET DISCOVERY

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.