GAMA JONË HIBRIDE

SECILA NGA KËTO MAKINA DISPONOHET SI HIBRID ELEKTRIK

Të gatshme për asgjë, gama jonë e hibrideve elektrike lëvizin me lehtësi në çdo habitat, që nga shtigjet malore shkëmbore deri në rrugët inteligjente të qytetit.

RANGE ROVER

Kulmi i aftësive të rafinuara


– Një sërë teknologjish të përparuara
– Tapiceri e bukur për rehati luksoze
– Një siluetë ikonike e pagabueshme
– 900 mm thellësi zhytje
– Disponohet në boshtin qendror standard ose të gjatë


NDËRTO VETË
EKSPLORO KËTË MODEL

RANGE ROVER SPORT

Range Rover më dinamik


– Kabinë e fokusuar rreth drejtuesit
– 0-100km/h në 6,7 sekonda
– Dinamikë transformuese mbi rrugë
– Strukturë trupi të gjithv prej alumini
– Dinamika Përshtatëse


NDËRTO VETË
EKSPLORO KËTË MODEL

RANGE ROVER EVOQUE

Koha për të bërë një deklaratë


– Siluetë në formë kupeje
– Tapiceri bashkëkohore
– Teknologji intuitive dhe inovative
– Manovrim në rrugë të shtruar dhe jashtë saj
– Aftësi në të gjitha kushtet atmosferike


NDËRTO VETË
EKSPLORO KËTË MODEL

DISCOVERY SPORT

SUV kompakt i zhdërvjellët


– Aftësi me vetëpërmbajtje
– Pamje terreni ClearSight dhe pasqyrë e pasme
– Zgjidhje inteligjente të hapësirave ruajtëse
– Zgjedhje ndërmjet dy stileve të dallueshme
– Një gamë opsionesh të tapicerisë


NDËRTO VETË
EKSPLORO KËTË MODEL

EKSPLORO LAND ROVER
ÇFARË ËSHTË PHEV?
Udhëzuesi ynë i shpejtë dhe i thjeshtë për PHEV shpjegon se si funksionojnë dhe si t'i përdorni ato.
ZBULO MË SHUMË
PËRGJEGJËSIA
Ne jemi të përkushtuar për të rritur biznesin tonë me përgjegjësi dhe qëndrueshmëri - në mënyrë që ne mund t'i shtojmë vlerë klientëve tanë, kompanisë sonë dhe ekonomisë në përgjithësi.
ZBULO MË SHUMË
ME NAFTË, BENZINË APO ELEKTRIKE?
E gjithë gama jonë e motorëve është rafinuar për botën moderne. Cilin do të zgjidhni?
ZBULO MË SHUMË
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt
GJEJ SHITËSIN E AUTORIZUAR MË TË AFËRT
Kërkoni një shitës të autorizuar Land Rover pranë jush