SERIOZISHT I AFTË

Duket i fuqishëm, është i fuqishëm.

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

Defender L663 110 22MY
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
DIZAJN PLOT KARAKTER

DIZAJN PLOT KARAKTER

Kofano e ngritur, grilë e gdhendur dhe detaje precize. Sipërfaqet minimaliste theksojnë më tej proporcionet moderne dhe tërheqëse të modelit Defender.
Defender 110 interior
FLEKSIBILITETI BËHET BASHKË ME  PRAKTICITETIN

FLEKSIBILITETI BËHET BASHKË ME PRAKTICITETIN  

Merrni dhe persona të tjerë me vete për aventurë falë alternativës me shtatë ndenjëse.

NJË MODEL IKONIK I RIKONCEPTUAR

PAKETË EKSTERIERI COUNTY

Një rikonceptim bashkëkohor i një modeli klasik, që përfshin pjesë të sipërme dhe derë bagazhi në kontrast të njëjtë dhe pedane pragu unike të ndriçuara County dhe me dekale me gradient.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

Defender është projektuar
dhe testuar deri në ekstrem, përtej standardit për SUV-të. Ky është
modeli Defender më i fuqishëm.

AFTËSI E PANDALSHME

KAPACITETI MBAJTËS

KAPACITETI MBAJTËS

Merrni me vete edhe më shumë sende falë kapacitetitderi në 168kg* ngarkesë dinamike. Pasi të ndaloni, kapacitetideri në 300kg* ngarkesë statike mundëson vazhdimin e aventurës suaj gjatë natës nëpërmjet Tendës në pjesën e sipërme. 
RIMORKIMI 

RIMORKIMI 

Përgjigjuni kërkesave më të vështira me një kapacitet rimorkimi deri në 3.500kg. Ndihma e avancuar e rimorkimit ju mundëson lëvizjen e rimorkios mbrapsht, ndërsa Defender kujdeset për rrotullimin e timonit në krahun e kundërt.
ÇIKRIKU

ÇIKRIKU

Si provë e fuqisë dhe forcës së pastër të tërheqjes, çikriku elektrik ka një forcë tërheqjeje maksimale deri në 4.536kg dhe mund të kontrollohet nëpërmjet kontrollit deri në 45 metra distancë.1  
ZHYTJA NË UJË

ZHYTJA NË UJË

Kaloni nëpër ujë të sigurt me thellësinë e zhytjes në ujë 900mm të Defender 110,2ndërsa Kamera e vëzhgimit 3D me Sensorin e zhytjes në ujë ju tregon thellësinë e ujit.

DEFENDER TOUGH STORIES

Zbuloni durueshmërinë e pakrahasueshme, kapacitetin e pareshtur dhe teknologjinë e posaçme të Defender.
DEFENDER TOUGH STORIES

TEKNOLOGJI E POSAÇME

PIVI PRO I GJENERATËS SË RE

PIVI PRO I GJENERATËS SË RE

Qëndroni lidhur me sistemin4 e informacionit dhe argëtimit Pivi Pro, të vlerësuar me çmim, që vjen me një Ekran me prekje qendror 11.4 inç, që ju ofron kontroll intuitiv me vetëm një prekje.
SISTEM ZANOR GJITHËPËRFSHIRËS

SISTEM ZANOR GJITHËPËRFSHIRËS

Përjetoni cilësinë akustike të një salle koncertesh falë Sistemit zanor gjithëpërfshirës Meridian 700WTM që ofron tinguj të lartë të qartë si kristali dhe nota basi të plota.
PRAKTICITET I LIDHUR

PRAKTICITET I LIDHUR

Aksesoni Amazon Alexa dhe Spotify nëpërmjet Paketës Online,5me përditësimet e programeve nëpërmjet internetit (SOTA), që e mbajnë automjetin tuaj të përditësuar.
PRAKTICITET I LIDHUR

PRAKTICITET I LIDHUR

Pavarësisht nëse të trija radhët janë plot me pasagjerë, përditësimi me video në kohë reale nga pasqyra e brendshme ClearSight ju ofron gjithmonë pamje të papenguar.6
KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

KONTROLLI I KLIMËS ME KATËR ZONA

Set the temperature and intensity of Përshtateni qarkullimin e ajrit sipas preferencës suaj, nëpërmjet kontrolleve të pavarura në të trija radhët e ndenjëseve.

FUQI E LARTË

DISTANCA PËR KARIKIM ELEKTRIK (DERI NË)†

51KM

0-100 KM/H

5,6SEC

KARIKIM PUBLIK (NGA)

30MIN

KAPACITETI I RIMORKIMIT (DERI NË)

3.000KG

DEFENDER 110 HIBRID ELEKTRIK

Refuzoni kompromisin.
DEFENDER 110 HIBRID ELEKTRIK

0-100 KM/H

5,4SEC

FUQIA MAKSIMALE

525PS

TORKU MAKSIMAL

625NM

SHPEJTËSIA KRYESORE

240KM/H

DEFENDER V8

Përqafoni fuqinë e vërtetë.
DEFENDER V8

PERSONALIZIM I GJITHANSHËM

MUNDËSI TË PAKUFIZUARA

MUNDËSI TË PAKUFIZUARA

Nga opsionet e eksterierit e deri te paketat e parakonfiguruara të aksesorëve, pajiseni automjetin Defender 110 për ta përshtatur me stilin tuaj të jetesës.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET DHE SPECIFIKAT

MODELET DHE SPECIFIKAT

Shikoni gamën e plotë të modeleve dhe specifikave.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER HARD TOP

PËRMBLEDHJE E DEFENDER HARD TOP

Aty ku aftësia bëhet bashkë me biznesin dhe aventurën.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER 90

DEFENDER 110

Modeli Defender në formën e tij më të pastër.

Shihni shifrat mbi WLTP-në
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

*Me goma për rrugë të pashtruar. Nuk disponohet në modelet Defender V8.

††Shpejtësia maksimale është 191km/h (119mph) kur përdoren disqe 20 inç.

1I papërshtatshëm me sistemin Front Expedition Protection ose Pjesën e përparme mbrojtëse me format ‘A’.
2Gjithmonë kontrolloni itinerarin dhe daljen përpara zhytjes në ujë.
3Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.
4Imazhi nuk është i drejtpërdrejtë. Kontrolloni mjedisin për siguri.
5Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
6Në varësi të rregulloreve vendore. Nëse përdoruesit bifokalë ose varifokalë nuk mund ta rregullojnë lehtësisht fokusin në imazhin digjital të pasqyrës së brendshme ClearSight, ata në çdo kohë mund të kthehen në modalitetin e pasqyrës së brendshme të zakonshme.