DISCOVERY

MODELET
DISCOVERY

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Karakteri sportiv bashkohet me aftësitë e nivelit më të lartë.

DISCOVERY METROPOLITAN
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

194

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,1

I kombinuar l/100km

Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Matrix LED me dritat karakteristike dalluese të ditës (DRL)
 • Dritat e përparme të mjegullës
 • Nivelim automatik i fenerëve të përparmë
 • Tregues drejtimi të animuar
 • Xham që ruan privatësinë
 • Pjesë e sipërme e kabinës me kontrast në ngjyrë të zezë
 • Pjesë e sipërme e përparme e lëvizshme dhe pjesë e sipërme e pasme panoramike e palëvizshme
 • Fenerë të pasmë LED të desaturuar
 • Hyrje pa çelës
 • Nofulla të zeza frenash
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 22 inç Stil 5124, Diamond Turned me kontrast ngjyrë Gri e errët me shkëlqim
 • Goma për të gjitha terrenet
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Kontrolli i klimës me katër zona
 • Sistemi Cabin Air Purification Plus
 • Veshje tavani Ebony Morzine
 • Kolona e timonit e rregullueshme në formë elektrike
 • Timon prej lëkure me ngrohje
 • Pedane pragu të përparme metalike me mbishkrimin Metropolitan
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
 • Ndarje frigoriferike në konsolën e përparme qendrore
 • Tapete dyshemeje premium
 • Derë bagazhi elektrike e brendshme
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse Light Oyster/Ebony prej lëkure Windsor me qepje Light Oyster
 • Përmirësim i plotë me material prej lëkure
 • Veshje dekoruese Engine Spin Aluminium.
 • Ndenjëse e përparme elektrike drejtuesi ‘memory' me ngrohje dhe ftohje, me 20 pozicione, me mbështetëse dore drejtuesi
 • Palosje inteligjente e ndenjëseve
 • Ndenjëse të pasme elektrike 60:40 me ngrohje dhe ftohje, me lëvizje manuale dhe pjerrësim elektrik, me mbështetëse krahu në qendër dhe mbështetëse koke
 • Ndenjëse elektrike me ngrohje në rreshtin e tretë
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor MeridianTM
 • Pivi Pro (Connected)1
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Android AutoTM (në varësi të disponueshmërisë)2
 • Apple CarPlay® (në varësi të disponueshmërisë)2
 • Në distancë
 • Secure Tracker (abonim 12-mujor)3
 • Karikimi me valë me përforcues sinjali telefonik
 • Ekran në xhamin e përparmë
SIGURIA
 • Ndenjëse e përparme e pasagjerit ISOFIX
 • Tetë airbag-e, përfshirë shoferin dhe pasagjerin, perde anësore dhe në kraharor
 • Frenim emergjence
 • Asistenca për këndet e vdekura4
 • Kamera vëzhgimi 3D
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Sensori i zhytjes në ujë
AFTËSIA
 • Sistem me të gjitha rrotat aktive( AWD)
 • Sistem suspensioni ajri elektronik
 • Terrain Response
 • Adaptive Dynamics

Thekson vizualisht dizajnin qëllimor.

DISCOVERY DYNAMIC HSE

DISCOVERY DYNAMIC HSE

Çmimi nga € 83,126
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

194

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,1

I kombinuar l/100km

Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë Matrix LED me dritat karakteristike dalluese të ditës (DRL)
 • Nivelim automatik i fenerëve të përparmë
 • Tregues drejtimi të animuar
 • Pjesë e sipërme e kabinës me kontrast në ngjyrë të zezë
 • Pjesë e sipërme e përparme dhe e pasme panoramike, e palëvizshme
 • Fenerë të pasmë LED të desaturuar
 • Hyrje pa çelës
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 22 inç Stil 5124, ngjyrë e Zezë me shkëlqim
 • Goma për të gjitha terrenet
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Veshje tavani Ebony Morzine
 • Kolona e timonit e rregullueshme në formë elektrike
 • Timon prej lëkure
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
 • Derë bagazhi elektrike e brendshme
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse Light Oyster/Ebony prej materiali DuoLeather me qepje Light Oyster
 • Veshje dekoruese Shadow Alumin
 • Ndenjëse e përparme elektrike drejtuesi ‘memory’ me ngrohje dhe ftohje, me 20 pozicione, me mbështetëse dore drejtuesi
 • Ndenjëse të pasme elektrike me palosje 60:40 me ngrohje, me lëvizje manuale dhe pjerrësim elektrik, me mbështetëse krahu në qendër dhe mbështetëse koke
 • Ndenjëse manuale në rreshtin e tretë
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor MeridianTM
 • Pivi Pro (Connected)1
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Android AutoTM (në varësi të disponueshmërisë)2
 • Apple CarPlay® (në varësi të disponueshmërisë)2
 • Në distancë
 • Secure Tracker (abonim 12-mujor)3
 • Karikimi i pajisjes me valë
SIGURIA
 • Ndenjëse e përparme e pasagjerit ISOFIX
 • Tetë airbag-e, përfshirë shoferin dhe pasagjerin, perde anësore dhe në kraharor
 • Frenim emergjence
 • Asistenca për këndet e vdekura4
 • Kamera vëzhgimi 3D
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Sensori i zhytjes në ujë
AFTËSIA
 • Sistem me të gjitha rrotat aktive( AWD)
 • Sistem suspensioni ajri elektronik
 • Terrain Response
 • Adaptive Dynamics

Një model interesant me gjithanshmërinë e mirënjohur të modeleve Discovery.

DISCOVERY DYNAMIC SE

DISCOVERY DYNAMIC SE

Çmimi nga € 78,134
Thekson vizualisht dizajnin qëllimor.
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale mph (km/h)

194

Akselerimi 0-60 mph (0-100 km/h) sekonda

8,1

I kombinuar l/100km

Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Asistencë e dritave të gjata automatike (AHBA)
 • Nivelim automatik i fenerëve të përparmë
 • Tregues drejtimi të animuar
 • Pjesë e sipërme e kabinës me kontrast në ngjyrë të zezë
 • Pjesë e sipërme e përparme dhe e pasme panoramike, e palëvizshme
 • Fenerë të pasmë LED të desaturuar
 • Hyrje pa çelës
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 21 inç Stil 5025, ngjyrë e Zezë me shkëlqim
 • Goma për të gjitha terrenet
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Veshje tavani Ebony Morzine
 • Timon jo lëkurë
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse Light Oyster/Ebony prej materiali DuoLeather me qepje Light Oyster
 • Veshje dekoruese Shadow Alumin
 • Ndenjëse e përparme elektrike drejtuesi ‘memory’ me 18 pozicione, me mbështetëse dore drejtuesi
 • Ndenjëse të pasme elektrike me palosje 60:40, me lëvizje manuale dhe pjerrësim elektrik, me mbështetëse krahu në qendër dhe mbështetëse koke
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem zanor MeridianTM
 • Pivi Pro (Connected)1
 • Ekran drejtuesi interaktiv
 • Android AutoTM (në varësi të disponueshmërisë)2
 • Apple CarPlay® (në varësi të disponueshmërisë)2
 • Në distancë
 • Secure Tracker (abonim 12-mujor)3
 • Karikimi i pajisjes me valë
SIGURIA
 • Ndenjëse e përparme e pasagjerit ISOFIX
 • Tetë airbag-e, përfshirë shoferin dhe pasagjerin, perde anësore dhe në kraharor
 • Frenim emergjence
 • Asistenca për këndet e vdekura4
 • Kamera vëzhgimi 3D
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Sensori i zhytjes në ujë
AFTËSIA
 • Sistem me të gjitha rrotat aktive( AWD)
 • Sistem suspensioni ajri elektronik
 • Terrain Response
 • Adaptive Dynamics

Discovery në formën e tij më themelore.

DISCOVERY S
Specifikat me një vështrim

Specifikat me një vështrim

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

Shpejtësia maksimale km/h

194

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

8,1

I kombinuar l/100km

Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerë të përparmë LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
 • Asistencë e dritave të gjata automatike (AHBA)
 • Fenerë të pasmë LED
 • Hyrje pa çelës
DISQET DHE GOMAT
 • Disqe 20 inç Stil 5122
 • Goma për të gjitha terrenet
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Veshje tavani Light Oyster Morzine
 • Timon jo lëkurë
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëse Ebony prej materiali DuoLeather
 • Veshje dekoruese e Zezë me shkëlqim
 • Ndenjëse të përparme elektrike me 14 pozicione, me mbështetëse dore drejtuesi
 • Ndenjëse të pasme elektrike me palosje 60:40, me lëvizje manuale dhe pjerrësim elektrik, me mbështetëse krahu në qendër dhe mbështetëse koke
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Pivi Pro (Connected)1
 • Android AutoTM (në varësi të disponueshmërisë)2
 • Apple CarPlay® (në varësi të disponueshmërisë)2
 • Në distancë
 • Secure Tracker (abonim 12-mujor)3
 • Karikimi i pajisjes me valë
SIGURIA
 • Ndenjëse e përparme e pasagjerit ISOFIX
 • Tetë airbag-e, përfshirë shoferin dhe pasagjerin, perde anësore dhe në kraharor
 • Frenim emergjence
 • Kamera vëzhgimi 3D
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm
 • Asistencë për mbajtjen e korsisë
 • Dallimi i shenjave të qarkullimit dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Sensori i zhytjes në ujë
AFTËSIA
 • Sistem me të gjitha rrotat aktive( AWD)
 • Sistem suspensioni ajri elektronik
 • Terrain Response
 • Adaptive Dynamics
PERSONALIZIMI

PERSONALIZIMI

Përzgjidhni nga gama e opsioneve dhe aksesorëve.
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.

1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.

2Vetëm për telefonat inteligjentë të përshtatshëm.

Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni www.apple.com/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.

Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni www.android.com/intl/auto/ për më shumë informacion.

App Store është një markë tregtare e Apple Inc.

Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.

3Shërbimet Secure Tracker kërkojnë aktivizim dhe duhet të jenë në zonë me mbulim rrjeti. Përfshihet abonimi në shërbim për 12 muaj dhe mund të zgjatet deri në periudhën e garancisë ose të rinovohet pas afatit fillestar, sipas sugjerimit të Shitësit tuaj të Land Rover.

4Asistenca për këndet e vdekura mund t’ju ndihmojë për parandalimin e përplasjeve. Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në këndin e vdekur kur filloni të ndryshoni korsinë, korrigjimi shtesë i drejtimit të timonit ju nxit ta largoni automjetin tuaj nëse zbulohet një përplasje e mundshme.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të vendit të blerjes, modelit të motorit dhe transmisionit.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd.