DEFENDERDefender 90 dhe 110 janë në dispozicion me pesë ose gjashtë sedilje, me 110 që ofrojnë opsionin e ulëseve shtesë në rreshtin e tretë. Defender 130 është me 8-vende, që u ofron pasagjerëve tuaj rehati të pakrahasueshme.

Të pajisura për aventurat e shekullit të 21-të, teknologjitë tona më intuitive deri më tani sigurojnë komoditet, lidhje dhe dukshmëri.

Me materialet tona më të forta deri më tani dhe të testuar deri në kufijtë e tij. Defender është projektuar për qëndrueshmëri optimale.

karboni sesa alternativat prej lëkure. Është jashtëzakonisht i qëndrueshëm, i lehtë për t'u pastruar dhe ka një pamje me kokrra të imëta me një ndjesi të butë. Konfiguro kabinën e Defender sipas dëshirës tuaj. Zgjidhni midis një ndenjëseje në kabinë ose një karrige kërcimi përpara. Ose zgjidhni një tastierë qendrore të përparme, me ose pa frigorifer.
Shikoni shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. CO2, shpenzimi ekonomik i karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

MË MBAJ TË INFORMUAR

1. Informata personale

2. Informacion shtesë

3. Pëlqimi

Shikoni shifrat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. CO2, shpenzimi ekonomik i karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.